icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

fracle
29. nov 2012

@mojkamoj ja som tiez tam dole trosku viac prekrvena, ako by opuchnuta 😅

mojkamoj
29. nov 2012

@fracle no krásne, prekrásne 🙂 ale ty budeš mať termínik asi skôr,predpokladám úplne na začiatku mesiaca 😉 ktorý deň si mala ovulku?

mojkamoj
29. nov 2012

@fracle no šak dúfam,že nedojde dáka mykoza 😠 som s tým mala v tehotenstve problém,rada by som sa jej vyhla,ale tak telo a babo si určia čo s nami 🙂

fracle
29. nov 2012

@mojkamoj termin mi zatial pocita na 9.8. pri 28 dnovom cykle. Ale ovulku som mala urcite ovela skor, ako na 14 den. Ja sa uz teraz vyvarujem vsetkym jedlam z drozdim, prave koli mikoze.
No utekam sa objednat na ultrazvuk, rozhodla som sa zaplatit si ho sukromne, inac by mi vychadzal az na koniec januara a to ja asi nevydrzim 😅

mojkamoj
29. nov 2012

@fracle no veď to že si mala skoršiu ovulku ,ale to je jedno,hlavne nech je drobček zdravučký a nech sa drží 9 mesiacov 🙂 veď lekár už určí kedy to bude ,držím palce nech ťa objedná skôr 😉 no ja práve večer o deviatej mám nenormálnu chuť na pečivo a slanú oškvarkovú pomazánku,tiež budem musieť,obmedziť aspoň večerné jedenie a mlsanie čokolády 🙂 ale kvôli drobcovi všetko 🙂

lulu939075
29. nov 2012

dnesny 🙂 takze zevraj 5tt a + 😀

mojkamoj
29. nov 2012

@lulu939075 hehe pekne ty budeš rodiť hádam aj v júli 😀 lebo 5 + je vlastne už 6tt 😉 ja som tiež nevydržala a mám 1-2 hned to pridám 🙂

lulu939075
29. nov 2012

@mojkamoj no tiež som s toho tak trochu na vážkach že kedy budem asi rodiť 😀 tušim idem pozrieť aj tému júlovky 😎
u teba to tiež pekne silnie, kedy máš dalšie vyšetrenie u Dr?

mojkamoj
29. nov 2012

@lulu939075 ja až pred vianocami skočím budem 7tt ,nech niesom v strese či je srdiečko či nie,aj v prvých tehu som nešla skôr ako 7tt 🙂 ja si myslím,že tebe to na kontrolnom sone už lekár povie,kedy ideš? len nás nepoúšťaj,veď nás tu je málo 🙂 no dúfam,že bude silnieť naďalej 🙂

lulu939075
29. nov 2012

@mojkamoj No ja som sa dala tiež až 18.12 termín aby som sa čo najviac dozvedela. Tak dúfam že pred sviatkami mi Dr. povie veela noviniek 😀

fracle
29. nov 2012

baby tak som spat, objednala som sa na 20.12 🙂 to budem presne v 7tt, dalsi termin mali az o mesiac neskor.

@lulu939075 @mojkamoj krasne testiky 🙂

lulu939075
29. nov 2012

@fracle dakujeeem, tak to budem na teba myslieť budeš u Dr. dva dni po mne 😉

mojkamoj
29. nov 2012

@fracle ďakujem 😉 no vidím že pred vianocami tu budeme pridávať prvé fotečky z ultrazvuku 🙂 už sa neviem dočkať 😎

sandy11
29. nov 2012

Krásne testiky 🙂 Nakazte aj mna! 🙂

fracle
29. nov 2012

@sandy11 tfuj tfuj tfuj - to boli tehulkovske bacily 😀

fracle
29. nov 2012

baby, ani ja sa neviem dockat prvych fotiek z ultrazvukov 😵

sandy11
29. nov 2012

@fracle Ďakujem 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
mojkamoj
30. nov 2012

@jjajka to ma veľmi mrzí ☹ držím palce nech ste zdraví a prajem už len úspešné tehotenstvo..

