icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

minicko
2. dec 2012

@zuzzulka prepac,ze som sa vyjadrila..len mi to je zvlastne,ze si mala ovulku,kedy si podla teba otehotnela a potom aj tak ms..ale ved niektore baby maju ms aj prve tri mesiace..tak som sa len chcela utvrdit,ci som to spravne pochopila..lebo ja som mala poslednu ms tiez 29.10. ale plodne dni az okolo 11.11.

mojkamoj
2. dec 2012

@zuzzulka tiež troška nerozumiem,ty si mala mrchu po otehotnení? lebo ak by si otehotnela 18.10. tak si už asi v 9tt 🙂 ja som otehotnela o mesiac neskôr a som v 5tt 😉 ale samozrejme lekár ti to najlepšie povie ten dátum,pomeria ,tak žiadny stres,vo štvrtok budeš presne vedieť 🙂
@mistrall tak si dnešnú službu vychutnaj s úsmevom 😉
@lemac gratulujem a vítam ťa 🙂 ja pôjdem až v 7tt pred vianocami,nech už je aj niečo vidno a hlavne srdiečko 🙂 ale ak si niesi istá môžeš ísť aj skôr,len potom človek stresuje keď nepočuje-nevidí srdiečko,ja chcem mať istotu v tomto 🙂

mistrall
2. dec 2012

@lemac ahoj ja som 34DC, dnes, zajtra by som mala dostat menzes ale nic, ale hcg mam pozit, tak ak to nedostanem a nebudem mat nejake bolesti, pojdem asi az bud. tyzden, lebo teraz som asi len 4tt 😉

mistrall
2. dec 2012

@mojkamoj mas pravdu, ja ked som bola prvy krat /pri prvom tehu v maji/ na sone a nebolo srdiecko tak som robila stresy, teraz ma zase pichalo v pravom pobr.., tak zase stresy... ale rozmyslam, ze ak nebudem mat ziadne tazkosti tak pojdem bud. tyzden, mozno aj neskor, uvidim, lebo potom nie je nic vidno a ja si namyslam len zle 🙂

petka_d
2. dec 2012

Ahojte tehulky 🙂 Tak asi sa pridam k vam... Uvidim, v stredu idem k lekarovi, tak co povie.. Neviem kedy bolo ovu, posledna menstruasia mi meskala, tak uz mi to nedalo a urobila som si testy, dva oba pozitivne a krasne cervene ciarky. Tehotenstvo neplanovane momentalne, a ja taka prekvapena, mozno trocha sklamana, manzel nadseny, tak ma to mrzi kvoli nemu, ze som taka. Inak hned som to tusila, nieco mi to hovorilo, bolesti v podbrusku ako pred mensesom, citlive prsniky - hrozne bolestive na dotyk. Tak v stredu uvidim ci sa k vam pridam alebo nie. 🙂

e.lle
2. dec 2012

@mistrall ja som tiež bola pri prvom tehu tak, že som išla skoro a kvôli pusunutej ovulke nebolo nič vidno.. no som sa narevala a nastresovala vtedy 🙂 tak preto tiež som názoru teraz, že radšej vyčkám. idem bud týždeň utorok, to končím 7tt a začínam 8tt. aj tak si myslím, že ešte skoro....

mojkamoj
3. dec 2012

@mistrall no veď to 🙂 takže dnes už dovolenka ? 😉

mojkamoj
3. dec 2012

@e.lle ja som chodievala až v 9tt,to som už aj knižku dostala,tak ale niektoré zasa ak majú problémy chápem,že musia skôr... len teraz medzi sviatkami neviem ako doktorka robí,tak chcem skúsiť už pred vianocami a aspoň rodine potom budeme môcť oznámiť novinku na vianoce 🙂

lemac
3. dec 2012

Baby, robila som si znova test po dvoch dnoch a ta ciarka nejak nesilnie, je stale taka bledoruzova a stale ma boli brusko. Myslite, ze to moze znamet aj nieco zle? MS zatial meska 4 dni a som 35 DC.

gabkostanka
3. dec 2012

@lemac ked nie je slabsia ako predtym, tak by to malo byt ok, mne tiez silnela dost pomaly...drzim palce 😉

lemac
3. dec 2012

@gabkostanka jej dakujem, zacala som stresovat, si ma upokojila.

mahulenka87
3. dec 2012

@e.lle 7.týždeň sa hovorí, keď začneš 6tt+1d?

