icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

enynka30
11. jan 2013

@nefertitka hej hej, ani my sme ho nechceli a v tej dobre to bol strasny booom...ved to zbytocne vystresuje, a to je taka vec, ze to su sekundy, a ako by clovek tomu zabranil sam bez pomoci lekarov? a presne od vela ludi som pocula, ako im to zacalo v noci pipat, samozrejme ze plany poplach, ale ti rodicia skoro hrozou umreli...

nefertitka
11. jan 2013

@zelovocka tu kovovu chut v ustach som mala aj ja, je to nechutne, uz je to teraz trosicku lepsie, ale stale mam akoby nejaku pachut, po kazdom jedle...konecne mi ako tak prestala vadit moja parodontax pasta, tak ked mi vadi chut v ustach, tak tym sa umyjem.
@marin.frist mnam ze acidofilne mlieko, dnes to musim vydrzat uz, ale zajtra si ho pojdem urychlene kupit 😝

nefertitka
11. jan 2013

@enynka30 hej, ani teraz ho nebudeme mat...

enynka30
11. jan 2013

ja som pouzivala tie nivea q10 aj mliecka, aj potom nejake drahsie, a nepomohlo..teda urcite nieco to pomoze, ze ta pokozka je taka vlacnejsia, pruznejsia, ale ci sa koza potrha alebo nie je viac vecou genetiky a tomu nasemu konkretnemu typu koze....och len co potom s tym?? 😢 ja mam cele brucho take, aj prsia, aj v oblasti bikin na vnutornej strane stehien...ja sa dam asi cela potetovat po druhom dietati nech to tak nie je vidno 😀 😀

nefertitka
11. jan 2013

@enynka30 ja si dam pretetovat celulitidu 😀

enynka30
11. jan 2013

@nefertitka aj to sa da? 😀 tak potom ja budem fakt cela potetovana 😀

rybca
11. jan 2013

tak ja som si monitor dychu kupila, az ked mal Mati cez 2 mesiace a to preto, ze raz v noci som sa zobudila na to, ako sa chrci, sam sa pretocil na brusko, pise sa, ze ked zacne alarm vrieskat, tak staci babatkom jemne zatriast, zobudit ho

marin.frist
11. jan 2013

@nefertitka veru veru 🙂 ja si zas pojdem kupit velku bocikovu pastetu, zas mi ide na chut 😀

marin.frist
11. jan 2013

@enynka30 hmm ja mam garnier pletove mlieko to cervene... a kamoska mi velmi doporucovala elasti-q krem proti striam. len zas ked ja uz mam od puberty strie na bokoch a prsiach, to sa im asi nevyhnem ani teraz, nech budem mazat hocikolko, vsak? 😒

lucka188
11. jan 2013

@enynka30 citala som ze sa to da odstanit laserom alebo tak

nefertitka
11. jan 2013

@enynka30 aj ja, od pasa dole 😝 😀

nefertitka
11. jan 2013

@zelovocka to som rada, ze som sa tak trafila do tvojich chuti 😀

pasad
11. jan 2013

@nefertitka inak pomohol ti ten liek od gyndosa na depky, je ti uz lepsie?

enynka30
11. jan 2013

@marin.frist ten elasti-q je tiez dobry, no neviem ja nemozem posudit, ale podla toho co pises sa im asi nevyhnes...tie kremy urcite pomozu, nedotrha sa koza uplne, tak kremovat urcite kremuj 😉 ale ja mam presne tiez strie uz aj od puberty, a spravili sa mi pocas tehotenstva aj na bruchu a vsade inde vlastne 😀 a to som pritom nemala nejake velke brucho ani v 9 mesiaci...takze je to fakt o genetike a kozi 😒

enynka30
11. jan 2013

@marin.frist a hlavne ked uz nic, tak aspon tie kremy na strie aj po porode pomahaju k tomu aby aspon vybledli z takych fialovych na take biele priesvitne, potom nie su az tak vidno 😉

marin.frist
11. jan 2013

@enynka30 ach jo, tusila som to, ale asi sa predsa len chytim slamky a elasti-q vyskusam od 2. trimestra. mozno sa stane zazrak, inak sa mozem potom od prs po kolena tiez nechat komplet zatetovat 😀 😀

marin.frist
11. jan 2013

@enynka30 to je super vediet, dakujem! lebo som hrozna bledula a nikdy sa neopalim 🙂

enynka30
11. jan 2013

@lucka188 to som aj ja citala, ale ked si to zoberes, taku jazvicku po nejakom znamienku okej nejako zredukuju laserom, aj cena ok, ale take velke plochy ako strie po bruchu a pod. asi moc nezredukuju, a potom ta cena? fuuu a to je tusim na niekolko sedeni...fuu nechcem si to predstavit ani radsej tu cenu 😀

enynka30
11. jan 2013

@nefertitka 😀 keby tak nieco existovalo, co by sme si raz naniesli a strie a celulitida, pretrcajuce faldiky by zmizli... 😀 tii chlapi maju vsetko lahsie kurnik!

