Termín pôrodu august 2015
ahojte dievčatá, pred pár minutami som zistila, že som tehotná 🙂 🙂
Ahojte baby tak aj ja sa pripájam ku vám 😀 test vyšiel // tak sa teším, len by som sa chcela opýtať kedy by som mala ísť k Dr.poslednú mrchu som mala 17.11. 🙂
ja mam termin 10.8.2015 ;) u gyndy som bola v 6tt a uz mu krasne bilo srdiecko.
aj ja som za sukromnu ratajte so mnou
Ahojte, pripájam sa 🙂 Termín mi vychádza na 28.8.2015. Doktorka ma pred mesiacom objednala na preventívku 30.12. tak snáď už bude niečo vidieť.
Tak dnes uz test negativny, babatko sa neudrzalo :( tak sa s vami lucim a zelam vam krasne tehulkovanie a zdrave deticky
Ahojky.Aj my sa k Vám pripájame.Sme v 7tt.Gyn.mi určurčil termín na 13.8.2015.Doma už máme jedno 15 mesačné septembrovčiatko. 🙂
@lucinka1808 jéj ty budeš na tom ako ja. kedy si mala poslednú menštruáciu, začiatok, ja 3.11. a vychádza mi ten istý termín na pôrod, Ty to už máš potvrdené lekárom termín.?
@evagy Ahojky.Ja som mala 6.11.poslednú.Áno mne určil gyn.tento termín minulý týždeň v utorok.Srdiečko ešte nebolo vidno.Najbližšiu poradňu mám na Silvestra. 🙂
Ahojte, mrchu som mala 19.11...vcera vecer na teste slabulilinky dusik.. dnes rano uz viditelnejsi ale stale slabucky, no ruzovkasty 🙂 tak verim, ze sa k vam pridam 🙂 pred 2 mesiacmi sa nam babatko neudrzalo, tak snad tento mesiac to uz klapne 🙂
*oprava 25.11
@lucinka1808 no pekné budeme spolu rodiť ak to dotiahneme do konca..
@natalyas ahoj, tak na vianoce máte pekný darček a držím palce 😵
@evagy ano 🙂 dcerku sme si presne pred dvoma rokmi priniesli domov z porodnice.. rovno na stedry vecer.. tak u nas su tie vianoce nejake zacarovane 😀 uz len dufat, ze sa udrzi a bude vsetko ok.. ale dnes rano som opat robila test a ciarocka opat zosilnela.. tak dufam, ze to je na dobrej ceste, ked tmavne..
Ahojte kocky pridam sa k vam aj ja. To ze som tehu som zistila 4.12. den po nasom vyroci s drahym ked som sa rozhodla uz neodolavat a urobila som si testik. Prvykrat v zivote vysiel pozitivne a odvtedy sa vytesujeme. Termin mi vychadza na 12.8. Presne na den mojich narodenin. Zelam Vam prijemne tehulkovanie a aktualne krasne prezitie Vianocnych sviatkov! Inak tehu uz mam potvrdene aj od lekara a 19.12. Merala nasa bublinka 6,5 mm 😉
Ahojte ženičky 🙂 pripájam sa k Vám, posledná MS bola 7.11 a 11.12 som mala HCG 59,6 a 15.12 som mala HCH 359,2 a prvé sono 22.12. nám ukázalo bublinku vo velkosti 7,5 mm takze po Novom roku ideme na krv a sono a snad už uvidíme nejakú akciu 🙂. Predpokladaný termín 14.8.2015 🙂
baby nechcete k nam do sukromky? 🙂) @miculiatko @natalyas @lucinka1808
@kamistef jasnackaaa mozeme. Kludne ma tam hod 😉 rada sa pridam k vam. Budem mat s kym tehulkovat. Tesim sa 😉
@kamistef Aj ja sa rada pridám. 😉
Ahojte, kočeny, my sme sa 24.12. dozvedeli, že čakáme bábo, posledná mzs bola 21.11, podľa tehu kalkulačky som v 5tt 1d, ale myslím, že sa to podarilo až 6.12., čiže by som mala byť teoreticky len v 3tt 1d 🙂 Predpokladaný termín pôrodu je 28.8.2015. V pondelok idem k Dr. , tak veľmi dúfam, že to potvrdí 😀

@evagy cakas prve babo