e.lle
3. dec 2012

@mahulenka87 ano presne tak 🙂

e.lle
3. dec 2012

@mojkamoj ved ano,vsetko zalezi od situacie a kazda je ina,kazda mala inak ovulku.no a ja som aj z tych nedockavejsich 😀

mojkamoj
3. dec 2012

@lemac mne tiež pomalšie silnie,ono to aj od testu záleží,mne napr,jeden deň ukázal silnejšiu čiarku a druhý navečer slabšiu, tiež som stresovala,tak som urobila ešte jeden a potom bola už najsilnejšia,a to boli rovnaké testy,akurát poobede sa pitím moč riedi tak môže byť čiarka slabšia 😉 uvidíš zajtra pozajtra už bude silnejšia 😉 mňa tiež bolí podbruško a prsia mi ide dnes rozdrapiť ,aké sú naliate a svrbia 😅

mojkamoj
3. dec 2012

@mahulenka87 áno 😉 ja som dnes 4+1 čiže 5tt 🙂

mojkamoj
3. dec 2012

@e.lle no nedočkavé sme všetky 😀 len mňa nemá kto iný ako mm zaviesť k doktorke tak musím počkať kedy bude mať dovču a to bude pred vianocami 😉 a inak ako sa cítiš? nejaké zmeny,mne dnes prsia praskajú a svrbia... 😝 troška mi začína byť zle,ale nie od žalúdka,len stále dačo v krku mám... tak ale aspoň viem že je všetko o.k. 🙂

mahulenka87
3. dec 2012

mne sa dnes snívalo, že som bola u Dr. na ultrazvuku a našiel 3 srdiečka 😀 skoro ma porazilo.

e.lle
3. dec 2012

@mojkamoj nooo mne prsia teda vybuchuju a to som nemala ani pri prvom tehu ani pri menzese nikdy.. a boli podbrusko ma,az tak do krizov vystreluje.snad je vsetko oki,lebo tieto priznaky su mi neni zname ;)

mojkamoj
3. dec 2012

@e.lle čaro druhého tehotenstva 😉 vtedy sa zväčša príznaky zväčšujú,alebo prejavujú skôr,kríže tie ma trápia od pôrodu,takže že ma pália ,nato som už "zvyknutá" teraz je to o trošku intenzívnejšie 😝 😅 určite to je v poriadku,jedine ak by ťa to veľmi bolelo tak treba to každopádne spomenúť doktorovi 🙂

mojkamoj
3. dec 2012

@mahulenka87 čo si večer jedla? 😀 ale tak ja ti doprajem aj 4 😉 😀

mistrall
3. dec 2012

@mojkamoj jooj dnes fajne dovolenkaaaaa 🙂) ale beriem oddnes atb penicilinove, to sa moze aj v moznej gravidite, , lebo mam krv v moci a to uz musim takto riesit cystitidu, + urolog, caje a vitaminiky 🙂

mimus
3. dec 2012

Ahojte baby. Kazdy mesiac som sledovala nove tehulky a dufala, ze sa pridam prave k nim.
Vcera vysiel test pozitivne, tak nakoniec dufajme konecne pridam k oblubenym prave augustove babatka 🙂

mahulenka87
3. dec 2012

@mojkamoj paštekovú zemľu 😀 no bude stačiť 1, ďakujem 😉

reni1512
3. dec 2012

aj ja sa pridam baby 🙂 som uz aj v juli ale posl.krat mi vyratal na august...tak neviem ani sama ze kedy to bude :D

mojkamoj
3. dec 2012

@mistrall hurá teším sa s tebou tej dovolenke 😅 😉 a to čo si prechladla alebo kde sa tá potvora ku tebe dostala 😠 pekne sa lieč,nech si čoskoro fit 😉
@mimus ahoj,gratulujem a to sme dve čo sme sledovali a dúfali 😉 a podarilo sa ,tak držím palce nech je tehu aj bábo v poriadku 😉 ktorý DC si?
@reni1512 ahoj,gratulujem a nevadí,radi ťa aj tu privítame 🙂 to si bola už 2 krát na ultrazvuku? 🙂
@mahulenka87 mňam 😀 tak tak stačí aj jedno krásne zdravé 😉

reni1512
3. dec 2012

@mojkamoj ja som bola uz 5krat na usg...bohuzial... 😖

minicko
3. dec 2012

baby,tak vcera mi bolo prvykrat,ze fakt zle..vecer som presedela asi pol hodku pri wc,lebo mi bolo total na zvracanie,napinalo ma,ale nakoniec nic zo mna neslo von..citila som sa ako po dobre preflamovanej noci a s dobrou opicou 😒 myslim,ze nebudem ta z tych stastnejsich,co tie nevolnosti nezaziju..ale tak pre babatko vydrzim vsetko 🙂

minicko
3. dec 2012

@reni1512 preco uz 5x?

reni1512
3. dec 2012

@minicko rizikove tehu