icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

freyjanr
2. apr 2013

baby perfektny clanok som nasla kazdej odporucam,velmi mi pomohol aspon nebudem kupovat zbytocnosti ale len tolko kolko treba http://www.zzz.sk/?clanok=5985

miciluci
2. apr 2013

@freyjanr jooj to zatial nie 🙂 až keď ich budem prať,zatial ležia spolu s ostatnym v krabici v pivnici 🙂

freyjanr
2. apr 2013

@miciluci no ale aspon viem ze su meksie,ja rozmyslam ze ich budem pouzivat na noc,teda nie ja ale babetko :D

rybca
2. apr 2013

@freyjanr akurat cez vikend som si preberala vecicky po synatorovi a vobec ma nenapadli podbradniky, musim kuknut este dalsie vrece ci tam nebudu, ale inac som rada, ze na ten zaciatok mam vsetko, max. dokupim nieco vyslovene dievcatkovske, comu nebudem moct odolat, a este to musim poriadne preprat, na niektorych bodynkach mam zlte flaky, ale kamosky pisali, ze po oprani by to malo zmiznut

penelope111
2. apr 2013

@martina05 Takže celková asi bude vhodnejšie :-/ Mne keď operovali nohy som mala lokálnu a raz mi ju pichli vedľa takže ma chceli isť rezať za živa som na nich skríkla 🙂

penelope111
2. apr 2013

Takže dojmy s veľkého UTZ: objednaná na druhú zobrali ma pred tretou. Celý utz trval cca 5 minút na konci povedal, že vyzerá byť všetko v poriadku to je všetko. Chcela som foto vraj to sa musím objednať znova na dlhý utz takže nemám ani tú ☹ Napísal mi že som dnes 20+2 tt pritom som 21+1 tt čo mi aj potvrdilo už asi 5 doktorov.

freyjanr
2. apr 2013

@rybca no svokra hovory ze aj celkove zazltnutie sa da pekne vyvarit a bude to bielucke,takze ty budes mat dievcatko?gratulujem ja uvidim hadam v pondelok na sone,dievcenskym veciam sa neda odolat ked clovek vidi tie saticky krasne

miciluci
2. apr 2013

@freyjanr ja som najskor chcela tiez pouzivat original plienky,ktore treba prat.teraz skor uvazujem nad rozlozitelnymi jednorazovkami aby sme trosku chranili zivotne prostredie,zrejme ich ubdem kombinovat s obycajnymi jednorazovkami,lebo su dost drahe. este koketujem aj s myslienkou bezplienkovej techniky,ale to si vyzaduje obrovsku trpezlivost a kopu casu a nervov zozaciatku 🙂

niki18
2. apr 2013

@marley7 Johnsons sa vyvaruj na kiiiilometre daleko! !! Este aj ja som sa z neho vyhadzala a to nemam jemnucku pokozku babatka....cize nikdy viac si k tejto znacke ani uz len neprivoniam..a ani moje babo!!!!

freyjanr
2. apr 2013

@miciluci o bezplienkovej metode neviem nic ale to potom akoze babetko spini vsetko pod sebou a okolo seba?mna mama odhovoryla od celodenneho pouzivania pracivh plienok ze ci som neni normalna ze co by ona dala za to keby boli jednorazovky v tej dobe ked som ja s bratom boli deti

freyjanr
2. apr 2013

@niki18 a mas nejaku overenu znacku ked nie johnsons?ja som sa ulakomila pred mesiacom na olej znacky TESCO a tak krasne som sa vyhadzala....vela ludi odporuca kozmetiku seba med ale ja som ako babetko na nu mala alergiu....ze mama musela vsetko rozdat lebo uplne vsetku kozmetiku nakupila v tej znacke tak nebudem pokusat osud na mojom babetku

miciluci
2. apr 2013

@freyjanr nie nekaka a necika okolo seba ale tecjnika spociva v tom ze mamicka babätko drzi nad nocnikom a vydava zvuk tecucej vody a babätko si vytvori akoby reflex 🙂 no a postupne si najdu svoj rytmus a mamicka vie uz podla roznych naznakov ze treba dat nad nocnik....na slovensku sje tato technika " v plienkach". ja som sa o tom docitala v rozhovore s Lasicovou dcerou-ona to so svojim babätkom praktizuje 🙂

freyjanr
2. apr 2013

ahaa a to sa moze uplne od novorodenca?ale to funguje len na cikanie ze?

