icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

daniela7481
19. mar 2013

@darka2001 no vieš že nad týmto letom som aj ja rozmýšlala, že ideme fučať pri najvyšších teplotách 😀 poteší

daniela7481
19. mar 2013

@darka2001 ja som skušala asi 20 ani jedna mi nesadla tak som si kupila športové a som spokojná, z mojich 3 sú 5, frajer má radosť, mna začína bolievať chrbát 😀

deniska84
19. mar 2013

1.mesiac: 0+0tt. - 4+3tt.
2.mesiac: 4+4tt. - 8+6tt.
3.mesiac: 9+0tt. - 13+2tt.
4.mesiac: 13+3tt. - 17+5tt.
5.mesiac: 17+6tt. - 22+1tt.
6.mesiac: 22+2tt. - 26+4tt.
7.mesiac: 26+5tt. - 31+0tt.
8.mesiac: 31+1tt. - 35+4tt.
9.mesiac: 35+5tt. - 40+0tt.

penelope111
19. mar 2013

Dnes zas úžasný deň. Predoperačné vyšetrenie u internej: včera všetko ok milá a dnes: Dr. pred ďalšími pacientkami na mňa vykrikovala, že idem na operáciu aby som si zabila dieťa (volala stým Dr. čo mi kázal držať iba diétu asi kamaráti). Prerevala som zas pol dňa. Manžel okamžite volal primárovi gynekológie a ten povedal, že jediný kto sa môže vyjadriť k operácii je chirurg a ten odporučil čo najskôr operáciu aj primár povedal, že mám isť čo najskôr kým je bábätko malé. Už mi lezú naši Dr neskutočne na nervy a len mi robia také nervy, že ešte kvôli ním sa stane niečo môjmu chlapcovi.

rybca
19. mar 2013

@penelope111 ako si moze dovolit kricat na teba? pred cudzimi este k tomu, mozno by sa silko pani doktorke pripomenut, ze sa mozete stazovat na jej pristup, hned jej zredne... drz sa, dufam, ze vsetko dopadne dobre

lucka9513
19. mar 2013

páni 248 strán 😀 to len tak ľahko neprečítam

penelope111
19. mar 2013

@rybca No a to som ešte počula ako to tam s nejakou pacientkou komentuje. A že či som chirurgovi povedala, že som tehotná. Ako aký debil by to zatajoval? To len preto, že som si to vybavila sama v inom meste. No krava a tak mi potom bolo zle čo som sa rozčúlila, že som ani dýchať nevedela. Ďakujem za podporu 🙂

rybca
19. mar 2013

@penelope111 si viem predstavit, vsak ja to len citam a uz sa mi dviha tlak. By som tej doktorke povedala svoje.

penelope111
19. mar 2013

@rybca Len ma tak zdeptala, že som sa na nič nezmohla ☹

cleona
20. mar 2013

Vcera som bola na tom cviceni pre tehotne v SNOP Bratislava. Odporucam. Príjemne som sa ponatahovala, trochu poposilovala ruky a nohy. Bolo nás asi iba 6 dievcat a velmi mila cvicitelka. Uz sa tesim na pondelok, to pojdem na cvicenie v bazene. Len som si tam pripadala trosku ako votrelec - vsetky dievcata uz krasne ukazkove bruska a na mne to este stale nie je velmi vidno ;).

barchee
20. mar 2013

Joj baby, som ko ☹ hrdlo ma boli uz dva dni, nezabera mi na to ten septisan, poslem muza kupit bioparox. Uzliny na celom krku ma bolia, ale nastastie sa to drzi len na sopli a na tom hrdle. Dokelu a som dufala, ze sa chorobe vyhnem. Ach jaj.

barchee
20. mar 2013

Jaj a este som chcela, ze zhruba od polnoci do 2 ma Matusko kopkaci maraton 🙂 vtedy tak kopcuje' ze musim hore byt,co mi nejde spat ako sa vrti, nadhera 🙂

niki18
20. mar 2013

@barchee ty mas ale stastie!!!! Uprimne ti zavidim, Ja na kopkanie svojho mimina este stale len cakam 😒 .....hlavne sa daj do poriadku!!! Cajiky s medom a citronom...mne to vzdy zaberie na hrdlo 😉

adamkohlusko
20. mar 2013

Tak zajtra na nas myslite,ideme na sono a ak bude babatko dobre otocene,dozvieme sa co skryva 🙂 sa nevieme dockat ,beriem aj Adamka,ten studuje knizky ako spravny brat,tak zajtra aj on uvidi nase babo 🙂potom napiseme

barchee
20. mar 2013

@niki18 uz som musela dat bioparox, lebo nic mi nepomahalo na h:rdlo 😖 neboj, pri druhom budes citit mozno skor 🙂 mna aj prvy takto skoro kopkal, on od 18 tt ale takto viac, tento druhy uz teraz 🙂

