Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Ahojte, pridavam sa k vam s dvoma krasnymi // Predbezny termin mam zatial 3.8.V piatok sa chystam k lekarovi na potvrdenie 🙂 supnite ma tam k vam 🙂
Ahojte baby, tak aj ja sa k vam opatrne pridavam. Uz som si stihla aj polezat v nemocnici - zacalo mi krvacanie v 6tt, ale zachranili nas, nasadili duphaston a ascorutin, tak dufam, ze sme si uz to zle preskakli. K dr idem v pondelok, ale v nemocnici som uz na sone videla 7mm babo 🙂 zelam vam stastne a hlavne bezproblemove tehotenstvo 🙂
Caute baby, aj sa pridavam, som v 6t + 3 U lekara som bola iba raz pred dvoma tyzdnami, potvrdil mi bublinku v maternici a objednal ma az na 8.1. do prvej tehotenskej poradne. Tak tazko sa mi caka. No, zle mi nie je vobec, len mi uz rastie brucho a prsia. Este ze idu Vianoce, aby som to dlhsie utajila v praci. Drzim vsetkym palce. 😉
Ahojte žienky, pridávam sa k vám.... v sobotu budú 2tt čo som si spravila doma tehotenský test, vyšiel pozitívny, minulý týždeň som navštívila Dr. 1x, vtedy nič nevidel, hcg mi brali 3x, ten síce stúpal, no nie podľa tabuliek, tak už ma pomaly posielal na kyret....avšak včera mi opäť spravil sono a tam bola naša bublinka 5,9mm....podľa ms by som mala byť v 8tt, podľa sono som v 7tt (6tt+4), aj srdiečko sme videli.
Najbližšie "rande " s Dr. máme 25.12., lebo vtedy slúži v nemocnici.
Držím palce všetkým, veď sme silné bojovníčky, sme predsa ŽENY!!!!
Poprosím vás o pridanie do skupiny. Ďakujem 😉
Ahojte baby 😉 tak aj ja sa k vám potichučky pridávam...Predbežný termín podľa MS máme zatiaľ 19.8. Prikladám aj testíky zhora 11, 13 a 15 DPO, digi je 14 DPO . Veeeľmi sa tešíme a myslíme optimisticky 🙂
@voskovka poprosím aj ja pridať do súkromky 😉
@nikushka12 vitaj vitaj digi krasne ukazal je to jasne 🙂
No ja zatial mozem fakt iba nakukat s nasim duchom ale ak to zostane tak ako ma stihneme koniec augusta 🙂
@voskovka ahoj ta ..podarilo sa.. som tehotna 😀 vo stvrtok som si urobila testik a tam // ciarky 😀 vychadza mi to na august-september. mozem k vam?
pripájam sa aj ja, som v 5tt+4. 🙂
Ahojte, takže som si urobila v piatok test a boli tam //. Rada by som sa k vám pridala. Podľa PM by mal byť termín 18. 8.
Ahojte, mňa už tiež zaujíma táto skupinka, bola som na IVF a v piatok nám potvrdili tehotenstvo z krvi. Ešte pôjdeme tento piatok na kontrolu a najviac sa budem tešiť, keď budem vidieť bublinku na sone a ešte lepšie, keď budeme počuť aj srdiečko 🙂
Ahojte, aj ja mám podľa teh. kalk. termín na 16.08. 🙂 Dnes som videla bublinku na sone, ale bola mini veľmi 🙂
hola, ja mam termin 8.8. a paradne tehotenske nevolnosti;-/ v piatok idem na sono, uz by mali byt vidiet bit srdiecko😉
Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 Dnes som bola u Dr., nasa bublinka ma 3mm a srdiecko krasne bilo 🙂
@voskovka môžem poprosiť pridať do súkromky?
baby velmi nesmelo nakukam do tejto temy 😀 mam ducha zatial, dnes mala prist MS a neprisla zatial 🙂 zajtra/pozajtra skusim znova test a verim, ze sa podarilo 😎
vsetkym tehulkam zatial vela zdravicka 😉
@majkazdravka pridala som ta 🙂
ostatne ktore mate zaujem napiste mi.... lebo potom neviem ci tam chcete ci nie 😕

Ahojte, dnes krasne pozitivny test, ktory nam potvrdil to v co sme uz skoro nedufali...tak som tu v augustovkach
@voskovka mozem k vam?😀🙂