enynka30
11. jan 2013

@marin.frist ale tak mozno uz nebudes mat ziadne strie, mas nabeh ale nemusis ich uz mat, jaka utecha ze 😀 ale nie no tak prinajhorsom pojdeme vsetky na nejake celotelove tetko skupinove 😀

nefertitka
11. jan 2013

@enynka30 mi hovor, to uz je aka spravodlivost, ze oni ani netusia co je celulitida? a ani co je porod 😝

barchee
11. jan 2013

@nefertitka my sme to mali, lebo malý sa narodil predčasne a keď ho prepúšťali z nemocnice, nám to odporučili. Ale s azačal skoro pretáčať na bruško, tak sa odgúlal nabok a potom to hulákalo, ja som sa skoro od strachu posrala a Riši kľudne spinkal na kraji postieľky 🙂 teraz to nebudeme mať. Mám postieľku tesne vedľa seba, tak, že máme vlastne spojené postele, takže budem mať bábätko rovno pri sebe...a inak, najlepšia prevencia je keď spí bábo s mamou, tak je to prirodzené, bábo je spokojné... všetky samice majú mláďatká pri sebe, žiadna ich neodkladá preč aby sa vyspala.... 😝 čo sa týka strií, ja ich mám všade...ale počas tehu sa mi na bruchu nespravila ani jedna...síce som ten posledný mesiac-keď sa bruško najviac natiahne-nebola už tehotná, takže neviem ako by to vyzeralo, keby som rodila v termíne 😅 snáď to teraz dotiahneme do úplného konca...alebo aspoň približného 😝 🙂
@enynka30 ja som akurát písala mužovi, nech mi po robote ide kúpiť tú nanukovú tortu Vienetta - až bytostne po nej túžim 😀 😀 😀 a strašne mi chutí teraz vianočka, na kilá by som ju jedla 😀 😀

enynka30
11. jan 2013

@nefertitka vacsina z nich ani co su strie, a uz vobec nie kazdomesacne vlozkovanie a vzburene hormony pocas tehotenstva a vlastne pocas celeho zivota!!! a este budu ofucani ked mame zlu naladu, no pekne 😀

enynka30
11. jan 2013

@barchee mnaaam tak tu vienetu zboznujem aj ja, pekne takto na noc robit chute 😀
ale som rada, ze nie som jedina co vypisuje sms muzovi nech mi donesie hento a to ked na nieco chytim chut co jasne ze nie je prave doma 😀

nefertitka
11. jan 2013

@barchee ty si v ktorom tyzdni porodila?ja tiez dufam, ze to dotiahneme dalej, no len moc tomu neverim, este aj lekar mi to povedal, ze sa to s velkou pravdepodobnostou zopakuje....
@enynka30 vies co mi minule zapotil muz?nejak ho prehnalo, mal krce v bruchu, tam vzdychal na zachode a ze "au ma boli brucho jak ked ty mas kramy" 🙄 😠 😝 ...
a teraz trocha od veci, ale jeho v zivote nebolela hlava a minule ho bolela, tak tu aukal a mna zrovna tiez bolela, ja s tym mavam casto problemy a on mi zas zahlasi, ze jeho boli viac...no uznajte...tym chcem poukazat na to, ze keby mali muzi rodit, tak by sme vymreli 😝 ... (cest vynimkam?) 😝

nefertitka
11. jan 2013

@enynka30 treba nakupit z kazdeho jedno a kupit 10 chladniciek 😝 ja zboznujem tu karamelovu vienettu

nefertitka
11. jan 2013

@pasad uz som si sem tam dala, ale nie kazdy den, ja sa bojim proste, aj ked viem, ze by som mu mala doverovat, ale necitila som ziadne zlepsenie...no ale teraz sa citim lepsie aj bez nich dnes napr., tak si nedam, keby na mna dosla zas nejaka depka, tak si dam..

marin.frist
11. jan 2013

@barchee vianockove obdobie som mala aj ja, asi 2 tyzdne som ju ranajkovala kazdy den s maslom 😀
teraz zasa jedavam kazdy den chlieb s bambinom a sunkou 😀

nefertitka
11. jan 2013

@marin.frist a ja ze s bocikovou pastetou 😝

nefertitka
11. jan 2013

@marin.frist a na vianocku s bocikovou pastetou este nemas chut? 😀