icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

borocka
9. aug 2013

@beruska1311 mne teraz robil klasicku prehliadku zospodu a sono, prietoky, vahu, take dokladnejsie. teraz v pondelok pojdem aj na pasy ( meraju cinnost maternice) predpokladam ze to je ten monitor co tu spominate.

ja som akurat oprala malej veci, znovu..........lebo sme kupili novu skrinu, malej som tamveci pekne naskladala a vsetky mi napachli od nej....poznate to, kym sa ten novy nabytok vyvetra

beruska1311
9. aug 2013

Chcem zimu...moze aj snezit🙂 len nech uz toto skonci...

freyjanr
10. aug 2013

@beruska1311 dneska je uzastne 🙂

lily14
10. aug 2013

Baby co uz máte drobcov,akú teplotu máte v ozve a ala by mala byt?

lily14
10. aug 2013

Baby co uz máte drobcov,akú teplotu máte v ozbe a aka by mala byt

beruska1311
10. aug 2013

@freyjanr U nas je 28☹v byte 31...uz fakt nevladzem...a uz sa ma zase len oteplovat....spala som v noci hodinu bolo 27 st celu noc vonku...uz som tak vycerpana ze si neviem predstavit ist teraz rodit....lenze oni toto hlasia na cely august nie menej ako 28 st tak ja uz neviem asi ma porazi...

freyjanr
10. aug 2013

@beruska1311 a odkiaľ si?(som na telefóne tak sa mu nedá pozret profil) u nás v nitre je strasne dobre konečne,doteraz sme mali stale 38 a v noci došla taká búrka ze až 🙂 ked mám všetko pootvarane je super v byte iba na chodbe je tisíc stupňov

lienka19881
10. aug 2013

Baby ja mam pocit ze mne asi postupne odchadza hlienova zatka... Uz par krat sa mi stalo, ze ked som bola cikat, bolo v mise tak trochu cudneho bieleho hlienu... Dnes sa mi uz dva krat stalo, ze v tom hliene bolo aj troska krvi... Myslite ze je to ta zatka? Na nohavickach nemam ziadnu krv, ani na papieri ked sa utrem, len v mise to plava....  😖 nestalo sa vam to niektorej?

beruska1311
10. aug 2013

@freyjanr z Kosic... Ale uz konecne aj tu sa da zit uz je ken 21 a spadli asi 3 kvapky🙂 Mozno sa dozijem zajtrajska...len v byte je hnusne teplo este vzdy.

kiki75
10. aug 2013

@lienka19881 ano, to iste sa mi stalo tento tyzden, asi 2 dni to trvalo, potom nic..... lenze ja som este len v 36. tt takze dufam,ze plodova voda este vydrzi 🙂 inac som sa strasne zlakla, chytila som paniku, ani spat som nemohla, leb som to vobec necakala este.... ty?

lienka19881
10. aug 2013

@kiki75 no ja som tiez v miernom strese, ale ja uz by som aj bola rada keby to prislo 🙂 ale urcite dnes asi spat nebudem 😀 neboj, urcite este vydrzite 😉

barcaja
11. aug 2013

@lienka19881 Ja som teraz asi po 2 dni tiež mala ale na nohavičkách taký biely hlien no inak nič a to máme v pondelok termín 🙂

ladydasha
11. aug 2013

Baby, mne odišla zátka! Som si viacmenej istá, bola toho riadna bunča na nohavičkách 😀 Už pred týždňom v pondelok som mala podozrenie, ale to bol len taký kúsoček, dnes je ten deň! 😀 Tak som rada, že sa to trošku pohlo, chceme, aby sme to stihli behom nasledujúceho týždňa, tak snáď je to dobré znamenie.

lienka19881
11. aug 2013

@barcaja teraz v pondelok? Cize zajtra? 😀 tak to som zvedava ci sa ti rozbehne porod 🙂

barcaja
11. aug 2013

Áno zajtra....kokso fakt som si ani neuvedomila :D :D no nejak vôbec nevyzeráme na to že by som sa mala "rozpadnúť" :D

adamkohlusko
11. aug 2013

Maminky,sme na svete,Ninka ma 3600g a 50cm.narodila sa v piatok 13.50.porod museli vyvolat,slabli ozvy a mala snuru okolo krcku.pustili mi o 12.00vodu,13.30 prva kontrakcia,13.40 druha,na tretiu sme uz tlacili a 13.50 uz aj bola na svete 😵 bez nastrihu a sitia. Super,ktore rozmyslate nad zilinou,odporucam.pristup uplne super.tak sa drzte a stastne porody zelame s Ninkou,pridame foto,ked prideme domov.

