icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
wooperka
16. jún 2016

@ikushik Ja som v 15tt a tiež mám pocit, že to cítim, ale potom si tiež poviem, že na tú fidorku som nemala jesť fazuľový guláš a zapiť to jahodovým džúsom 🙂

ceruzka2015
16. jún 2016

@chichina8 5kil ale ako som pisala som chuda takze sa to celkom rozlozilo😊

ceruzka2015
16. jún 2016

Ja som tiež za sukromnu diskusiu😊

ikushik
16. jún 2016

Cikulky, jasa tááák tesim, vsetko mame v poriadku, 14tt, hematom sa vstrebal, Nt vyslo najnizsie mozne riziko, a vyzera to na chlapceka 😀 😀 😀

simonezet
16. jún 2016

@ikushik gratulujeeeeem, sa Vam schovaval 🙂 rucickami si zakryval ocicka 🙂

ikushik
16. jún 2016

@simonezet vdakaa 🙂 este aj pupocnik si prehodil cez rameno 😝

sugarfree999
16. jún 2016

@ceruzka2015
@miriamka
@ikushik
Kočky, veď my aj máme súkromnú skupinu. Ak si v profile nastavíte dátum pôrodu, tak vás to automaticky prihlási do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/7229/detail/ . Tá už naplno funguje, je tam už 1328 príspevkov 🙂 Stačí sa len presunúť tam 🙂

simonezet
16. jún 2016

@ikushik tak to bude huncut 🙂

chichina8
16. jún 2016

sugarfree999@prosim ta a kde v profila sa da nastavit datum porodu, ja to neviem najst

janka7291
16. jún 2016

@ikushik Ahoj ☺ Krásne bábo...gratulujem. Môžem sa Ťa opytat, to si bola na 3D ultrazvuk, že ? Pretože ja tiež zacinam, zajtra 14 týždeň, a chcela som sa objednať na 3D, a bolo mi povedané, že idem veľmi skoro, že nebude nič vidno...ale podľa tvojej foto sudim, že to nie je tak...

ikushik
16. jún 2016

@janka7291 Vdaka, ahoj, ano bola som na Nt screeningu kde si hned prepne do 3D aj 4D , musi mat na to vybavene sono 🙂 ty si v irsku?

janka7291
16. jún 2016

@ikushik Áno žijem v Irsku, ale momentálne som na Slovensku a zdržim sa nejaký mesiac, tak som chcela zájsť, kým budem tuna na 3D resp. spojené so 4D...Najradšej by som aj hneď, neviem sa dočkať, ale tak asi sa objednam niekedy na polovičku júla tesne pred odchodom spat...dúfam, že bude pekne vidno. A keď nie nevadí, hlavne nech je všetko v poriadku ☺

ikushik
16. jún 2016

@janka7291 a v ktorom meste si? urcite chod, ja som pri prvej dcerke nemala ani jednu foto, a je to pekna spomienka 🙂

janka7291
16. jún 2016

@ikushik V Irsku žijem v mestečku Tralee, a tuna na Slovensku som z Bardejova. Ja som z tých čo fotecky môžu, lebo ako píšeš sú to krásne spomienky. I fotku tehotenského testu som si odložila, bruško fotím ako rastie...a tak. Ale to asi veľa z nás mamičiek 🙂

ikushik
16. jún 2016

@janka7291 jasnacka 🙂 tak si blizko 🙂 ja som z Prešova, a tu chodim do Gynstaru - kludne si tam zavolaj o info , lebo ja tam mam aj lekara takze to mam v ramci starostlivosti 😉

jakobsapple1
17. jún 2016

Damy, mate niektora zaujem o manualnu odsavacku mlieka Medela? Je pouzivana pri jednom dietati a kedze mi pomohla po cisarskom reze dostat mlieko uz ju nebudem potrebovat.
Cena 15 euro + postovne.

lebonka
17. jún 2016

@sugarfree999 a to co za skupina? Pozeram ze termin zalozenia marec 2015 a clenov kopec

sugarfree999
17. jún 2016

@lebonka netusim... ale hadze tam kazdeho proste automaticky po nastaveni datumu porodu v profile

sugarfree999
17. jún 2016

@chichina8 a chodis na konik cez mobilovu appku ci cez pocitac?

betarkalienka
17. jún 2016

@lebonka Tu skupinu zriaduju admini a asi vtedy zalozili viacej takychto.

chichina8
17. jún 2016

sugarfree999 @ vacsinou cez PC

sugarfree999
17. jún 2016

@chichina8 Otvor si tvoju profilovu stranku/tvoj blog, tam klikni na "Zmen udaje v profile" a potom na dalsej stranke klikni na "tehotenstvo a deti."

chichina8
17. jún 2016

sugarfree999 @ Dakujem Ti, si zlata, zvladla som to hehe

sugarfree999
17. jún 2016

@chichina8 niet zaaac 🙂

cicikmicik
18. jún 2016

Baby kolko mali vase deticky CRL v 15tt?? Dakujem

katinka4
20. jún 2016

@cicikmicik ja som bola v 13 tt a babo malo 6,56 cm co sa mi zda málo , ale zas je pravda ze poslednu ms som mala 25.2. a otehotnela som cca o mesiac neskor - nemam presne urceny termín . Preto sa riadim radsej pocitmi - ja sa mám fajn a bábo vyzerá byť tiez spokojné 😉

cicikmicik
20. jún 2016

@katinka4 moje malo v 13tt len o trosku viac,ale vies to je tak ,staci ked je trosku skruteny a hned mameraju menej..

katinka4
20. jún 2016

@cicikmicik to mas pravdu , ved aj tie tabulky kolko cm ma mat plod v danom tyzdni sú len informačné , takže to beriem z rezervou . Hlavne nech rastie a spravne sa vyvíja aby prislo zdravé na svet

chichina8
20. jún 2016

pri prvom tehu mi stale hovorili, ze babatko bude malicke a maly sa mi narodil o tyzden skorej a mal 53 cm a 3200 g., co je dost si myslim, kedze som mala brusko ako v 5 mesiaci 🙂 , teraz pri druhom tehu mi bolo ovela skorej vidno

livia341
22. jún 2016

ahojte aké typy a za kolko eur kyseliny listovej si kupujete? lebo som v 17týždni a užívala som doteraz laddee vita a chcela by som zmeniť, lebo ide do penazí, tak by som chcela ušetriť.Ktoré mi odporúčate? Dik.