Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@bibi33 ja mam presne podobny problem,celu tvar mam strasne suchu obcas az cervenu a napatu tak som so teraz kupila eucerin na suchu a citlivu plet,pouzivam asi 2 tyzden zo zaciatku som mala pocit,ze super,ale teraz ako keby si plet zvykla a je slaby,takze ked to tak bude pokracovat budem mat doma peknu zbierku kremov,ktore nakoniec pouzijem na nohy... 😉
Tak aj ja sa k vam pridavam,uz aj my pekne kopkame,ked som to citila prvy krat tak som to nevedele velmi identifikovat,ale teraz som si uz ista a drobec sa hlasi stale castejsie 🙂
@maria512 ahoj vitaj medzi nami 🙂 zalezi v ktorom si tyzdni. ja som teraz uz v 22 tt a uz mozem povedat ze uz ich citim intenzivnejsie o dost a castejsie. predtym som zacala citit okolo 18 tt uplne prve a bolo to len take jemne bublinkovanie alebo ako keby ti plavala vnutri rybka alebo aj ako keby si mala v dlani muchu alebo motyla aj tak sa to da prirovnat. ale s postupom casu to uz budes citit viac a budu to uz ozajstne stuchance a kopance 🙂 mna hlavne vzdy kope maly po cokolade alebo sladkom alebo iba ked tak sedim alebo lezim v klude.ale doteraz to bolo len sem tam ale teraz je to viac a viac castejsie a silnejsie a je to nadherny pocit ked sa v tebe nieco hybe a vies ze je to novy zivot ktory coskoro pride na svet 🙂 uzivaj si to ako a len da
@deniska84 toto je z 12tt minule ked som bola robil mi sono a nevideli sme nič, lebo malé bolo otočené chrbátikom, len nerozumiem tomu prečo mi minule nepovedal čo to bude, ked to bolo pekne vidieť, asi sa viac sústredil na nosovú kostičku lebo sa stále hýbalo a ja som sa na pohlavie ani nepýtala, len teraz
@misha1986 prve tri mesiace mi byvalo zle ale po tom 14-15 tt to ustupilo a uz sa citim ovela lepsie.co sa tyka chuti jem vsetko. neobmezujem sa ale v poslednej dobe mi zacina chutit cokolada a sladke.po cokolade kope vzdy dost.prve pohyby som citila az okolo 18 tt a len srm tam. uplne jemnucke.teraz uz citim ovela silnejsie.to pride uz cochvila aj u teba.musis sa viac sustredit pri tych prvych pohyboch lebo nekedy si to clovek ani neuvedomi ked neni v klude
@zabavka a presne taky ako je ten tmavomodry,v tej istej farbe aj som mala dostat od svokry,ten kocik bol v dokonalom stave na to ze je original stary (ona ho mala z ameriky pred 30 rokmi kupeny) a pred rokom ho zahodila...normalne ho postavila ku smetakom este sa smiala ze ani 10 minut tam nebol...ja som skoro z koze vyletela...zahodila mi sen
tak vyzera to na Ninku,ale ze pre istotu sa nemam este tesit a 26.4.ideme na 3D 😵

@kamca93 len rodicovsky prispevok budes dostavat 🙂 to je tych 194 eur ci kolko.ak si nepracovala, nemas narok na matersku.