rybca
20. mar 2013

@adamkohlusko my ideme v piatok, tiez dufam, ze sa ukaze, uz chcem vedet, ci bude princeznicka, alebo valibuk...🙂

enynka30
20. mar 2013

@cleona ahoj, ty si bola v SNOP na tom v telocvicni cviceni? a v com si cvicila, tehu teplaky, tricko a tenisky??ja som tam uz bola na cviceni vo vode, ale chcem skusit v tej telocvicni 😉

lily14
20. mar 2013

Kočky,moze lezanie na chrbte uškodit dietatku? Lebo ak ležím,alebo spím na bokoch bolí má podbrusko :(

babatko2012
20. mar 2013

@drnduliak ahoj prosím ťa ešte sa chcem spýtať dávalis te si robiť čiernobileu alebo farebnú fotku? Vidno to pekne na tej fotke? A ak by som si doniesla kľúč tak tam mi nahrá asi tiež len jednu fotku, alebo viac ale za každú budem platiť?

cleona
20. mar 2013

@enynka30 Oblec si v com sa budes citit pohodlne - teplaky, tricko. Tenisky sme ani nepotrebovali, cvicili sme iba v ponozkach. Ale je to asi na tebe. Bolo to velmi príjemné cvicenie.

bibi33
20. mar 2013

babyyy pomoooc,co si mam natriet na suchu pokozku?garnier nezabera,nivea nezabera,oba hydratacne...cely ksichtik sa mi supe,hlavne okolie nosa a celo:-/

cleona
20. mar 2013

@lily14 ja myslím, že ležanie na chrbte nemôže uškodiť. Teda dúfam, lebo ja v podstate teraz spím len na chrbte. Ani neviem ci by som na bohu zaspala! ;) Ale postupne sa snažím trochu zvykať aj na túto polohu.

enynka30
20. mar 2013

@cleona dakuje, urcite skusim , lebo uz som zmlandravela strasne :(

kilian
20. mar 2013

@lily14
@cleona teraz Este nieje Problem lezat na chrbte.neodporuca sa v poslednych tyzdnoch tehotenstva spat na chrbte .

enynka30
20. mar 2013

@lily14 ja neviem, ci moze uskodit lezanie na chrbte, viem akurat ze vo vyssom stadiu sa to neodporuca lebo sa babo nejako horsie tam rozlozi alebo co 😕 ale mne zase nevyhovuje na chrbte, lebo ma bolia cele krize a potom mi je dokonca aj spatne 😕 no ale cim dalej tym horsie sa nam bude akokolvek spat 😉 jezis a v tych horucavach v lete s bruskom velkym amen tma 😀

cleona
20. mar 2013

@enynka30 No veru. Ked ešte do toho prídu tie horučavy tak si naozaj neviem predstaviť ako budeme s tými bruškami spať.

miciluci
20. mar 2013

@bibi33 presne tym som si presla aj ja.trvalo to vyse mesiaca,ja zufala som vyskusala vsetko.najlepsie mi zabralo, ked som sa odlicovala,ze na tampony som si dala biodermu sensibio odlic.vodu a zmiesala to s odlicovacim kremom hydratacnym,takto som si vycistila plet,docistila plet.vodou.vobec som tvar neumyvala pod tecucou vodou a potom som si na noc dala hrubu vrstvu na nos a celo extra zvlacnujuceho nocneho kremu (marykay-taka cervena masticka bylinkova:http://www.marykay.sk/pripravky.php?kat=12&p=45) alebo cisteho nechtikoveho balzamu. a konecne to preslo 😀

cerkutka
20. mar 2013

baby dnes som bola na poradni, videli sme kraaasne ze to bude dievcatko🙂) zajtra idem este na ten morfologicky scan dufam ze bude ok🙂) uz rastieme obidve ozrutnym tempom.....mala do krasy ja do sirky🙂) fakt zjem vsetko co sa hybe....masaker🙂)

cerkutka
20. mar 2013

@lily14 ja som citala ze by sa nemalo spat na chrbte - je to kvoly prisunu kyslika tusim....ale ja napriklad spim este stale na bruchu....uz sa to malej sice nepaci a dava mi to aj patricne najavo takze najlepsie asi si kupit ten spaci vankus (co sa pouziva aj na kojenie) a spat na boku dako aby ta nebolelo....ten vankus pomaha...len akurat ho v noci stale ked sa prevratis na druhu stranu musis prelozit a to je nanervy🙂

drnduliak
20. mar 2013

@babatko2012 my mame farebnu fotku, a len jednu, on asi ani viac nerobi, lebo aj hento dlho trvalo, kym sa mu podarilo zachytit pekny ksichtik, lebo malinky moc teda nespolupracoval a stale mal pred tvarickou rucicky 😵 a potom tu fotku este upravoval, je fakt pekna 😉