Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Dievčence včera mi frajer pohladkal brucho a vtedy som zacítila 3 take slabé tuknutia vnutry.myslíte že to už mohlo byť babo alebo si to len namyslam?
@daniela7481 ty si uz 19tt tak asi 3 cm pod pupkom budes mat maternicu, ale to je indivdualne, zhruba nikde medzi lonovou kostou a pupkom, male ta moze kopat do boku, do mocaku, pod pupok, podla toho, ako bude otocene 🙂
@barchee dakujeeeem 🙂 idem sa začať sledovať 🙂
@daniela7481 😀
Keď chodíte na poradňu k svojmu gynek., aj sa stalo, že vás teraz niekedy vyšetroval zo spodu?! Lebo ja idem zajtra a naposledy mi povedal, že nabudúce vás vyšetrím zo spodu, asi ide skontrolovať krčok, alebo čo. Len sa bojím, aby mi nejak neublížil.
Posledné 3 dni necítim "kopanie", ale taký presun bábätka z jednej strany na druhú a zrazu taká hrča na jednej strane, tak už to asi začína.
Mam blbu otázku...pocuvam brusko fonendoskopom ale tým obycajnym a teraz neviem počujem tam srdiecko,ale neviem či to nie je moje???
Baby aj vy chodite tak casto "cikat" ?
@zelovocka ja mam niekedy pocit, ze si to mimco zo mna robi srandu..neviem, ci to on mi kope do mechura, alebo ako si to mam vysvetlit, ale idem na wecko a o 5 minut uz utekam zas, lebo mam pocit, ze sa az pocuram....ja by som ho uz radsej citila kopkat, ako to nonstop utekanie na wc...to sa mu vsak este nechce 😒 ....ale som rada, ze v tom niesom sama 😝
@lily14
@daniela7481 skor uplne dole, ja som uz v 22tt a stale citim len dole kopanceky, zatial ma priecnu polohu a raz kope na jednej raz na druhej strane 😵
@niki18 strasne casto, hlavne ked sa zapiera mrnus o mocak, vtedy aj za 5 min idem zas 😀
@marley7 mne kontroluje krcok na kazdej poradni (kontroloval mi to tak isto casto aj iny gyndo pri prvom synovi, tam som chodila kazde dva tyzdne na poradnu a kazde ma kontroloval) ... urcite ti neublizi, len skusi, ci je tvrdy a vysoko, nezlakni sa, musi pri tom zajst dost hlboko, ale nie je to bolestive, samotny krcok ked skusi ani nebudes citit 🙂
@lily14 aj ja počúvam, mám pocit, že ho počujem, ale nie som si na 100% istá. Tiež mám len od tlakomeru obyčajný. Dnes sme tak ležali ráno s manželom, a som dostala takú kopačku, že až manžel počul, akoby ozvena z toho fonendoskopu.....no čo už ruším drobcovi súkromie 😀
Caute baby musim sa pochvalit 🙂 Uz aj mna Katka intenzivne kopka a v piatok som dokonca prvy krat videla ako sa mi brucho vyduvalo 🙂 Fakt uzasny pocit. Inak padli tu otazky ze kde, tak u mna je to momentalne v spodnej casti brucha, okolo tej ciary horizontalnej, ak viete co tym myslim..
ahojte baby.aj vy mate v tehotenstve zhorsenu dychavicnost?ja sa nekedy viac zadychavam a aj ini ludia mi hovoria ze mam vyraznejsi dych 🙂
aj vas tak svrbi bruško a prsia??? prišlo to na mna z nicoho nic a nemam ziadne vyrazky ani flaky, tak rozmyslam ci ist na kozne, alebo aj to patri k tehotenstvu???

baby a kde budem cítiť pohyby? nad lonovou kosťou či niekde okolo pupku?