kittynnkaa
30. nov 2012

ahojte kočky krasne testíky drzím palce 🙂
@jajka to mi je luto 😢

bubich
30. nov 2012

Ahojte baby, mozem sa k vam pridat? dnes je druhy den, co mi meska mrcha a dva testiky pozitivne, ciarky jak hrom, tak sa tesim a kedze k dr. idem 14.12. tak to zatial nechcem moc hovorit nikde a potrebujem sa podelit o radost...sice len taku opatrnu, ale aj tak radost obrovsku 🙂 mne by mal vychadzat termin porodu 08.08.2013, takze tesime na levicatko 😀

sjusiquatro
30. nov 2012

@mojkamoj ahoj prosim ta kolko stoji ten clearblue test?skusim ten...hadam bude pozitívny 🙂))

fracle
30. nov 2012

@jjajka to je mi luto ☹. Ale nevzdavaj to!

fracle
30. nov 2012

@bubich tak vitaj 🙂

@sjusiquatro drzim pacle, nech je pozitivny! 😉

fracle
30. nov 2012

Baby, prave som sa dozvedela ze moja naj kamoska odtialto je tiez tehotna, termin ma 2 tyzdne skor 😵. Ja som tak stastna 😀

mojkamoj
30. nov 2012

@sjusiquatro ja som kupovala v dr max lekárni a niečo cez 7 eur ,vydrží to tak 24 hodín ,potom výsledok zmizne ,držím palce nehc je to tam 😉
@bubich júj vitaj,ani aj to ešte nemienim v rodine povedať,predsa len opatrnosť až cez vianoce ,ak to všetko pôjde ako má 🙂 a levíčatá sú úžasné,som jedna z nich 😀
@fracle ako sa cítiš? mršina neprišla dúfam ,ja trošinka ružovo špiním,ale verím,že to za 2 dni prejde 🙂

fracle
30. nov 2012

@mojkamoj neprisla a ani sa necitim akoby mala prist. Len to same - bolave prsia, hrozna unava, jest musim kazdu chvilu a v malych davkach inac mi je zle a v noci nedokazem spat, budim sa na hlad 😅. Tiez to oznamime rodine az na Vianoce, mamina s bratom ich budu travit s nami v UK, tak to bude take male prekvapko 🙂
Dufam, ze to spinenie coskoro prejde. Tiez som to mala v predchadzajucich tehu, dokonca pocas celych 7 mesiacov (rodila som v 7 mesiaci)

mojkamoj
30. nov 2012

@fracle no ja práve cítim bolenie v podbrušku a kríže tiež,ale viac ako pred mrchou,to tiež som mávala v tehu,tak uvidím,bude ako má byť,silné zdravé sa udrží a zlé odíde ,ale verím,že zostane 🙂 inak ja trpím nespavosťou v noci,vstávam o 5tej... jejda dúfam,že drobček sa ti udrží dlhšie ako do 7 mesiaca,že si to už lepšie vychutnáš a bez špinenia 😉 ja som mávala aj krvácanie-hematom,tak chcem nechcem musím polaviť,lebo ja som skôr akčnejšia,ale pre bublinku všetko 🙂 inak kiežby už aj mne bolo poriadne zle ,aspon by som vedela že je to o.k. 😅

fracle
30. nov 2012

@mojkamoj presne moje zmyslanie - uz aby som mala nevolnosti a vedela ze je vsetko ok 😅 😀

mojkamoj
30. nov 2012

@fracle presne,nám bude zle ale bábatkám najlepšie 😉 ja som tak v druhom tehu prestala cítiť všetky príznaky potom ako som sa zlakla a aj to odišlo v 7tt,potom kyret,no nikdy viac,ale čas a túžba po druhom bábu to prebila a tretie tehu už bolo úspešné,aj keď s komplikáciami,tak očakávam,že to bude "prechádzka" ružovou záhradou opäť 😀 ale zvládnem to 🙂 ako krásne sa pozerá na tvoj profil že 5 tt 😵 mamka s bratom budú mať krásne vianoce 🙂