Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@laura_pausini WAAAAAW Ahoj Moni! Vitaj v decembrvkách! Pamatas si nás? 😉
@katarinka1986 ahoj kati 🙂 mozem sa opytat odkial mas chlapa???aj ja mam taku cokoladu 🙂
@zlatarybka29 Manžel pochádza z Nigérie,ale na SR je už viac ako 9 rokov 😉 a poznáme sa z intráku, študetská láska 😀
@zlatarybka29 nase decka su take mliečne čokolády 😀 Fotka z minulého leta
@katarinka1986 mne sa na vianoce ma narodit mliecna cokolada :D stary je jamajcan :D ale ten bohuzial ani pocut nechce o slovensku zatial sa mi ho nepodarilo tam ani dotiahnut :D
@zlatarybka29 hej vsak som už videla tvojho fesáka 😀 no moj prisiel dobrovolne, za štúdiom....inak keby mal 2x premýšľat radsej by sa vybral inde...ale asi to tak malo byť 😀
@betarkalienka ano vidno. Ale tak cakame druhe, pri dalsom tehu vidno skor. Pri prvom som take brusko ako mam teraz mala v nejakom 5tom mesiaci
@lebonka @betarkalienka nápodobne 😀 riadny kotlík ked sa najem 😀
@betarkalienka mne uz ano , hlavne ked je teplo a mam na sebe len tricko , ale pravda je taka ze som bola chuda , nevolnostami netrpim - prave naopak som casto hladna , teraz som v 11 tt a mam o 3 kg viac 😉
tak ja sa tu so smutnym srdcom s vami lucim, bola som prave u doktora a srdiecko nasho drobceka bohuzial nebije :( vsetkym vam prajem krasne tehulkovanie a stastne konce 🙂 my idem spracovat tento sok... jedine som rada ze som mojim krpaty, zatial nic nepovedala, lebo to by bolo vysvetlovania :(
@laura_pausini to mi je luto :((( viem ako tazko sa s tym vyrovnat, prajem vela sil
@laura_pausini to mi je veľmi ľúto. ja idem tiež na budúci štvrtok a dosť sa bojím ☹ ak sa smiem opýtať ktorý tt si bola?? neboj určite sa podarí čoskoro, držím palce poriadne to treba odsmútiť a potom bude fajn ale viem aj z vlas. skúsenosti že bolieť to bude vždy
@matilda72 10tt :( mysli pozitivne, isto bude vsetko v poriadku ;)
@laura_pausini to mi je luto ☹ ,este pred par dnami si pisala ze mas nevolnosti co patri k tehu a teraz takýto sok . Zrejme nic nenaznacovalo ze sa deje nieco zle . Doktor si je uplne istý ???? Nieje ziadna nadej ze by sa mohol mýlit ?
@katinka4 ved to. Este aj teraz mam nevolnosti, prsia bolave. Za to ze mozu hormony, ktore su este proste vysoke. Plodovy vak dalej rastie aj ked dieta uz nie.... zajtra idem do nemocnice kdw spravia este jedno vysetrenie a pravdepodobne hned kyretaz... ale sama som videla na ultrazvuk ze srdiecko nepracovalo :(
@laura_pausini je mi to velmi luto,prajem vela sil :(
@betarkalienka volaco vidno,ale skor si pripadam ako zduta koza,kedze je to len moje poprve
@laura_pausini to mi je luto, ja som tak zazila prve tehu, ze mi povedali, ze nebije srdiecko. Teraz tiez ocakavam, ze co a ako bude. Drz sa .
@lebonka
@katarinka1986
@katinka4 baby pytam s a, lebo mne sa zda, ze mam tiez velke brusko na to , ze som v 13 tt. ale je pravda, ze som nepribrala nic, len brusko rastie 🙂 NO brusko som mala aj predtym, nebola som chuda a teraz je ste vacsie :D musim sa s tym zmierit, ze dbue len vacsie a vacsie :D a nebudem pekna mamicka chuducka :P
@laura_pausini vela sil prajem a skus to rychlo prekonat a o 2 mesiace sa mozno zas podari 🙂 Drzim palce a hlavne hlavu hore!!!!! Viem ake to je, mala som rodit v januari 2016, potom v juni 2016 a teraz do tretice vychadza december 2016. takze hlavne pozitivne a teraz oddychuj a cerpaj silu!! Dajte nejaku penu dovolenku v lete 🙂
@laura_pausini to je nam luto ☹ veľa síl ☹ my sme to už našim povedali,aj ked ja som stale očakavala že sa to môže ešte zvrátiť do 12tt....naše dvojičky sa zatiaľ držia,aj ked mam vela stresu zo školy a v robote zhon...myslim na Vas ☹
@betarkalienka mne bruško nabehlo hned a doteraz (14tt) nejako extra nerastieme...tak som zvedava ako dlho nam to vydrží 😀
@katarinka1986 Myslim si, ze dlho nie :P Druhy trimester to pojedeeeeeee 🙂
ahojte, ja mam brucho ako v 5.mesiaci uz a plus 3 kg... ako vam vysli krvne testy a NT?
@laura_pausini je mi to luto.. treba to zo seba dostat a potom drzim palce 😉
@zibritka na NT idem az vo stvrtok, ale mam obavy, ci je vsetko v poriadku , ale to asi kazda mamicka. Mne krvne testy vysli dobre , ja chodim kazde 3 tyzdne ku hematologicke, teraz idem v utorok 🙂

@betarkalienka mne uz ano, ale je to moje 3.tehu uz 🙂