icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
zlatarybka29
27. máj 2016

@simonezet no ono ked si ja vytlacam puky doma tiez mi to navrie :D dobre ze nie ako tretie oko na cele ale na kozmetike mi dava potom masku z aloe vera a stiahne mi to vsetko pekne :D inak by som domov isla ako ropucha

simonezet
27. máj 2016

@zlatarybka29 tak asi to risknem potom, ved dobra kozmeticka vie co robi...dufam

zibritka
27. máj 2016

@betarkalienka ahoj, nebolo vidiet, pocitali sme ruky a nohy... 😋 to je este skoro

martuska2
28. máj 2016

@simonezet bola som si vypalovat kurie oka na koznom dusikom a pytala som sa na to a ze uplne v pohide. Na dvakrat sa vypalovalo len potom pozor pri vystrihovani. Dezinfikovat aby sa nevniesla infekcia. Mne sa podarilo zaniest infekciu vyliecila som to vysnevskeho oleobalzamom.

simonezet
28. máj 2016

@martuska2 dakujem krasne za odpoveď

sugarfree999
29. máj 2016

@zlatarybka29 s letom nebol problém, necítila som žiadne bolesti ani nepríjemnosti 🙂 čo ma šoklo bolo však to, že bratrancova priateľka, ktorá je pôrodná asistentka, ma vystríhala pred letením v neskorších mesiacoch tehotenstva, lebo že ten tlak robí problém s plodovou vodou. Som z toho dosť nešťastná, pretože to vyzerá, že od augusta až do pôrodu budem mať viac voľného času a chcela som aspoň 2x na dlhšie priletieť na Slovensko a užiť si pohodu. Tak teraz neviem 😖 Ty plánuješ do pôrodu ešte niekam lietať?

zlatarybka29
29. máj 2016

Tak na vianoce som mala v plane ale tak vtedy rodim takze uz nepojdem domov :Deste chceme s drahym ist na dovolenku ale bud amsterdam alebo pariz alebo len niekde v uk ziadny let a potom uz bereme vlasny barak tak moc peniaze na sr ani neostanu :D uvidim ako bude ale netaha ma to tam
@sugarfree999 🙂 🙂

ikushik
30. máj 2016

ahojtee tetky 😉 my sme dnes mali poradnu, 11+1, vsetko ok, v piatok ideme na Nt sono, divny pocit mam ☹

betarkalienka
30. máj 2016

@ikushik Ja idem nabuduci tyzden vo stvrtok. Tiez mam divne pocity. CHcem sa spytat, tebe to nakazala lekar alebo odporucal? Mna sa spytal, ci chcem ist ..., tak som povedala ano. Myslela som, ze je to povinne ale asi nie je.

ikushik
30. máj 2016

@betarkalienka ja som v sukromnej klinike, a tak isto ako pri dcerke som isla aj teraz pojdem, lekar ti to odporuci, ale mozes odmietnut.. v 12t su najpresnejsie merania babatka... a pri prvej dcerke (chodila som na utz v 20.t a 30t len do nemocnice a sekli sa s pred porodom o 600g a skoro sme to obe nezvladli

cicikmicik
31. máj 2016

Ahojte pridavam sa k vam🙂tiez ma dlho vytuzeny moment caka v decembri🙂tesim sa velmi🙂

simonezet
31. máj 2016

caute podávam Vám správu ako sa cítim: záhadne mi vymizli nevolnosti, mám pocit akokeby som ani nebola tehotná. Myslíte, že sa ešte možu vrátiť? necítim vlastne dokopy nič. Dúfam, že to je normálne a ja som to mizivé percento, ktoré sa cíti v tehu dobre 🙂
Budúci týždeň idem na kontrolu - konečne mi dá fotku 🙂

sugarfree999
31. máj 2016

@simonezet mne presne v 10tt tiez vymizli priznaky, ziaden stres 🙂

laura_pausini
31. máj 2016

@simonezet ja este stake s nevolnostami bojujem o 106 :D zu stale cakam na ten den kedy zmiznu 🙂 a stale neviem co mi na nich funguje, raz pomarancovy dzus, raz Cola, raz Tic-Tac Cukriky :D a plus mam mega "tazke" prsia, brusko trci uz tiez, do prace chodim vo volnych veciach... v stvrtok mam kontrolu a mala by som uz knizku snad dostat, a potom o 2 tyzdne prva poradna 🙂

matilda72
31. máj 2016

@simonezet no ja som na začiatku okrem únavy necítila nič. potom sa pridalo nevoľno ale nie je to nič hrozne. občas som sa cítila ako by na mna ničo liezlo pred 2 týždnami ma začali bolieť prsia a potom to prestalo a teraz mi je len občas tak čudne od žalúdka. ja sa tiež občas tak pozastavím či som vôbec tehu 😀

