Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Ahoje babulky, máte niektorá skúsenosť s tampónmi na kúpanie pre tehotné?
Inak dievčatá,normálne som si dnes uvedomila že už len 2 mesiace aj niečo a budeme mať pomaličky pokladíky v náručí 😵 😵 😵 tak to letí a neviem sa dočkať,toho malého uzlíčka voňavého 😵
@zabavka @freyjanr Kupit sa daju normalne v lekarni. Ale ci ta ochrania uplne na 100 % pred nejakou infekciou to neviem. Ja by som asi nesla do nejakych verejnych kupalist alebo do jazera kde sa premelie vela ludi. Su to tampony ktore su napustene vazelinou aby zabranili vniku vody. Najlepsie bude ked sa popytate aj v lekarni.
Baby neboli ste niektorá z vás v poslednej dobe v gynfiv-e???.. da sa tam platiť aj s kartou alebo len v hotovosti???
@veronikuskars a aka si vysoka prosim ta? lebo ja som tiez pozerala po tom kociku,ale zdal sa pre mna vysoky...
tak babulky,este necele tri mesiace a zacneme tu pozerat fotky nasich babulienok 😵 my mame od dnes 90 dni 😎 ako dobre sa to cita 😵
@simik2309 neviem o tom, ze by bola skolioza nebezpecna pre porod...akurat ma kavlitne z nej bolievaju krize 😖 len anesteziolog bol z nej "nadseny" ked mi zavadzal ten epidrural, podarilo sa mu to az na druhy pokus, vraj mam tam tie stavce dako natlacene na sebe a tazko sa tam triafalo 😅 ale som bola vdacna za hocijaku ulavu, aj ked to nezabralo uplne...ja mam termin 3.8 podla PM, ale podla sona o dva tyzdne skor, tak mozno budem rodit uz v juli 😕
No a od dnes uz len magickych 100 dni 😎 A o take 3 tyzdne, by som tu uz mala mat aj priatela, lebo ukazovat brusko cez skype ma uz fakt nebavi!!!!!!!!!!!! 😒
Ahojte baby, tak sa nám to kráti a už vyberáme kočík , máte niektorá skusenost so značkou DADA PARADISO?
@evkafi 168 a je mi v pohode, rúčku si vieš nastaviť a samotný kočík sa mi nezdá až taký vysoký
@veronikuskars a nevadi ti,ze nevidis dobre do vanicky?
@natal7 Mne sa paci ten kocik http://www.svetkocikov.sk/kociky-dada-paradiso/... a uz sme sa rozhodli ze ho kupime. Volala som aj do toho obhodu, pani povedala ze sa dobre predava, hlavne biela farba. Ked si ho objednas tak oni mozu ho podrziat na sklade kolko ches a potom poslat Tebe. Dodavka je do 24 hodin. Najlepsie je objednat aspon mesiac do predu. Citala som tiez nejake nazory v PL a aj na Slovensku a vetsina je s nim spokojna.

Ahojte dievčatá,neviete čo je dobré na silné krče v lýtkach ? od noci ma to drží až do teraz,magnésko nepomáha 😒 dosť to bolí ,za rady ďakujem 🙂