Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
😀 😀 😀 moôj malý má 8ročkov a nemôže jednoducho na to zabudnúť... tak si pýtal ...a ked malú dojčím, tak mi vždy z druhého kvapká aaa malý prišiel s pohárikom, či mu nakvapkám...tak si vypil 😀 😀 😀
@kate2kate skus miesto cajiku dat vecer pred papanim po kupkani infacol.kupis ho aj v uk,mne sa tam narodil starsi syncek a kupovali sme ho tam.maju ho aj na slovensku.nam veeeelmi pomohol na koliky 😉
@adamkohlusko a kojili sme sa 9 mesiacov
@adamkohlusko uz to zacal zvladat sam, trvalo to len par tyzdnov prdka o dusu teraz. Infacol sme tiez skusali, trosku pomohol. Asi to boli len vetry.
@adamkohlusko uz nedavam cajik 😀
Nevie niekto ako by som otocila profilovu fotku??? 😅
@kate2kate infacol aj do buducna 🙂 a my sme tiez dali cajik,ked uz to bolo kriticke,lenze nam nepomohol vzdy,tak sme skusilil infacol a bolo dobre 🙂
Tento len na 5min a do takej asi 2dcl salky. S toho miniem len par lyziciek denne mozno 3x za den. Mozem ti povedat, ze ako mu ho dam, fakt len dve lyzicky tie detske plastove je hned kludny a 10min na to bud grgne alebo prdne 😀 ja by som ho nenehala dlhsie ako 5min luhovat. A este aj kamilkovy je zevraj dobry. Ja som nanho natrafila na amazone.Dufam, ze pomoze a este svagrina mi ten isty kupila v Trnave.
Ahojte,
tak my sme to s kojenim vzdali. ema ostavala hladna, pytala si jest kazdu hodinu, v intervaoch neustale plakala, nedokazala zaspat cele hodiny, len na prsniku na par minut. bola velmi nervozna a podrazdena aj napriek tomu, ze som ju kojila hoci aj pol hodinu a stale nosila na rukach.
trpel tym aj starsi syn, pretoze kvoli tomu prisernemu intervalu sme nechodili vobec na prechadzky, nemala som vobec cas a energiu sa mu venovat. stala cela domacnost.
nocny plac vyrusoval skolkara aj pracujuceho ocina.
tak sme kupili nutrilon a odvtedy mame vymenene dieta. vydrzi 3,5hodiny, v noci zaspava o siedmej a budi sa az o tretej. cez den ma jeden poriadny 3hodinovy spanok, dva hodinove (nic moc). mozme ist na velke prechadzky. ked aj nespi, tak neplace. vela sa usmieva, strasne sa nam prihovara.
a o kolko viac energie mam ja, v akejsom zrazu pohode....tak to hovorit ani nebudem.
kojenie ma mrzi, chcela som s emkou prezit tu intimitu. ale ked vidim o kolko je teraz spokojnejsia, ako prosperuje...
@borocka to isté som si zazila ked mal Jurko mesiac. Tyzden sme sa trapili a to ani nemam dalsie dieta a bolo to strasne. Odvtedy kojim a dokrmujem a sme spokojni 😉
Ako dlho si kojila synceka?
@marin.frist ri paovi sme mali tiez problemy, kojila som cez klobucik a dostala kvasinkovu infekciu. ale laktacna mi odporucila candibene, a za 2dni bolo po bolestiach. klobuky sme odhodili a vsetko bolo fajn 8mesiacov.
myslela som ze horsie uz nebude, ale veru s emkou to bolo 100x horsie.
Ako vam spinkaju drobci? A casto papaju? Moj Oliverko kazde 2-4 h v noci a kazde 2h cez den. Pred spanim si trosku poplaceme. Cez den spi len v satke al nosici a v noci v postielke. A vy ako?
@kate2kate nasa v noci spi okolo 6 az 8 hodin a papa 6 az 8 krat, cca kazde 2 hodiny, podla toho kolko cez den spi a cez den sa jej najlepsie spi v kociku, ulozena na bok, aj vecerne ukladanie musi byt na bok a prikryta az po bradu a uz sa nam posunul jeden zubok trosku nizsie a 2. den mame zapalene ocko, tak to zatial liecim mlieckom, zajtra nasadime este kamilku a uvidime co a ako
No ja uz mam tiez jednu krabicu, co uz neoblece. Aka skoda, niektore veci ani nemal oblecene.Mne zas dobre pribera,ale skor do sirky ako do vysky 😀 My sme zasa trosku ekzemovy, zacalo to na tvari, to ustupilo a teraz to ma na brusku a nozickach. Asi som to vratila tym, ze som zacala do vody davat par kvapiek midielka, uz som prestala, zda sa, ze uz je to na ustupe.
Ahojte, tak nasa emus dnes spravila velky pokrok 😵 😵 zacala sa prevracat z bruska na chrbat 😅
na brusku to od narodenia neznasala, tak som ju tak ani nedavala. mozno raz za tyzden ked ma to napadlo aj to hned spustila krik. a dnes som ju pri cesani pretocila, chvalila som ju ako krasne pasie konicky a ona zrazu bola na chrbte. jednym svihom.
na brusko sa nepretaca vobec, nema snahu. tu polohu neznasa a aj na bok ked ju dam a podlozim chrbat tak preputuje len aby sa mohla dat naspat na chrbat.

je to neuveriteľne praktické, neuveriteľne dobré a krásne, ja neľutujem jediný deň a dokonca ani prsia nemám hrozné 😀 . Ver tomu, stačí, ked budeš ty piť čajík ( tie granulované sú blbosť)...najlepšie je čaje striedať cca každé 3 týždne. Drrržím siiilno palce, ale uvidíš, ked budeš chcieť, tak to bude, ak sa ti bude zdať, že máš menej mliečka, stačí si lofnúť na riťulu a deťátko nech cecá, cecá a bude s spúšťať jedna radosť🙂 🙂