icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
31. mar 2013

@grelu urcite ano 🙂

evkafi
31. mar 2013

@grelu ano, je to normalne, uplne v pohodke mozes byt 🙂 ja som bola na tom takisto 🙂 az posledny tyzden ho citim kazdy den 🙂)

cerkutka
31. mar 2013

@grelu ahoj...v 19tt ako si ty este nie kazdy den...len sem tam....teraz uz kazdy den hlavne ked sa nieco nepaci...dnes napriklad muz v noci kopol do flasiek a tie urobili taky ramus ze som sa hrozne zlakla no a mala sa asi zlakla so mnou pretoze pol hodinu sa hrozne vrtela az som sa bala ci je OK 🙂 tiez reaguje na hudbu a tak....skus rozne vplyvy si vsimat....

darka2001
31. mar 2013

@grelu ako sa mavate?ste doma alebo v nemocke?vsetko o.k?

marin.frist
31. mar 2013

@grelu budes, neboj 😉 mne lekarka naposledy povedala, ze ked uz ho citim kazdy den, mam si sledovat pohyby a keby som ho necitila viac nez 12 hodin, mam ist na pohotovost. esteze je nas drobcek taky akcny, ze sa ani sledovat nemusim a viem o nom 😀 😀
ale je to krasne, citit miminko, vsak? 🙂 zacina to byt ozajstne...

zuzu188
31. mar 2013

@barchee jááj..ja som to zle prečítala 😀

freyjanr
31. mar 2013

Prvý krat ma bábätko dokopkalo tak ze som si istá že to bolo ono 🙂 zjavne sa mu nepáči moje kychanie

pepaa89
31. mar 2013

ja som začala cítiť pred 2 týždnami a teraz si neviem odlepiť ruky od bruška :D

grelu
31. mar 2013

@darka2001 no vo štvrtok ma vyhodili z nemocky, tak som bola na nich trochu nahnevaná...zatiaľ chvalabohu všetko ok, tak dúfam, že to takto bude pokračovať aj v druhej polovici 🙂

grelu
31. mar 2013

@cerkutka
@marin.frist no dúfam, že je všetko ok...ale ja mám aj dost tukov na bruchu, tak este chvíľku potrvá, kým sa malé prekope 🙂)

darka2001
31. mar 2013

@grelu mile,ze vyhodili....ved pekne dodrziavaj vsetko to co v nemocke a bude to o.k.ved doma ti je urcite lepsie,ale som rada ze je vsetko vporiadku len tak dalej pekne pokracujete 🙂

grelu
1. apr 2013

@darka2001 no vyhodili...ja som tam chcela ostať este aspoň 2 mesiace 🙂)

grelu
1. apr 2013

Inak baby mám este jednu otázku...máte nejaké výroky? Ja nič nepozorujem, ale pri vkladani lactobacilovych tabliet do posvy mi na prste ostal taký biely povlak...nič ma nesvrbi ani nepali. Asi sa príliš kontrolujeme, ale začína mi práve kritické obdobie. Čítala som, že takýto výtok je v tehu normálny. Máte to aj vy? 🙂

Inak zajtra idem k lekárovi, tak to spomeniem

marin.frist
1. apr 2013

@grelu ja mam, take cire vacsinou... ale necitim ziadne priznaky zapalu, tak ich neriesim.
skor ma stve, ze mi strasne padaju vlasy ☹ chcem to prebrat aj s lekarkou, lebo vzdy som mavala huste a teraz uz mam aj pocit za tych par mesiacov, ze mi ich ubudlo ☹

barchee
1. apr 2013

@grelu aj ja mam vytok, pokial nezapacha a nesvrbi, je to ok 🙂
@marin.frist mne psdaju od zaciatku tehu, mam uz asi len polovicu vlasov...skus tabletkovy pantenol,mne celkom pomohol taky bylinny sampon, co som v lekarni kupila, tusim fytovital ci ako sa vola, doma kuknem, teraz sme u nasich 🙂 mam take obdobia, ked mi vlasy padaju viac a kedy menej, teraz padaju menej, ale stale viac ako v netehu 😅