freyjanr
2. apr 2013

@miciluci to bolo tebe :D

niki18
2. apr 2013

@freyjanr pravdupovediac nemam ziadnu oblubenu, overenu znacku ale nikdy som sa nevyhadzala z Nivey a myslim si, ze je to rokmi overena kvalita...cize zatial asi ostanem pri starej -dobrej Nivey 😉

freyjanr
2. apr 2013

@niki18 no sranda,presne to sme si pred pol minutou povedali s priatelom

freyjanr
2. apr 2013

@niki18 ja od narodenia dodnes trpim silnymi ekzemami a nivea mi nikdy neublizila....

darka2001
2. apr 2013

@penelope111 tak ja som bola na usg-morfo usg minuly tyzden a lezala som tam asi 20 min,doky drobca meral z kazdej strany,prepinal na 3 a 4D,vraj ked to ma byt poriadne tak treba vsetko pekne pomerat,vsetko mi poukazoval a povysvetloval,pekne sa mi ulavilo.Tak som sa k nemu obj aj na 30 tyzden.
No a co sa tyka anestezi pri porode,tak ja sa zatial chystam na normalny porod,ale keby to mal byt cisarsky tak sa najskor poradim s dokym,ale nemam problem ani s celkovou,v posledne roky ma uspavali 4 x a zvladam to dobre,neviem ci by som chcela pocut vsetky tie zvuky ked budu drobca vytahovat von. 😖 🙂

darka2001
2. apr 2013

Aaaaa este nasa kocka pri merani bola 19+4,ale doky to pomerala a zhodnotil,ze je 18+4,takze o tyzden mensia,chcem sa spytat ako ste na tom vy?suvisi to s tym kolko ste pribrali,alebo schudli?

penelope111
2. apr 2013

@darka2001 No to si bola u dobrého Dr. ja som úplne nespokojná, ale v 24 tt sa idem objednať na 3D ale k inému lekárovi. Ja zas by som brala lokálnu aby som všetko počula a hlavne bábätko hneď videla 🙂 Ale zas vraj úplná je lepšia :-/

freyjanr
2. apr 2013

strasne mi odlahlo ked som dneska zistila ze existuje takato vec pretoze som si myslela ze ani jednu noc neprespim nakolko sa budem bat ze babetko prestane dychat http://shop.babetkovo.sk/index.php/detsky-elekt...

miciluci
2. apr 2013

@freyjanr myslim ze upne od narodenia a aj kakat,skusim zajtra nieco pohladam a poslem ti 🙂 moja kamaratka ma 6 mesacneho drobca ,sice pouzivaju plienky,ale uz ho pekne dava kakat na serblik 🙂

pufa
2. apr 2013

@penelope111 to má mrzí že si nebola spokojná. U koho si bola? Mne robil dr. usg asi 45 minút, podrobne všetko okomentoval, dokonca sa o jednotlivých orgánoch babatka vyjadroval pekne, aj pochválil. Babo je o 4 dni vacsie ako podla PM a ma uz 430 g takze porod mozem ocakavat par dni skor. Všetko mame v úplnom poriadku vďaka bohu 🙂 a čakáme chlapčeka! Som šťastná 🙂

freyjanr
2. apr 2013

@miciluci no bude si musiet pozistovat o tom nieco

penelope111
2. apr 2013

@freyjanr Ten kupujeme aj my 😀

enynka30
2. apr 2013

@miciluci a atlak mas zly?? no ja idem nastastie zajtra na poradnu, tak to spomeniem urcite

enynka30
2. apr 2013

@grelu ja mam tlak nizky, tak pijem dve kavy denne, a sa mi vylepsil, vzdy na poradni mam taky normalny, tak ja neviem 😒

penelope111
2. apr 2013

@pufa To som bola v TN čo ma moja Dr. poslala ani neviem u koho 🙂, ale na 3 D som bola u Jankovského v TN a k nemu pôjdem zas to bolo úplne o niečom inom. Mne povedal o týždeň neskôr termín ako všetci ostatný lekári. No asi sa mu nechcelo ani merať :-/

enynka30
2. apr 2013

johnsons je des a hruza, a este aj v porodnici ho davaju a odporucaju 😠 najhorsie co moze byt, na ritku je najlepsia rybacia mast(v lekarni predavaju) a maly ked bol malinky tak sme pouzivali bud niveu alebo sebamed, no ale ma alergicku atopicku pokozku, takze uz len biodermu pouzivame, ide to strasne do penazi, je to drahe, ale je uzasna, najlepsia, od nej lacnejsia obdoba uz len ta nivea je fakt dobra, ale babatko moc drogerie nespotrebuje, tak urcite aj pre druhe kupim hned odzaciatku biodermu...

enynka30
2. apr 2013

nejako malo nas sem uz chodi, kam sa vsetky podeli?? 😕 🙂