Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@chichina8 môže to byť v čase očakávanej menštruácie. Ja by som to spomenula Dr. ale nerobila by som z toho nejakú veľkú vec. Mne Dr. povedal, že pokiaľ to nie je sýto červená, taká krvavá, tak sa nemusím báť. Ale niektorí doktori dávajú aj pri takýchto príznakoch lieky na lepšie udržanie plodu, tak mu/jej povedz, že čo a ako 🙂
To ja mám brucho, ako keď som zjedla niečo nafukovacie, čiže stále len vyzerám ako tlstá, nie tehotná :D
@chichina8 aj mne sa to zdalo skoro ale aj pri druhom som už v 16tt cítila a teraz je bábo skoro o týždeň dopredu tak ktovie ako to je 🙂 v každom prípade je to super pocit 😉
@lebonka ja som mala aj pri prvých veľmi veľké bruško takže nič prekvapujúce ani teraz 🙂
Žienky a ako ste na tom s priberaním? Ja zatial +2kg... teda... minulý tyzden plus 2kg :D Musím si ísť nakúpiť väčšie nohavičky, budem mať prdel jak lodný kufor, všetko šlo sa mi zda len tam.
@mysga ja + 5 kíl, ale som normálne dosť chudá takže to nie je tak vidieť 🙂
Ja zatiaľ +0kíl, ale brucho mám ako keby som bola v 5tom mesiaci. Obrovské..nechápem 🙂 ale dobrý pocit....
súhrne: ja sa zatiaľ cítim psych aj fyz. vyborne. Plus 1 kg. Pred tehu som mala nadvahu tak dufam, ze vela nepriberiem. Jem normalne, dokonca menej, sladke mi menej chuti, len zdravsie veci sa snazim. Nejake extra chute nemam.
Co sa tyka materskych pocitov (uz neviem, kto to pisal) tak ja som 5 dni v tyzdni vytesena a rozmyslam nad tymi super vecami co ma cakaju, prebdenych noci, smradlavych plienok, zubkov sa nebojim, ani vychovy - jedine v 15stich ak mi pride domov potetovane dieta alebo bude extra pubertacke, ale spolieham sa na skusenosti z mojej mladosti, kedze aj ja som bola zive striebro 🙂
Doteraz mam podla lekara vsetko ukazkove 🙂+navyse sa citim vyborne, tak som stastne.
Coho sa skutocne bojim, je NT screening a biochemia buduci tyzden, beriem antidepresiva a bohuzial sa nemohli vysadit, cize od pocatia som stale na nich, takze sa bojim akejkolvek choroby a toho, co ani nechcem pomysliet ☹
A k obleceniu - zacinam kupovat tehot. veci,a le mam male brusko a ta latkova velka guma je mi velka, som na haremkovych gatiach a musim kupit podprdu, lebo z mojej zacinam vytekat :D
ja mam +4 kg a som 15tt, brucho ako balon... ziadne normalne gate nezapnem... uz len leginy, haremky.. 😂
@simonezet inak, co sa tyka pocitov, tak posledny tyzden som uplne sentimentalna :D A premyšlam nad takymi kravinami ako, že už nikdy nebudem môcť zažiť zas nejaký vysokoškolský život... Že už nikdy alebo pekne dlho sa kdesi nezotrem jak bomba (akoby som to bežne robila :D:D:D), keď strážim brata (5r) tak mám pocit, že ja sa na materskej zbláznim od "nudy" :D
A furt mi je do revu zo všetkého. Dnes som sa v robote rozrevala lebo sme k akvarkam nalepili take gyčove tapety a ja neznašam gyč, no inokedy bych mala u zadku... :D
Pritom tri roky žijem z roboty domov a do roboty, piatky sme šli von s drahým sem tam, vysoká na intráku je už dávno minulosť, nadávam na to, keď musím ísť do práce... No iné stavy viem mať. :D
ceruzka2015@ je to krasny pocit, uz sa tesim na to 🙂 a kolko si zatial pribrala?
Ahojte dievcata...tiez sa pridavam s terminom december 2016 medzi vas;)
A nahodou sukromnu temu nemozeme zalozit?
@simonezet Nestresuj sa nad testami, urcite bude vsetko v pohode.Tak ako mi tu baby poradili, len pozitivne lebo zle sa stane ci sa bojime ci nie, tak preco si zneprijemnovat zivot a tehulkovanie dopredu?Ja som mala zatial vsetky testy ok, somv 15 tt.Snazim sa mysliet pozitivne, lebo tolko veci sa moze stat....to je ta neznesitelna lahkost bytia ;)
@ceruzka2015 ja cakam druhe a ozaj tie pohyby na zaciatku su velmi krasne 🙂 v 8-9 uz to prijemne nie je 🙂 tiez mam pocitze uz niekedy citim..ale zatial to pripisujem mojim crevam ktore od zaciatku mi putuju v bruchu ako splasene :D

@chichina8 ano už vidno keďže už čakám 3, dokonca už odvčera sa aj mrví 🙂 a tebe vidno?