marin.frist
1. apr 2013

@barchee o pantenole som citala, len uz teraz beriem Calibrum Mami (sporadicky raz za 2 dni tabletku) a nechcem sa prepchavat vitaminmi, nech nemam slonika 🙂 ten pantenol sa moze brat aj dlhodobejsie? ak by si mi pozrela ten sampon, bolo by to super. Mne teda vlasy padali vzdy, ale neubudalo ich, tak som to neriesila.... a teraz uz asi 3 mesiace v kuse strasne vela, vsade ich nachadzam, po umyti ich vycesavam a vytahujem z odtoku cele chumace a stencil sa mi cop ☹

freyjanr
1. apr 2013

babi mate skusenosti alebo planujete pouzivat bambusove plienky?

niki18
1. apr 2013

My sa dnes ale krasne mrvime 🙂

niki18
1. apr 2013

@freyjanr priznam sa, ze som o takych este ani nepocula....ako ste na tom??? Uz citis bublinkovanie? ??

freyjanr
1. apr 2013

@niki18 vcera som citila,neska nic...a ty uz si zdrava?tie plienky ze su strasne mekucke,jemnejsie jak z bavlny,ten bambus je strasne savy a antibakterialny,ze su antialergicke a tak kopu vyhod maju,jedina nevyhoda je ze ich treba prat

niki18
1. apr 2013

@freyjanr noo tak super, tesim sa s tebou 🙂 Ja som na tom tak, ze zmena pocasia z minusovych teplot do 12- 15 stupnov sa mojmu organizmu velmi nepozdava a chytila som neaku crevnu chripku...ale uz je to oooovela lepsie a dnes sa citim super...tak uvidime, ako bude do vecera....

lily14
1. apr 2013

joj nemám řada sviatky samé nezdravé věci jem ;( aspoň teraz by som sa mohla kontrolovat ale neviemmmm ako je to u vás
.?

barchee
1. apr 2013

@marin.frist aj ja mám cop o polovicu menší a tenší 😔 ja papám GS mamavit, tiež tak 3 tabletky za týždeň... 😉
@lily14 nápodobne 😀 😀 my sme boli celé sviatky u našich a tam sme furt len žrali, dnes sme prišlo domov a začína zdravá strava zas 😀 😀

marin.frist
1. apr 2013

@barchee mala si to aj pri prvom synovi? upravilo sa Ti to po porode - teda prestalo alebo este lepsie vratilo do povodneho mnozstva? 🙂
o 2 tyzdne idem na poradnu, tak to asi skonzultujem so svojou lekarkou, co ona na to... lebo som z toho na nervy 😔

barchee
1. apr 2013

@marin.frist nemala práveže, ja som pri ňom mala vlasy jak lusk, pevné, husté, lesklé 😝 a teraz jak vypelichané kura som 😅 pri prvom mi vlasy troška padali po pôrode, ale teraz jak mi na začiatku tehu padali, to bol konec...teraz je to lepšie už, ten šampón mi pomohol.

marin.frist
1. apr 2013

@barchee vsak som aj browsovala na nete, co by pomohlo, ale vsade len citam, ake by som mala mat krasne huste vlasy, bohate.... tak zas musim byt cosi extra... aj plet sa ma pri chlapcovi vycistit a nic 😠 🙄 😅

beruska1311
1. apr 2013

@marin.frist Sampon Capillan,da sa kupit v lekarni,velmi pomaha na padanie vlasov mam odskusane. Da sa kupit aj balzam a aktivator ale mne stacil sampon.

penelope111
1. apr 2013

Moje krásne bruško 20+6 tt 🙂

darka2001
1. apr 2013

No pekne,pekne moja,ale hlavne ,ze ste vporiadku a teraz to pekne dotiahnut do augusta. 🙂