icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

freyjanr
20. nov 2013

@borocka ahoj ja mám s malým ten istý problém,ani na brušku,ani na chrbte....a uz ma trošku vylezanu hlavičku a vazne zúfalá som z toho.tvoja malinka nemá vylezanu?

borocka
20. nov 2013

@freyjanr mne sa nezda. trosku jej odstavaju uska z toho ako sa stale vykruca na strany a trie o postel. ale hlavicku zlezanu nema. ale ema je na chrbate spokojna. sice si uz vyzaduje torchu zvysenu polohu, ma rada prehlad. a najradsej sa nosi na rukach

kate2kate
25. nov 2013

@borocka sikulka je to!! My pre istotu len na brusku chceme byt. U nas to vypada uz dva dni, ze nas uz zubky morduju. Len sa pytam, nie je to skoro? Maly ma o tyzden tri mesiace. 😨

freyjanr
25. nov 2013

@kate2kate prečo myslís ze zubky?na to je este skoro to určite nie,pokiaľ slinta a pcha všetko do úst to robia vsetky deti v tomto veku

kate2kate
25. nov 2013

@freyjanr no slinta, pcha si ruky uz dlho. Ale posledne dva dni uplne zurivo. Ma aj mierne teploty a nespi mi poriadne. Inokedy mi spi 3-4 krat cez den po 1-1,5h a teraz posledne dva dni po 15min. Je hrozne unaveny a nie a nie zaspat. Ale jasienka nema vacsie.Tak neviem.

freyjanr
26. nov 2013

@kate2kate my sme si nedávno prežili 2 tyzdne ked cele dni nespal iba pár minút...myslí ze deti bežne prechadzaju takýmito obdobiami.nie je nemožné aby išli zubky ale ked ako pises dasienka su ok tak to zubky nebudú 🙂

kate2kate
26. nov 2013

@freyjanr no dnes som bola na stretnuti kojacich mamiciek a bola som velmi prekvapena 4deti z 10 zacali uz v 8tyzdni zubkovat, ale vysli im zubky az po 4-6t. Tiez tak ako moj. Poradili mi prasok na jasienka, homeopatika. Dala som mu jednu davku, pozuvkal a zaspinkal. Takze myslim, ze mozu byt zubky. Zabralo to. A dnes mal inu stolicu, zaparenu ritku a take zvlasne akne. Ze je to vsetko pri zubkoch mi dnes healt visitor povedala. No uvidime, co sa stane o par tyzdnov🙂 dam vediet

freyjanr
26. nov 2013

@kate2kate ale figu to vazne? 🙂 tak držím palce nech co najskôr vyjdu aby ste sa netrápili

freyjanr
26. nov 2013

Baby viete do akých minusovych teplôt sa môže chodiť s deťmi von?

pasad
27. nov 2013

@freyjanr ahoj, ja som pocula, ze do -5 sa da ist von.
a s tymi zubkami to moze byt, nasa mala bude mat v pondelok 4 mesiace, minuly stvrtok sme objavili dva zubky von a dnes treti @kate2kate

kate2kate
27. nov 2013

@pasad a to jej vysli bez akychkolvekntazkosti? Ja len dufam, ze ked prvy ide taxko, taknostatne pojdu ako po masle 😀

pasad
27. nov 2013

@kate2kate tak bola nervoznejsia, nez obvykle a budi sa dvakrat za noc. inak vsetko po starom, pasticky si cmulala uz par tydnov aj slintala a tomu som velmi nevenovala pozornost, kedze to je normalne stadium u babatiek. pred troma tyzdnami sme mali poradnu a pediatricka jej kontrolovala dasienka a vtedy povedala, ze este ani naznak po zubkoch, som zvedava, co nam povie v pondelok, ked prideme s troma uz 😀

kate2kate
27. nov 2013

@pasad haha tak ta sa bude cudovat!! Oliverko nema vobec navrete jasienka, prave preco myslim, ze to bude chvilku trvat. Ale aspon, ze zaberaju homeopatika, aspon cez den. Noc sme mali celkom ok, len nad ranom poplakal, myslim ze s teploty. No uvidime dnes. Chudatka malinke, este ze si nepamataju toto obdobie

freyjanr
27. nov 2013

@kate2kate dnes mi kamarátka vravela ze v druhom mesiaci začali malej vychádzať a v treťom uz boli dva vonku

kate2kate
27. nov 2013

@freyjanr takze nie som sama 🙂 tak mi plakal pred spanim, musela som siahnut po paralene. Tskmer okamzite sa ukludnil. Uz spinka. S mojim drahym sa uz chystame spat,ze aby sme boli pripraveny na bezsennu noc 😒

