icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mojkamoj
14. máj 2013

Ahojte dievčatá,neviete čo je dobré na silné krče v lýtkach ? od noci ma to drží až do teraz,magnésko nepomáha 😒 dosť to bolí ,za rady ďakujem 🙂

zabavka
14. máj 2013

Ahoje babulky, máte niektorá skúsenosť s tampónmi na kúpanie pre tehotné?

cleona
14. máj 2013

@zabavka ja som ich parkrat mala ked som bola na cviceni pre tehotne v bazene. Co by si potrebovala vediet?

zabavka
14. máj 2013

@cleona a kde sa dajú kúpiť, môžem sa na ne spolahnúť, že vo vode nič nechytím? Chceme ísť do tatralandie, pokiaľ sa mi dá ešte hýbať :D

freyjanr
14. máj 2013

@mojkamoj chod k dr.dá ti na to nejaké lieky a zatiaľ maj nohy vyložené hore

freyjanr
14. máj 2013

@cleona o tom som este nepočula.takže existuje šanca že sa toto leto okupem?

mojkamoj
14. máj 2013

@freyjanr No sksúim najskôr lekáreň a ak to neprejde,tak potom dr. teraz čítam,že málo horčíka,že banány sú nato dobré,orechy ,tak možno to skúsim skombinovať a uvidím... nohy si vykladám,večer,kedže cez den dostanú zabrať,lebo prerábame dom... snád to polaví ďakujem 🙂

mojkamoj
14. máj 2013

Inak dievčatá,normálne som si dnes uvedomila že už len 2 mesiace aj niečo a budeme mať pomaličky pokladíky v náručí 😵 😵 😵 tak to letí a neviem sa dočkať,toho malého uzlíčka voňavého 😵

kejtinka
14. máj 2013

@mojkamoj - ak dostaneš kŕč, ťahaj chodidlo smerom hore - k nohe, k píšťale. Čiže úplne opačne, ako na špičky keby si sa chcela postaviť. To je zaručená metóda, kedy to hneď prejde a cvič si to viac krát za deň.

mojkamoj
14. máj 2013

@kejtinka Ďakujem pekne, musím vyskúšať,dosť to bolí,ako ztuhnuté to mám už niekolko hodín...a nie a nie povoliť..

cleona
14. máj 2013

@zabavka @freyjanr Kupit sa daju normalne v lekarni. Ale ci ta ochrania uplne na 100 % pred nejakou infekciou to neviem. Ja by som asi nesla do nejakych verejnych kupalist alebo do jazera kde sa premelie vela ludi. Su to tampony ktore su napustene vazelinou aby zabranili vniku vody. Najlepsie bude ked sa popytate aj v lekarni.

zabavka
14. máj 2013

@cleona skúsim sa opýtať aj dr. na poradni, uvidím čo mi povie...

kamca93
14. máj 2013

Baby neboli ste niektorá z vás v poslednej dobe v gynfiv-e???.. da sa tam platiť aj s kartou alebo len v hotovosti???

simik2309
14. máj 2013

@drnduliak aj si sa ich skusila opytat preco to tak bolo? Ved sa hovori ze zena neciti bolest len take tlaky.. no inak aj pri toms iti je to pomoc ja som ti citila prvy krat nehorazne velmi..

cleona
14. máj 2013

@kamca93 ja som bola v gynfive cca 2 tyzdne dozadu na 3D a platila som kartou. Takze urcite sa da. ;)

kejtinka
14. máj 2013

@mojkamoj - vyskúšaj ...z vlastnej skúsenosti viem 🙂 To nám tak poradili na predpôrodnej príprave.

magdav
14. máj 2013

@mojkamoj Aj ja mam krce v lytkach, velmi casto budim sa na to v noci. Strasne neprijemne....

mojkamoj
14. máj 2013

@magdav aj niečo pomáha,teda skúšala si dačo? ja musím,lebo od noci ma to stále bolí v kuse,ani masírovanie ani nič zatial nezabralo..ale ais tma možno mám aj svalovku... 😠

evkafi
14. máj 2013

@veronikuskars a aka si vysoka prosim ta? lebo ja som tiez pozerala po tom kociku,ale zdal sa pre mna vysoky...

babulka
14. máj 2013

@kamca93 dá sa platiť aj kartou

drnduliak
14. máj 2013

@simik2309 nie, nejak som to neriesila, len som bola prekvapena, ze to nezabralo uplne, mozno mi dali slabu davku, alebo to bolo kvoli mojej skolioze 😕

adamkohlusko
14. máj 2013

tak babulky,este necele tri mesiace a zacneme tu pozerat fotky nasich babulienok 😵 my mame od dnes 90 dni 😎 ako dobre sa to cita 😵

simik2309
14. máj 2013

@drnduliak no tak v takych bolestiach bola urcite aj to ulava.. a ta skolioza nie je nebezpecna pri rodeni nemohla si si nejako vaznejsie ublizit? a kolkeho mas presne termin?

drnduliak
14. máj 2013

@simik2309 neviem o tom, ze by bola skolioza nebezpecna pre porod...akurat ma kavlitne z nej bolievaju krize 😖 len anesteziolog bol z nej "nadseny" ked mi zavadzal ten epidrural, podarilo sa mu to az na druhy pokus, vraj mam tam tie stavce dako natlacene na sebe a tazko sa tam triafalo 😅 ale som bola vdacna za hocijaku ulavu, aj ked to nezabralo uplne...ja mam termin 3.8 podla PM, ale podla sona o dva tyzdne skor, tak mozno budem rodit uz v juli 😕

niki18
14. máj 2013

No a od dnes uz len magickych 100 dni 😎 A o take 3 tyzdne, by som tu uz mala mat aj priatela, lebo ukazovat brusko cez skype ma uz fakt nebavi!!!!!!!!!!!! 😒

natal7
14. máj 2013

Ahojte baby, tak sa nám to kráti a už vyberáme kočík , máte niektorá skusenost so značkou DADA PARADISO?

veronikuskars
15. máj 2013

@evkafi 168 a je mi v pohode, rúčku si vieš nastaviť a samotný kočík sa mi nezdá až taký vysoký

evkafi
15. máj 2013

@veronikuskars a nevadi ti,ze nevidis dobre do vanicky?

magdav
15. máj 2013

@mojkamoj jedine co funguje tak je to natahovanie nohy ked mam krc ale potom uz nic nerobim. Ked si mala silny krc tak to moze potom dlho boliet. Ja k tomu mam este syndrom nepokojnych noh...

magdav
15. máj 2013

@natal7 Mne sa paci ten kocik http://www.svetkocikov.sk/kociky-dada-paradiso/... a uz sme sa rozhodli ze ho kupime. Volala som aj do toho obhodu, pani povedala ze sa dobre predava, hlavne biela farba. Ked si ho objednas tak oni mozu ho podrziat na sklade kolko ches a potom poslat Tebe. Dodavka je do 24 hodin. Najlepsie je objednat aspon mesiac do predu. Citala som tiez nejake nazory v PL a aj na Slovensku a vetsina je s nim spokojna.