icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
21. mar 2013

@kamca93 len rodicovsky prispevok budes dostavat 🙂 to je tych 194 eur ci kolko.ak si nepracovala, nemas narok na matersku.

darka2001
21. mar 2013

@bibi33 ja mam presne podobny problem,celu tvar mam strasne suchu obcas az cervenu a napatu tak som so teraz kupila eucerin na suchu a citlivu plet,pouzivam asi 2 tyzden zo zaciatku som mala pocit,ze super,ale teraz ako keby si plet zvykla a je slaby,takze ked to tak bude pokracovat budem mat doma peknu zbierku kremov,ktore nakoniec pouzijem na nohy... 😉

darka2001
21. mar 2013

Tak aj ja sa k vam pridavam,uz aj my pekne kopkame,ked som to citila prvy krat tak som to nevedele velmi identifikovat,ale teraz som si uz ista a drobec sa hlasi stale castejsie 🙂

evkafi
21. mar 2013

@niki18 odkial si? takze to budes v ktorom tyzdni ked pojdes na 3D?

misha1986
21. mar 2013

baby kuknite, čo poviete je tam pipík alebo nie?

deniska84
21. mar 2013

@maria512 ahoj vitaj medzi nami 🙂 zalezi v ktorom si tyzdni. ja som teraz uz v 22 tt a uz mozem povedat ze uz ich citim intenzivnejsie o dost a castejsie. predtym som zacala citit okolo 18 tt uplne prve a bolo to len take jemne bublinkovanie alebo ako keby ti plavala vnutri rybka alebo aj ako keby si mala v dlani muchu alebo motyla aj tak sa to da prirovnat. ale s postupom casu to uz budes citit viac a budu to uz ozajstne stuchance a kopance 🙂 mna hlavne vzdy kope maly po cokolade alebo sladkom alebo iba ked tak sedim alebo lezim v klude.ale doteraz to bolo len sem tam ale teraz je to viac a viac castejsie a silnejsie a je to nadherny pocit ked sa v tebe nieco hybe a vies ze je to novy zivot ktory coskoro pride na svet 🙂 uzivaj si to ako a len da

deniska84
21. mar 2013

@misha1986 no ja by som to aj na pipika tipovala aj na mojom sone to tak vyzeralo podobne a budeme mat chlapceka 🙂

misha1986
21. mar 2013

@deniska84 toto je z 12tt minule ked som bola robil mi sono a nevideli sme nič, lebo malé bolo otočené chrbátikom, len nerozumiem tomu prečo mi minule nepovedal čo to bude, ked to bolo pekne vidieť, asi sa viac sústredil na nosovú kostičku lebo sa stále hýbalo a ja som sa na pohlavie ani nepýtala, len teraz

misha1986
21. mar 2013

@deniska84 a aké máš chute alebo čo ked čakáš chlapčeka, bývalo ti aj zle? ja ešte necítim pohyby ☹

deniska84
21. mar 2013

@misha1986 no mne to prvy krat povedal ze vii chlapca v 14tt a doteraz mi to len vzdy potvrdil cize uz vieme na 100% z o bude chlapec.tiez som zo zaciatku neverila ze tak skoro uz vie povedat v 14 tt ale moj doktor sa nemyli vacsinou a v tomto mu plne doverujem 🙂

deniska84
21. mar 2013

@misha1986 prve tri mesiace mi byvalo zle ale po tom 14-15 tt to ustupilo a uz sa citim ovela lepsie.co sa tyka chuti jem vsetko. neobmezujem sa ale v poslednej dobe mi zacina chutit cokolada a sladke.po cokolade kope vzdy dost.prve pohyby som citila az okolo 18 tt a len srm tam. uplne jemnucke.teraz uz citim ovela silnejsie.to pride uz cochvila aj u teba.musis sa viac sustredit pri tych prvych pohyboch lebo nekedy si to clovek ani neuvedomi ked neni v klude

misha1986
21. mar 2013

@deniska84 aj mne bývalo zle a nechutilo mi jest, sladké mi nechutí vobec iba trochu. skor kyslejšie a jahodyyyyyyyyyyy

deniska84
21. mar 2013

@misha1986 🙂 no kysle chuti aj mne obcas.musim ist spat do prace uz.obedov prestavka skoncila 😒 tak ked tak nabuduce popiseme.. pekny den zatial 🙂

freyjanr
21. mar 2013

@deniska84 koli tym bodkam to nejde lebo ai to neoddelila medzerov 🙂 ale toto si trafila ved to je presne on a o 300 lacnejsi dakujem pekne 🙂

freyjanr
21. mar 2013

@zabavka Neviem este co to bude ale tieto su naozaj nadherne,hlavne ten druhy...tmavy by som moc nechcela lebo sa bojim ze tam bude babatku teplo moc v lete

zabavka
21. mar 2013

@freyjanr ten druhý je veru ako z rozprávky 🙂

freyjanr
21. mar 2013

@zabavka a presne taky ako je ten tmavomodry,v tej istej farbe aj som mala dostat od svokry,ten kocik bol v dokonalom stave na to ze je original stary (ona ho mala z ameriky pred 30 rokmi kupeny) a pred rokom ho zahodila...normalne ho postavila ku smetakom este sa smiala ze ani 10 minut tam nebol...ja som skoro z koze vyletela...zahodila mi sen

zabavka
21. mar 2013

@freyjanr bože, to ti radšej ani hovoriť nemala...by ma poraziloo 😀

freyjanr
21. mar 2013

@zabavka najhorsie je ze vedela jak strasne ho chcem...to ze ho vyhodila som sa dozvedela az ked som otehotnela....

zabavka
21. mar 2013

@freyjanr a ona to vedela a aj napriek tomu ho vyhodila, či to sa dozvedela až potom, že ho chceš, keď ho vyhodila?

freyjanr
21. mar 2013

@zabavka vedela ze ho chcem len nevedela ze otehotniem v najblizsej dobe a zahadne jej zacal po 30 rokoch skladovania zavadzat v pivnici

henriett19
21. mar 2013

Tak a čakáme chlapčeka 🙂 Tripple testy negatívne, drobček zdravý a hneď mám krajší deň 🙂

zabavka
21. mar 2013

@freyjanr tak za to čisté svedomie mať nemôže. Ale nepochopím, prečo to spravila, veď sa v ňom mohlo voziť jej vnúča...

freyjanr
21. mar 2013

@zabavka tej je to jedno,ma 500 vnucat aj pravnucat tak jej uz asi tak lezu na nervy ze jedno hore dole...

adamkohlusko
21. mar 2013

tak vyzera to na Ninku,ale ze pre istotu sa nemam este tesit a 26.4.ideme na 3D 😵

zabavka
21. mar 2013

@freyjanr to je smutné potom... ale určite zoženieš presne taký, aký chceš a za super cenu,keď už vieš, čo hľadáš a máš na to dosť času 😉

freyjanr
21. mar 2013

@zabavka dúfam že áno.ty máš nejaký vyhliadnutý?

lucka188
21. mar 2013

@freyjanr Inak tvojmu partnerovi by nevadilo taky kocik kocikovat? Lebo moj by mal veru s takym ruzovym cukrikovym so zaclonkami dooost problem 🙂

zabavka
21. mar 2013

@freyjanr mám predbežne camarelo, ale či sa to ešte nezmení...páči sa mi veľa kočíkov, quinny, concord...je to ťažké 😀

zuzu188
21. mar 2013

@kamca93 budeš dostávať iba rodičovský príspevok a prídavky