Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@chichina8 5kil ale ako som pisala som chuda takze sa to celkom rozlozilo😊
Ja som tiež za sukromnu diskusiu😊
@ceruzka2015
@miriamka
@ikushik
Kočky, veď my aj máme súkromnú skupinu. Ak si v profile nastavíte dátum pôrodu, tak vás to automaticky prihlási do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/7229/detail/ . Tá už naplno funguje, je tam už 1328 príspevkov 🙂 Stačí sa len presunúť tam 🙂
@ikushik Ahoj ☺ Krásne bábo...gratulujem. Môžem sa Ťa opytat, to si bola na 3D ultrazvuk, že ? Pretože ja tiež zacinam, zajtra 14 týždeň, a chcela som sa objednať na 3D, a bolo mi povedané, že idem veľmi skoro, že nebude nič vidno...ale podľa tvojej foto sudim, že to nie je tak...
@ikushik Áno žijem v Irsku, ale momentálne som na Slovensku a zdržim sa nejaký mesiac, tak som chcela zájsť, kým budem tuna na 3D resp. spojené so 4D...Najradšej by som aj hneď, neviem sa dočkať, ale tak asi sa objednam niekedy na polovičku júla tesne pred odchodom spat...dúfam, že bude pekne vidno. A keď nie nevadí, hlavne nech je všetko v poriadku ☺
Damy, mate niektora zaujem o manualnu odsavacku mlieka Medela? Je pouzivana pri jednom dietati a kedze mi pomohla po cisarskom reze dostat mlieko uz ju nebudem potrebovat.
Cena 15 euro + postovne.
@sugarfree999 a to co za skupina? Pozeram ze termin zalozenia marec 2015 a clenov kopec
@lebonka netusim... ale hadze tam kazdeho proste automaticky po nastaveni datumu porodu v profile
@chichina8 a chodis na konik cez mobilovu appku ci cez pocitac?
@lebonka Tu skupinu zriaduju admini a asi vtedy zalozili viacej takychto.
sugarfree999 @ vacsinou cez PC
@chichina8 Otvor si tvoju profilovu stranku/tvoj blog, tam klikni na "Zmen udaje v profile" a potom na dalsej stranke klikni na "tehotenstvo a deti."
sugarfree999 @ Dakujem Ti, si zlata, zvladla som to hehe
@chichina8 niet zaaac 🙂
Baby kolko mali vase deticky CRL v 15tt?? Dakujem
@cicikmicik ja som bola v 13 tt a babo malo 6,56 cm co sa mi zda málo , ale zas je pravda ze poslednu ms som mala 25.2. a otehotnela som cca o mesiac neskor - nemam presne urceny termín . Preto sa riadim radsej pocitmi - ja sa mám fajn a bábo vyzerá byť tiez spokojné 😉
@katinka4 moje malo v 13tt len o trosku viac,ale vies to je tak ,staci ked je trosku skruteny a hned mameraju menej..
@cicikmicik to mas pravdu , ved aj tie tabulky kolko cm ma mat plod v danom tyzdni sú len informačné , takže to beriem z rezervou . Hlavne nech rastie a spravne sa vyvíja aby prislo zdravé na svet
pri prvom tehu mi stale hovorili, ze babatko bude malicke a maly sa mi narodil o tyzden skorej a mal 53 cm a 3200 g., co je dost si myslim, kedze som mala brusko ako v 5 mesiaci 🙂 , teraz pri druhom tehu mi bolo ovela skorej vidno
ahojte aké typy a za kolko eur kyseliny listovej si kupujete? lebo som v 17týždni a užívala som doteraz laddee vita a chcela by som zmeniť, lebo ide do penazí, tak by som chcela ušetriť.Ktoré mi odporúčate? Dik.

@ikushik Ja som v 15tt a tiež mám pocit, že to cítim, ale potom si tiež poviem, že na tú fidorku som nemala jesť fazuľový guláš a zapiť to jahodovým džúsom 🙂