matilda72
31. máj 2016

@maryennn1 vidíš ani som ti nenapísala ako na genetika 🙂 no všetko v poriadku nič sa nezistilo. takže teraz ma budú len dobre sledovať, resp. drobca a hlavne končatiny a musíme ísť do martina ku grochalovi ale skôr ako v 20tt takže tak prelom 18-19tt nič iné nám neostáva a tá dr. ozaj dal tesnúť na kopu vecí a nič. ale ja som aj rada lebo to nebolo genetikou ale bude už také vzniklo. alebo infekcia alebo tá moja krv. teraz som prešla do 11tt a na budúci štvrtok prvé veľké sono a odbery, trošku sa bojím či je drobček v poriadku ale sa j veľmi teším ako ho uvidím 😉

maryennn1
31. máj 2016

@matilda72 jeej som rada, že nič nezistili, a držím palce na veľké sono, krásne ti to ubieha, ja som teraz v 9tt a na budúci týždeň idem na kontrolu, veľké sono mám koncom júna, tiež tŕpnem či bude všetko v poriadku, veľmi dúfam, že áno, už to teraz musí vyjsť 🙂

matilda72
31. máj 2016

@maryennn1 nie že musí ono to aj vyjde aj ked mi občas ubehnú myšlienky čo ked.... a ved to poznáš ale spamatám sa a poviem si že som šťastná a spokojná tehuľka zo šťastným koncom 25.12 a nič iné si nepripúšťam. to je to ja som taký malý pesimista aj jedna teta mi hovorila, že tak ako som sa strachovala pri prvom tak s teraz už nesmiem tak ju beriem za slovo a snažím sa držať jej rád. ale občas aj uvažujem ako to zvládneme mám rada deti ale bude to veľká zmena ale verím, že ku krajšiemu 😉

maryennn1
31. máj 2016

@matilda72 jaasné, že ku krajšiemu, byť mamou je to najkrajšie a zároveň najťažšie na svete, ale stojí to za to všetko 🙂 a áno máš pravdu, treba myslieť pozitívne 🙂 mne tiež ubiehajú myšlienky sem tam a snažím sa potom zase dostať do starých koľají viery v dobrý koniec, no po mojich zážitkoch, je to veľmi ťažké... no snažím sa 🙂

matilda72
31. máj 2016

@maryennn1 no každá sme si tu niečím prešli a asi to nás musí viesť do dopredu a nie do zadu. i ked je to občas také ťažké mne sa napr. min noc snívala ako som sa pred všetkými obhajovala že malá bola chorá a že som sa jej nechcela zbaviť no bol to hrozný sen. akože som rada že nemám také sny ako pri prvom. to sa mi snívala len o nemocnici, že som krvácal, ludia v čiernom v zástupoch, zhnité ovocie a stále takéto hory, no a zatiať sa mi spí dobre občas nejaká blbosť ako sam mala modré a potom zelené šaty 😀 držte sa aj vy 😀 bude dobre určite

zlatarybka29
31. máj 2016

Baby dnes som bola prvy krat v uk pocas tehu u doktora :D vsetko uKazkove akurat ze som v 11tt a schudla som 10,5kg uz :D :D hlavne ze dnes mi chlap bookol tehu fotenie o mesiac a pol aby som mala spomienku na brusko :D :D

ikushik
31. máj 2016

@zlatarybka29 1,5kg nie?? 😅 🙂

zlatarybka29
31. máj 2016

Nie 10,5 ☹

sugarfree999
1. jún 2016

@zlatarybka29 wow! To sa ti ako podarilo? Kvoli nevolnostiam?

zlatarybka29
1. jún 2016

@sugarfree999 no najskor koli nevolnostiam...ale tak zas ja som zacala tehu na 77kg ...nemam pocit ze by sim neako extra schudla skor zo stehien a zo zadku a trochu z brucha...no najviac na nohaviciach citim...len ma to trochu sere lebo mi nedal ani tehu knizku vraj sa mu to nezda ze som tak vela schudla...poslal ma na kliniku tak uvidime co mi oovedia buduci tyzden

katinka4
1. jún 2016

Včera som bola na prvej poradni . Brali mi krv - po 5.skumavke som radšej prestala rátať 😖 , ale babo je Ok . Krasne kopalo nožičkami , otáčalo sa , kývalo rúčkami . Meria niečo cez 4 cm . Cítim sa fajn a našťastie priberám + 3 kg .

ikushik
1. jún 2016

@zlatarybka29 ojj tak to ozaj treba dat na to pozor..ale v tele prebiehaju velke hormonalne zmeny a kazda to zvlada inak 🙂 pokial babatko rastie tak bud v pohode 🙂 ja mam este od dcerky +6kg, a teraz +1kg a uz teraz sa citim ako vorvan 🙄

sugarfree999
1. jún 2016

@zlatarybka29 snad vsetko bude oukej 🙂 budem drzat palce! 🙂

betarkalienka
2. jún 2016

Baby chcem sa opytat, vam uz vidno brusko?

simonezet
2. jún 2016

@betarkalienka moc nie ani nepriberam