icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

daniela7481
17. mar 2013

baby a kde budem cítiť pohyby? nad lonovou kosťou či niekde okolo pupku?

freyjanr
17. mar 2013

Dievčence včera mi frajer pohladkal brucho a vtedy som zacítila 3 take slabé tuknutia vnutry.myslíte že to už mohlo byť babo alebo si to len namyslam?

barchee
17. mar 2013

@daniela7481 ty si uz 19tt tak asi 3 cm pod pupkom budes mat maternicu, ale to je indivdualne, zhruba nikde medzi lonovou kostou a pupkom, male ta moze kopat do boku, do mocaku, pod pupok, podla toho, ako bude otocene 🙂

barchee
17. mar 2013

@freyjanr ano ano, moze byt 🙂. Ja to mam viackrat za den uz, poobede tesne je to intenzivnejsie, to citim aj ako sa pretaca a potom zas uz len tuknutia 🙂

daniela7481
17. mar 2013

@barchee dakujeeeem 🙂 idem sa začať sledovať 🙂

barchee
17. mar 2013
freyjanr
17. mar 2013

@barchee jeej to som rada.čakám kedy sa znova ozve

marley7
17. mar 2013

Keď chodíte na poradňu k svojmu gynek., aj sa stalo, že vás teraz niekedy vyšetroval zo spodu?! Lebo ja idem zajtra a naposledy mi povedal, že nabudúce vás vyšetrím zo spodu, asi ide skontrolovať krčok, alebo čo. Len sa bojím, aby mi nejak neublížil.

marley7
17. mar 2013

Posledné 3 dni necítim "kopanie", ale taký presun bábätka z jednej strany na druhú a zrazu taká hrča na jednej strane, tak už to asi začína.

lily14
17. mar 2013

Mam blbu otázku...pocuvam brusko fonendoskopom ale tým obycajnym a teraz neviem počujem tam srdiecko,ale neviem či to nie je moje???

niki18
17. mar 2013

Baby aj vy chodite tak casto "cikat" ?

lily14
17. mar 2013

@niki18 ano stale aj kazdu pol hodínu

zelovocka
17. mar 2013

@niki18 jasné 😀 chystám sa von, vycikám sa, a kým si oblečiem bundu a zašnurujem topánky, chce sa mi znova 😀 😝 🙄

pasad
17. mar 2013

@lily14 srdiecko babatka bije cca dvojnasobne rychlejsie nez tvoje. je to ako taky vlacik 🙂 cize si porovnaj svoje srdce hore a podla toho budes vediet, ci to je tvoj tep dole, alebo srdiecko baba.

lily14
17. mar 2013

@pasad ahaaaa dík;) hned aj idem,a ty ako už zdravá?

niki18
17. mar 2013

@zelovocka ja mam niekedy pocit, ze si to mimco zo mna robi srandu..neviem, ci to on mi kope do mechura, alebo ako si to mam vysvetlit, ale idem na wecko a o 5 minut uz utekam zas, lebo mam pocit, ze sa az pocuram....ja by som ho uz radsej citila kopkat, ako to nonstop utekanie na wc...to sa mu vsak este nechce 😒 ....ale som rada, ze v tom niesom sama 😝
@lily14

pasad
17. mar 2013

@lily14 nz, daj vediet potom, ci to je to to srdiecko, co chces pocut 😉 ja este dokaslievam a obcas soplim, ale da sa povedat, ze uz dobre konecne 🙂 dakujem za opytanie.

drnduliak
17. mar 2013

@daniela7481 skor uplne dole, ja som uz v 22tt a stale citim len dole kopanceky, zatial ma priecnu polohu a raz kope na jednej raz na druhej strane 😵

zuzu188
17. mar 2013

@marley7 zo spodu ma vyšetroval v 12tt a bude ma znova v 20tt..nijako ti to neublíži,iba ti skontroluje kŕčok

barchee
18. mar 2013

@niki18 strasne casto, hlavne ked sa zapiera mrnus o mocak, vtedy aj za 5 min idem zas 😀
@marley7 mne kontroluje krcok na kazdej poradni (kontroloval mi to tak isto casto aj iny gyndo pri prvom synovi, tam som chodila kazde dva tyzdne na poradnu a kazde ma kontroloval) ... urcite ti neublizi, len skusi, ci je tvrdy a vysoko, nezlakni sa, musi pri tom zajst dost hlboko, ale nie je to bolestive, samotny krcok ked skusi ani nebudes citit 🙂

mistrall
18. mar 2013

@marley7 neboj sa neublizi ti, ale dobre ze ta takto pozrie, niektori na to zabudaju ..mna minule pozeral, tiez krcok, lebo som mala take tuhnutie brucha a tak..to trva len par minut, isto ti nic nespravi 😉 je to kratsie ako sex 😀 😀

mistrall
18. mar 2013

@lily14 pozri si pripadne na youtube - fetal heartbeat at (napr), 18 week a tak budes pocu , ako to mas pocut 😉 a potom si skus fondendoskopovat svoje srdca pod ľavym prsnikom smerom k pazuche 😎 a uvidis rozdiel ako to mas pocut 😎

peugeot0903
18. mar 2013

@lily14 aj ja počúvam, mám pocit, že ho počujem, ale nie som si na 100% istá. Tiež mám len od tlakomeru obyčajný. Dnes sme tak ležali ráno s manželom, a som dostala takú kopačku, že až manžel počul, akoby ozvena z toho fonendoskopu.....no čo už ruším drobcovi súkromie 😀

lucka188
18. mar 2013

Caute baby musim sa pochvalit 🙂 Uz aj mna Katka intenzivne kopka a v piatok som dokonca prvy krat videla ako sa mi brucho vyduvalo 🙂 Fakt uzasny pocit. Inak padli tu otazky ze kde, tak u mna je to momentalne v spodnej casti brucha, okolo tej ciary horizontalnej, ak viete co tym myslim..

deniska84
18. mar 2013

ahojte baby.aj vy mate v tehotenstve zhorsenu dychavicnost?ja sa nekedy viac zadychavam a aj ini ludia mi hovoria ze mam vyraznejsi dych 🙂

tigi
18. mar 2013

@deniska84 aj ja to mam. 🙂 pracujem na prvom poschodi a vzdy ked vyjdem po schodoch tak to rozdychavam ako keby som bezala a pritom sa skor pomaly splham hore 😀

deniska84
18. mar 2013

@tigi tak aspon nie som sama 🙂 som citala ze je to v tehotenstve normalne lebo maternica tlaci na pluca

darka2001
18. mar 2013

@deniska84 ja som na tom podobne,zadýcham sa aj pri rýchlej chodzi a upratovanie mi trvá večnosť,čo to bude v 9. mesiaci pri 30 stupnoch? 😒

niki18
18. mar 2013

aj vas tak svrbi bruško a prsia??? prišlo to na mna z nicoho nic a nemam ziadne vyrazky ani flaky, tak rozmyslam ci ist na kozne, alebo aj to patri k tehotenstvu???

darka2001
18. mar 2013

@niki18 ano patrí,to je z toho ,že sa ti natahuje koža len pekne krémuj 😉