freyjanr
27. nov 2013

@kate2kate skús kúpiť v lekarni gel na zubky to je uzastna vec.ja som ten detský používala ked mi išli zuby múdrosti aani som necítila 🙂

kate2kate
28. nov 2013

@freyjanr ano mam aj gelik aj homeopatika, obidve pomahaju nastastie 😉

l_lucia
28. nov 2013

aj moja uz par tyzdnov slini, papa rucicky. nechce ani cumlik. dokonca aj prestala papat. zje tak polovicu, ako doteraz. a mliecko uz len vlazne. uz aby vysli nejake zubky. ale spinka zatial nastastie dobre.ktory gel na zubky je mozne pouzit uz od 4 mesiaca? mam doma jeden, ale ten az od pol roka

pasad
30. nov 2013

@l_lucia my pouzivame dentinox
@kate2kate presne tak, dobre, ze si to nepamataju. uz to mate lepsie?

kate2kate
1. dec 2013

@pasad ale ani nie. Dokonca som mu museka dat paracetamol syrup cez den. Chuda tak plakal. A ako som mu ho dala, uplne ho to vyplo a zaspal. Ani neviem, ktore mu idu. Ci horne, ci spodne. Vsetky ma naliate, hore sa mi zda, ze 4 idu naraz. Fakt neviem. Som zvedava, ktory vykukne. V utorok ideme na injekciu, skusim sa opytat dr, ako to on vidi 😀

kate2kate
1. dec 2013

@l_lucia ja zijem v uk, tu je bonjela a ta je od 2 mesiaca. Ale pomoze to len na chvilku sa mi zda. Skusali ste niektora citronovu stavu? Ja sa chystam zajtra, sa tesim na tie ksichtiky 😀

geomorfo
3. dec 2013

Ahojte, mám otázku, ako teraz obliekate malého/malú, keď idete von?

adamkohlusko
3. dec 2013

@freyjanr no vyvediem ta z omylu,segra ma 6 rocneho syna a prvy zubok mal 3mes a 3 tyz. 😅 nasa je tiez taky zurivec uz,dnes ideme tu kasicku do lekarne kupit,co rozrobim s mojim mlieckom,lebo sme uz tyzden v noci hore a zurivo cica a reve stale,skusali sme aj polohy menit,mlieko mi tecie,tak neviem.skusime dat okolo obedika kasicku,ci to pomoze,inak sa pekne koji,ale uz tiez moc cez den nepospi... 😒 vyzaduje pozornost stale,tak fungujeme asi tak,ze ja sa zvrtam pri sporaku,kym je maly v skolke a mala v autosedacke na stole a na mna vykrikuje 😀 .satku vyuzivame hlavne vonku,lebo byvame na 2.poschodi,nemame vytah ani kocikaren a tatino pracuje prec zo slovenska,tak sme viacmenej bez neho.ale da sa.

freyjanr
3. dec 2013

@adamkohlusko uz davno som sa opravila,ze kamaratkinej dcere zacali vychadzat v 2 mesiaci a v tretom ich uz mala

adamkohlusko
3. dec 2013

ved ked som odoslala som si vsimla,pardon ,ak som sa ta dotkla 🙂

freyjanr
3. dec 2013

@adamkohlusko hehe nedotkla :D aj moj je posledne dni nejaky nervozny,vsetko pcha do ust a slinta ale neviem ci su to zuby,nezda sa mi to za to ze dasna ma uplne normalne

freyjanr
3. dec 2013

@geomorfo ahoj ja dam mojemu body s dlhym rukavom,dupacky take frote alebo ked dam tensie dam mu aj ponozky,hruby overal a do fusaku.ciapocku normalnu lebo raz som mu dala taku zateplenu a uplne mokru hlavicku mal

adamkohlusko
3. dec 2013

@freyjanr 😀

adamkohlusko
3. dec 2013

my tiez body, overalik taky ako dupacky s rukavmi a overal. ciapocku,tiez len tensiu,lebo sak na overale mma kapucu a to jej je potom moc teplo. a mame v kociku taky tensi,dekovinkovy fusak a deku.to mame akurat.ked zacnu riadne mraziska,dame paperovy fusak 🙂

adamkohlusko
3. dec 2013

a moj maly si mal zubkove priznaky od dvoch mesiacov,ale prvy zub skoro az v deviatich vysiel 😝 ale on bol celkovo strasne uplakane a nespave babo,prvu noc nam prespal skoro v styroch rokoch 😅