icon

Termín pôrodu august 2014

voskovka
25. nov 2013

tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Termín pôrodu august 2014
saskab
11. dec 2013

Ahojte, dnes krasne pozitivny test, ktory nam potvrdil to v co sme uz skoro nedufali...tak som tu v augustovkach

@voskovka mozem k vam?😀🙂

voskovka
autor
11. dec 2013

@zuzyik
@kucanka
@saskab 🙂 stalo sa

kacka27
11. dec 2013

Ahojte, pridavam sa k vam s dvoma krasnymi // Predbezny termin mam zatial 3.8.V piatok sa chystam k lekarovi na potvrdenie 🙂 supnite ma tam k vam 🙂

jessinocka
12. dec 2013

Ahojte baby, tak aj ja sa k vam opatrne pridavam. Uz som si stihla aj polezat v nemocnici - zacalo mi krvacanie v 6tt, ale zachranili nas, nasadili duphaston a ascorutin, tak dufam, ze sme si uz to zle preskakli. K dr idem v pondelok, ale v nemocnici som uz na sone videla 7mm babo 🙂 zelam vam stastne a hlavne bezproblemove tehotenstvo 🙂

lubka81
12. dec 2013

Caute baby, aj sa pridavam, som v 6t + 3 U lekara som bola iba raz pred dvoma tyzdnami, potvrdil mi bublinku v maternici a objednal ma az na 8.1. do prvej tehotenskej poradne. Tak tazko sa mi caka. No, zle mi nie je vobec, len mi uz rastie brucho a prsia. Este ze idu Vianoce, aby som to dlhsie utajila v praci. Drzim vsetkym palce. 😉

forgiven
12. dec 2013

Ahojte žienky, pridávam sa k vám.... v sobotu budú 2tt čo som si spravila doma tehotenský test, vyšiel pozitívny, minulý týždeň som navštívila Dr. 1x, vtedy nič nevidel, hcg mi brali 3x, ten síce stúpal, no nie podľa tabuliek, tak už ma pomaly posielal na kyret....avšak včera mi opäť spravil sono a tam bola naša bublinka 5,9mm....podľa ms by som mala byť v 8tt, podľa sono som v 7tt (6tt+4), aj srdiečko sme videli.

Najbližšie "rande " s Dr. máme 25.12., lebo vtedy slúži v nemocnici.

Držím palce všetkým, veď sme silné bojovníčky, sme predsa ŽENY!!!!

Poprosím vás o pridanie do skupiny. Ďakujem 😉

nikushka12
13. dec 2013

Ahojte baby 😉 tak aj ja sa k vám potichučky pridávam...Predbežný termín podľa MS máme zatiaľ 19.8. Prikladám aj testíky zhora 11, 13 a 15 DPO, digi je 14 DPO . Veeeľmi sa tešíme a myslíme optimisticky 🙂

@voskovka poprosím aj ja pridať do súkromky 😉

voskovka
autor
13. dec 2013

@nikushka12 vitaj vitaj digi krasne ukazal je to jasne 🙂

isoldaeva
Odpoveď bola odstránená
vera3000
13. dec 2013

No ja zatial mozem fakt iba nakukat s nasim duchom ale ak to zostane tak ako ma stihneme koniec augusta 🙂

tonjadabik2
14. dec 2013

@voskovka ahoj ta ..podarilo sa.. som tehotna 😀 vo stvrtok som si urobila testik a tam // ciarky 😀 vychadza mi to na august-september. mozem k vam?

vanesa73
14. dec 2013

pripájam sa aj ja, som v 5tt+4. 🙂

majkazdravka
14. dec 2013

Ahojte, takže som si urobila v piatok test a boli tam //. Rada by som sa k vám pridala. Podľa PM by mal byť termín 18. 8.

snazilkas
15. dec 2013

Ahojte, mňa už tiež zaujíma táto skupinka, bola som na IVF a v piatok nám potvrdili tehotenstvo z krvi. Ešte pôjdeme tento piatok na kontrolu a najviac sa budem tešiť, keď budem vidieť bublinku na sone a ešte lepšie, keď budeme počuť aj srdiečko 🙂

balumi
16. dec 2013

@voskovka Ahojcek, rada by som sa pridala k vam do sukromky, predpokladany termin 16.8., ale to len podla internetovej kalkulacky z posledneho menzesu, u dr. som este nebola, nakolko ma volny termin az v januari, hned zaciatkom:( dufam, ze bude vsetko v poriadku. Dakujem🙂

vera3000
16. dec 2013

Baby ja k vam asi fakt patrim 🙂
@voskovka prosim ta pridaj ma do sukromnej

saska1
16. dec 2013

@voskovka ahoj, vyzerá, že aj ja patrím medzi vás...tak ťa poprosím o pridanie do súkromnej, ak môžem...predpokladaný termín 20.8. 😉

dianab
16. dec 2013

Ahojte, aj ja mám podľa teh. kalk. termín na 16.08. 🙂 Dnes som videla bublinku na sone, ale bola mini veľmi 🙂

mimi8814
16. dec 2013

hola, ja mam termin 8.8. a paradne tehotenske nevolnosti;-/ v piatok idem na sono, uz by mali byt vidiet bit srdiecko😉

lydka22
16. dec 2013

Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 Dnes som bola u Dr., nasa bublinka ma 3mm a srdiecko krasne bilo 🙂

blcha76
17. dec 2013

@mimi8814 Držím palčeky 🙂 ... mimochodom, pekný dátum 🙂 , aj moja mama je 8.8. 🙂 🙂 🙂

majkazdravka
17. dec 2013

@voskovka môžem poprosiť pridať do súkromky?

alienka000
17. dec 2013

baby velmi nesmelo nakukam do tejto temy 😀 mam ducha zatial, dnes mala prist MS a neprisla zatial 🙂 zajtra/pozajtra skusim znova test a verim, ze sa podarilo 😎
vsetkym tehulkam zatial vela zdravicka 😉

mimi8814
17. dec 2013

@blcha76 dakujem, datum je super, snad to vyjde😉

voskovka
autor
17. dec 2013

@majkazdravka pridala som ta 🙂
ostatne ktore mate zaujem napiste mi.... lebo potom neviem ci tam chcete ci nie 😕

voskovka
autor
17. dec 2013

@lydka22 ahojky kukam ze medzi nami su dva dni rozdiel podla ms a nase mrnatko malo dnes 0,9cm ze teda ci si mala neskor ovu alebo je to nase akesi moc velke 😕

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
mimi8814
17. dec 2013

@voskovka tak aj ja prosim do sukromky.D.

anny1984
17. dec 2013

@voskovka poprosím pridať do sukromky