martina05
11. aug 2013

@freyjanr nevieš mi prosím poradiť kde v NR by som zohnala čaj z ostružiny??? V planeta Food v Centre mi ho vypredali a inde som ho nenašla....a minul sa mi práve včera .... ☹ ☹

aaadelika
11. aug 2013

adamkohlusko gratulujeme,ja ešte presne 14dní ☹

nasta197
11. aug 2013

Dnes maaaaaaaaam termin baby a poobede mi padlo dole bruško riadne to vidieť malý sa viacej hýbe a na inom mieste 🙂 mohlo by to prisť aj v noci? nemam žiadne bolesti ani kontrakcie nic ..

michalaforb
11. aug 2013

Žienky, tak ako som písala pred 10 dňami, že by som si priala, aby si ma v porodke nechali sa aj stalo... A dnes už sme doma s našou láskou Lilien 😀 Trošku neskôr píšem, ale času je teraz pri nej menej 😀 Narodila sa presne v den termínu 2.8. s nepravidelnými kontrakciami mi pomohli oxitocínom... Aj keď som celé tehu si hovorila, že oxi nechcem, ale niekedy rozhodne vyššia moc a nakoniec som bola rada. O 16,00 ma napichli na infuzku o 17,30 praskli vodu a 21,50 bola malinká na svete. Šitie ma vôôôôôôôbec nebolelo, ja som bola po pôrode plná síl 😀 Môj muž mi neskutočne pomohol pri kontrakciách, že tam so mnou bol. Na "poslednú časť" ale odišiel a vrátil sa, až keď mi priložili malú a bolo to naozaj krásne 😀 No 2 hod. po pôrode na sále nastali komlikácie a ja som dostala vnútorné krvácanie, lebo jedna cieva praskla a oni si ju pri šití nevšimli, takže ma otovrili nanovo .. takže som trochu ubolenejšia, ale to všetko je nič. NIČ pre ten zázrak čo máme doma, ktorý si spokojne odfrkuje v postieľke... 😀 Všetkým Vám prajem veľa síl, všetko sa dá vydržať, ten zázrak, ktorý budete držať vo svojích rukách stojí za to všetko. !!! Takže veľa síl a zdravia maminkám aj bábätkám !!!

freyjanr
12. aug 2013

@martina05 skús lekáren na spitalskej ;)

kiki75
12. aug 2013

@michalaforb gratulujem ! mala si aj epiduralku ? s tym oxitocitoom aj ja mam take blbe ocakavanie, vraj potom su bolesti ovela silnejsie....

chikitka
12. aug 2013

ahojte baby! takmy sme uz od soboty doma s krasavcom! dali sme to uplne super rychlo, kontrakcie boleli, ale kedze som bola statocna, doktorka si myslela, ze rodit sa este nechystam. potom sa to ale vsetko zbehlo velmi rychlo a ani epidural nestihli dat. nevadi, bolo to super, vysmiata som prisla do porodnice a rovnako vysmiata som bola po porode, absolutne fit! a na rozdiel od prveho porodu, tentokrat sa dari aj kojit!!!! 😎 hrce sice su, ale snad sa s nimi popasujem! drzim palce vsetkym mamickam cakatelkam, nech to prebehne aj Vam tak rychlo a bezproblemovo ako mne!!! jaj, a miery naseho sefa: 50 cm, 3480g, vola sa Romanko 😉

chikitka
12. aug 2013
bleble
Odpoveď bola odstránená
freyjanr
12. aug 2013

@chikitka krásne babatenko gratulujem 🙂

chikitka
12. aug 2013

@freyjanr dakujem!!! nech je aj Vase krasne a hlavne zdrave! 😉

michalaforb
13. aug 2013

@kiki75 Nie epi som nemala. Kontrakcie boli silne a všetko šlo do krížov, ale môj muž mi pomáhal a masíroval a to mi veeeľmi pomohlo odpútať sa... snažila som sa myslieť na to, aká by bola inak tá masáž príjemná 😀

monikaaa89
13. aug 2013

@kiki75 veru kazda sa boji, ale je to naozaj riadne zvlastny pocit, cakat na nieco co vlastne nevies na co.... len uz potom na to krasne vytuzene babatko...... ja uz mam zajtra termin, akurat idem do nemocky na kontrolu ale uz s tym pocitom ze si ma tam nechaju, teda dufam ze ano, lebo nechcem rodit nejak velmi po termine..ale tak uvidime ako si to maly rozmysli a kedy sa mu bude chciet na svet.... drzte palce 🙂 pootom sa ozvem...

ada510
13. aug 2013

@monikaaa89 ja mám termín piatok tiež sa bojím čo bude ale zatiaľ je kľud ako sa ochladilo tak sa mu niak nechce ísť von ako by som ani nebola tehotná tak mi je dobre nozajtra idem na kontrolu na antolsku tak uvidíme...