Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Baby ahojte... mne dnes tak tvrdne brusko... tak az tuhne ... ale potom to prejde. Dala som si magnezko... kollko beriete denne magnezia ... tabletiek?
od pondelka nam zacina oficialne materska a moj skolkarik zacina prve prazdniny 🙂 dufam,ze to prezijem 😀 v zdravi
Ahojte kočky, ja beriem magnezko 3x1, ale podla Dr. by som mala 3x2. Mne sa to zda prehnane, citim sa dobre aj po 3 tbl, za den. Tiež som sa ho pytala, dokedy mam brať, kedže sme už s malou 35tt + 2 a všade som čitala, že do 36tt by sa malo, ale vravel mi, že ho mam brať až do konca, že to v žiadnom pripade nič neuškodi. Poistila som si to aj na PFP a opytala sa na to ešte raz pôrodnej sestry a ta mi to potvrdila. Takže ho budem brať až do konca, len od buduceho tyždna pridam čaj z alchemylky... To je tiež take... Niekto o alchemylke hovori, niekto o ostružine malinovej. Máte v pláne niekto piť tieto čaje pomaly???
Inak napadlo ma mamičky citite ked sa čtikúta vasim babykám v brusku ??? ja riadne 🙂
@tinus888 Ahoj 🙂 je pravda že migréna hrozí ale po pár dňoch odíde,mne trvala presne 7 dní 😝 a miesto vpichu ma bolelo cez rok a niečo...ale prešlo aj to ,ale stálo mi to zato mať krásny pôrod bez komplikácií,nie ako prvý (bez EPI) velmi ťažký zakončený ťahaním malého vákuovou pumpou 😒 takže zajendám si ju a uvidím či využijem 😉
@miciluci na mall.sk píšu, že už sa nepredáva (teda newborn) a našla som tam Huggies iba od veľkosti 3.
@nasta197 je to 5 eur kuriérom až domov - to mi príde taký štandard. Zadarmo majú tuším od 100 eur. Každopádne - chcela som plienky Huggies, lebo mám s nimi veľmi dobré skúsenosti, hlavne tie najmenšie (1 a 2 veľkosť), podľa môjho názoru sú oveľa lepšie ako Pampers (tie mi neskutočne smrdeli umelinou a boli tvrdé), tak som rada, že som našla, kde ich predávajú. V obchode ich už nezoženieš.
ahojte buduce mamicky..aj vas uz dost bolia krize a mavate aj bolesti podbruska ako pri menstruacii?ja uz od vcera mam poslickov a niekedy mam pocit ze porodim skor..tie krize su niekedy neznesitelne ☹ alebo vas to tam uplne dolu taha,picha a tlaci?
@deniska84 Ahoj, no ja cakam dvojicky, som v 33.tyzdni podla sona, a mna uz tlaci, boli vsade kde sa da.Poslickove mam uz dobre dva tyzdne, krize ma bolia, ked som na nohach taku hodinku, uz musim ist lezat.....takze myslim si ze je to v norme 🙂 🙂 a ked si uz v 36.tt tak urcite....
@babulka tak to mas pravdu 😒 teraz som to pozrela lepsie,ja ked som objednavala,este mali aj newborn,ale brala som hodne velkost 3, velkost 2 vobec nemali. vela chvalia babylove z dmky a aj tesco plienky,tak ja pokupim z tychto znaciek,vyskusam.pampersky aj mne straaasne smrdia 😝
@nasta197 my štikáme aj 2-3 krát denne 😉
@miciluci
@babulka žienky pampersky smrdia aj mne.... a hlavne tie s harmančekom to je hroza.... tiež som rozmyslala nad tým z DMKy beby love su perfektne mala som ich pri malom asi dva krat ale vo velkosti 3 neviem ci maju aj mensie musim urobit prieskum 🙂 tesco sme mali tiež tie sa mi nepacia malému sa zaparovala ritka a mal vyrážky lebo su take
,, igelitove,, nepriedusnee
@tinus888 ahoj, ja som mala prvy porod s EPI a bolesti okamzite zmizli, porod bol v pohode, akurat som necitila ani tlaky 😒 ale migrena ani ina bolest absolutne vobec miesto vpichu ma nebolelo...takze ja sa nemozem stazovat...epi si teraz zaplatim tiez a uvidim, mozno opat vyuzijem, ale skor sa pripravujem na to ze ak to zvladnem bez, budem rada, jeden porod by nebolo zle si "uzit" 😀
baby mate neake skusenosti s epi-no???
@niki18 vcera sóm bola na prednaske v ruzinove a doktor nam poradil, aby sme si EPI vybavili vopred, aj ked sa rozhodneme nakoniec ze to nevyuzijeme.pretoze ak nemate papier od anesteziologa, tak vam ju nepichnu pri porode, ani keby ste chceli.... takze sa oplati vybavit si papiere dopredu. ja uz inac ani neuvazujem o bez EPI porode, ja uz sa teraz trasiem, takze ja urcite s EPI....ty este váhas ?buduci tyzdn je v ruzinove prednaska o EPI inac keby si mala zaujem

@cleona ďakujem, našla som ich na nete. Teda nakupujem všetko možné cez net, ale plienky mi ani nenapadli 😀 Našla som novorodenecké Huggies na feedo.sk v akcii, tak som nakúpila, a aj dvojky 😵