Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@daniela7481 aj ja uz mavam rpavidelne bolesti, niekedy podvecer zacnu a boli ma cel spodok, brucho krize asi hodinku. Telo sa pomaly asi pripravuje uz, a hlavne teraz musia babatka nabrat vacsinu svojej vahy, tak vsetko nas musi aj boliet 😉 a o spani ani nehovorim, ja uz nemozem nijako lezat, ani na boku, na chrbte vobec, a ani cez den sediet, uz nevladzem vstat z gauca, das ist hruza 😀
@enynka30 prvý sa mi narodil 34tt+4, to som chodila na Antolu ku Korbeľovi do rizikovej poradne kvôli tehu-cukrovke, teraz z logistických dôvodov chodím do ružinova, mám to 5 min od domu, muž je zatiaľ doma s malým. Na Antolu už sama nechcem šoférovať, zle sa mi sedí za volantom už a okrem toho sa tam strašne naprd parkuje, preto som sa teraz rozhodla pre Ružinov. Zvezem sa 4 zastávky električkou a som tam 😉 Do poradne v nemocnici kde chceš rodiť sa chodí od 36tt, ale ja chodím do rizikovej poradne k Feriancovi, zase kvôli tehu-cukrovke, takže tam chodím už od minulého týždňa. Keďže ešte nechodí moj malý do škôlky, musím myslieť aj na logistiku :D na antolu so mnou chodil muž, ale ten teraz musí byť s malým, moji rodičia obaja pracujú, takže nemám ako inak to riešiť. Ja prdím na to, či je ružinov dobrý alebo ne, pôrodníci sú tam ok a ostatné ma nezaujíma, nejdem tam na dovolenku, idem tam na 4 dni a konec 😀 Ale ak by sa tento malúšik moj tiež vypýtal skôr, tak pojdem zas na Antolskú, majú tam najlepšiu starostlivosť o predčasniatka.
@enynka30 no pekne, tiež to máš veselé, aspon vidím že v tom nie som sama.... tiež sa večer ukladám aj 3 hodiny a to sa snažím cez den nespať aby som spala v noci a stejne zaspávam po polnoci a vstávam o 6
@daniela7481 no to ano, ja by som spala aj cez den strasne, lenze to by som fakt celu noc kukala do plafonu 😒 vydrzimeee to 😉
@enynka30 hej hej, presne, ja mám kamošky, čo rodili v ružinove a boli spokojné (tie mali bezproblémový pôrod) a mám aj také, čo spokojné neboli (tie mali komplikované pôrody)...takže spokojnosť záleží na 80% aj od toho, aký bol pôrod, preto to neriešim nejako, šak porodím aj sama už druhé, už aj telo aj ja viem presne čo mám robiť, lekár mi bude len asistovať vlastne 😀 😀 prvý pôrod som mala bezproblémový - len predčasný, tak dúfam, že tento druhý bude bližšie k termínu a tiež bezproblémový 😉 a ku komu chodíš? chceš si ho aj zazmluvniť? a presne ako píše @mabliss pozitívne aj negatívne referencie sú na všetky 3 nemocnice, dokonca aj na Kocha som čítala negatívne reakcie, aj @zelovocka tam bola a že nič moc reakcie personálu....takže 100 ludí, 100 chutí 😉
@barchee ved asi tak, aj ked si ides nieco kupovat napr televizor, tak pozeras na nete recenzie, a na vsetko aj na to najlepsie co trh ponuka najdes aj pozitivne aj negativne reakcie, tak asi tak 😉
ja este chodim k svojmu gyndosovi, ale chcem potom prestupit k dr. Krizkovi do nemocky, on mi rodil aj prveho syna 😉
uff ten Koch, drahe jak hovado, a tiez som pocula aj dost neg. reakcii...
jaj a ano chcem si ho zazmluvnit 🙂
@barchee Koch by som neriskovala ani na sekundu. Paráda za veľa peňazí, ale ak sa niečo náhodou zvrtne - čo sa môže aj pri tom najbezproblémovejšom tehotenstve - nie sú schopní riešiť. Nehovoriac o nulovej novorodeneckej problémovejšej starostlivosti. Často môže ísť o sekundy a toto oni nezvládnu.
Ahojte kocky,minule som sa tu pytala na sexik a teraz to mam jasne,aj keby som chcela tak sa neda ,dole som taka opuchnuta-prekrvena, ze sa tam moj fesak proste nevmestil take to bolo citlive🙂 🙂 🙂 niet co riest
ahojte, kedy sa budete baliť do nemocnice? máte tam už pokúpené veci či to tiež nechávate na neskôr? ja si pomaličky začnem kupovať a odkladať veci
Kocky ako casto budete teraz chodit na kontrolu k dr,lebo ja som bola dnes a dalsi termin mam az 17.7 a to sa mi zda strasne neskoro,myslela som ze ku koncu su kontroly castejsie,ved aj v tehu knizke mam kolonky,ze kazde 2 tyzdne a potom kazdy tyzden 😕
Aj dnes som bola o tyzden skor lebo ma bolel cely clovek,cele brucho,hl okolo pupka,krize a vsetko ma dole tlacilo na krcok,ale vsetko je o.k len kocka je stale o tyzden mensia.
pouzivate niekto aj epino balonik?
@darka2001 no ja som bola teraz 6 juna na ppradnu a tiez ma objednal az 4.7 a presne v ten den mam nastup na md. A termin mam 14. August...... tiez som si myslela ze skor pojdem teraz.
Aaj vam tak babatka ckaju v brusku ?🙂🙂
Povedal vam niekto ze mate male brusko??? Ja som pribrala sice 14 kil no som skoro 8 mesiaci a kazsy si mysli ze 4.5stretli ste sa s tym??

@daniela7481 aj ja mávam niektoré dni taký soplový výtok, hlavne keď sa viac namáham. Niektoré dni nemám výtok vôbec, niekedy taký slabý a niekedy jak sopel. Zátka je vela vela hlienu naraz takého ružovohnedého, to vyzerá inak 😉