icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
17. apr 2013

@babulka presne, ta krivka a jej vyvoj je dolezita. tu mam stale vygenerovanu a vytlacenu tiez.

a to rozpatie rozmerov iba ddokazuje ako vela dni moze byt babo vpredu/vzadu, zalezi od casti telicka, ktory lekar meria. pri vsetkej ucte k nim, musime brat do uvahy aj ludsky faktor, ze ked natahuje rucne tu usecku od bodu a do bodu b, moze tiez sa trosku "seknut" a hned je iny rozmer.

sandy312
17. apr 2013

@lada22 ja som to prepocitala ce nbs a je to lacnejsie.ale s toho next directu je teraz zdarma dovoz

darka2001
17. apr 2013

@pasad no panecku ked pozeram vsetky tvoje udaje,merania a krivky....mne len povie ci je to dobre ,max kolko vazi ,ale cisla teda neviem a o tej rastovej krivke pocujem prvy krat.🙂

maria512
17. apr 2013

@darka2001 nápodobne 😒

pufa
17. apr 2013

@darka2001 nepotrebujes to vediet 🙂 ked je vsetko ok, tieto informácie stacia ked má lekár. aspon sa nemusís s tym rozptylovat 🙂

pepaa89
17. apr 2013

@freyjanr potom daj vedieť o cene, niektoré sú príšerne drahé 🙂

pepaa89
17. apr 2013
cerkutka
17. apr 2013

@pepaa89 ja som kupila v Kike...a cenovo bolo porovnatelne ako tie co som nasla na nete 🙂 (tie tehu vankuse)

kamca93
17. apr 2013

Ahojt baby... dneska mi zacalo vytekat z prsnika to kolostrum ci ako sa to vola... a je to normalne ze z jedneho take priesvitne a z druheho take zltkaste... co to moze byt??

barchee
17. apr 2013

@kamca93 veď ako píšeš, je to kolostrum 😀 😀 môže to ešte teraz meniť farby, ja to mám také tuhšie žltkasté, ošuchnem si to z bradavky z tých dierok malinkých, môžeš to mať priesvitné vodové alebo až také husté žlté lepkavé 😉

barchee
17. apr 2013

@cerkutka a v kike majú s tými guličkami alebo s mäkkou náplňou? Lebo ten moj je už dosť zdevastovaný, uvažujem, že kúpim nový 🙂

kamca93
17. apr 2013

@barchee aha... no uz som kludna... som sa zlakla ze je to zle ked je to take zlte ale upokojila si ma.. 🙂
dakujem

cerkutka
17. apr 2013

@barchee ja som zobrala s gulickami🙂

cerkutka
17. apr 2013

Inak baby v Lidli by mal byt od dnes predaj tehotenskych veci......neviem sice aka kvalita alebo co...ale tak aspon tricka mozno budu OK 🙂) tha len vam davam vediet🙂 ja sa idem pozriet kamoska mi to prave povedala ze to niekde videla na reklame🙂

zuzu188
17. apr 2013

@cerkutka až od zajtra 🙂

evkafi
17. apr 2013

ahojte 🙂 prosim vas ake mate "miery" babätka? myslim hmotnost 🙂

cerkutka
17. apr 2013

@zuzu188 hej hej....teraz som si uvedomila ze som kuku🙂) ze dnes je iba streda🙂

barchee
17. apr 2013

@cerkutka ja sa chystám pozrieť tie legíny 😀 a ten vankúš je plný tých guličiek? lebo ten moj starý mal len asi do štvrtiny guličky, ale ja som ich vymenila za vankúšovú náplň...a koľko stál?

freyjanr
17. apr 2013

@pepaa89 no asi sa k nim dostanem az cez vikend lebo som ochorela 😉 a ty si ich za aku cenu videla?

freyjanr
17. apr 2013

@cerkutka tak urcite daj vediet co si pokupila,ja som chora ale keby tam bolo nieco dobre do vikendu by ma o mohlo pockat

freyjanr
17. apr 2013

@evkafi neviem ti povedat kolko ma moj malicky ale zevraj je vecsi,tvoje ma kolko?

kamca93
17. apr 2013

Mám takú otázku... Som študentka takže by som mala dostávať ten rodičovský príspevok myslím. Kde sa to vybavuje a čo všetko potrebujem?? A kedy by som mala začať s vybavovaním???

pufa
17. apr 2013

@evkafi môj "mrnusik" mal v 20tt + 5 440g. Je taký statnejsi na svoj vek, asi po ockovi 🙂

pepaa89
17. apr 2013

@cerkutka heeej ? 🙂 tak to tam pôjdem omrknúť

pepaa89
17. apr 2013

@freyjanr niekde som videla okolo 20, ale aj za 40, pošlem ti link na tie lacnejšie ak ich ešte nájdem 🙂 a skoré uzdravenie prajem 🙂

pasad
17. apr 2013

@darka2001 tak to len preto, ze chodim do nemocnice, kde som bola hospitalizovana a kde mam v plane aj rodit. a tam ten usg je nastaveny tak, ze po kazdom merani proste takto vygeneruje spravu pre mojho gyndosa automaticky. cize to tu davam len preto, aby si ktorakolvek z vas to mohla pozriet, ci porovnat, v pripade akejkolvek nejasnosti v hodnote, ale hlavne nech sa vsetky upokojime pri rozdieloch, kedze su standardne dost "vela dnove". suhlasim vsak s @pufa, ze nepotrebujeme tieto detaily vediet, staci nam, ked lekar povie, ze je vsetko ok 🙂 to je to najpodstatnejsie.

pasad
17. apr 2013

@evkafi v piatok asi pojdem na usg do nemocky, tak to tu hodim.

pasad
17. apr 2013

@maria512 to nevadi, nepotrebujeme to vediet, hlavne, ze to lekar vidi. ja len robim s pocitacmi a som taky skor technicky typ, takze ma zaujimaju tieto veci 🙂. vacsinou sa tieto udaje archivuju len v hardisku usg pocitaca pod tvojim rodnym cislom, pre pripad, ze sa na to lekar bude chciet spatne pozriet. na generovanych spravach to zvykne byt tiez vytlacene informacne. ale ak ta to nahodou zaujima, ide o tzv. rastove krivky, kde sa porovnava nejaka namerana velkost s urcenou dlzkou tehotenstva. opat je tam rozpatie, vramci ktoreho sa to moze pohybovat. pocitac, ktory je sucastou usg to proste vyrata automaticky.

henriett19
17. apr 2013

Náš malý smejulo 🙂