Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Dievčatá pridávam sa k vám, náš termín je 23.12 🙂
baby kde steee? nejako tu je ticho :/
Baby ste tu niektora ktora beriete este duphaston? Pred 3 tyzdnami na poradni mi povedal, že mam už iba douživať to čo mám doma (utrogestan aj duphaston). Utrogestan sa už miul ale duphaston este stále mám asi na 2 týždne. teraz som 14+5. A poradna až o týždeň. tak len tak na rozprúdenie debaty mimo našej súkromnej skupiny
@martuska2 Ja som brala do 13.teho tyzdna . Ale nedobrala som balenie. Doktor povedal, ze mam skoncit, tak som skoncila, len pred poradnou som si uz znizovala postupne davku aby telo nemalo sok . Brala som denne 3 tablety a postupne som znizovala 🙂
Inak, ja mam zadany datum poslednej menstruacie a vsetko ostatne a neukazuje tu vobec v kolkom tyzdni som.. 😠
Ahojte dievčatá,včera mi volal lekár že mam pozitívne výsledky skreening v 16 týždni....máte s tým nejaké skúsenosti?? Čo to vlastne znamená?? Idem tam až v pondelok....ďakujem za odpovede 🙂
@jenticka mne včera volala sestrička, ako mám hneď prísť, že mám zlé výsledky na screening, že musím ísť do žiliny na nejaké ďalšie vyšetrenia. Ja infarktový stav, lebo som nejako ani neriešila, aké testy sa mi vlastne robia, nerátala som s tým, revy, bakoty.... A mám zvýšené riziko na downov syndróm a idem v utorok na nejaké opakovacie testy .... :/ Ako, už ma potom všetci ukludnili, že tie testy sú také, že kopukrát vyjdu zle a nič to neni, aj doktor ma len upokojoval dokolečka, ale zburcovala ma strašne, prvykrat som zažila, čo je to strach o dieťa a chcem, nech je to už doriešené. :/ Ale kazdopadne sa snazim mysliet pozitivne. Nevyšlo mi to až tak strašne, 1:240, takže stale je 239x šanca, že sa narodi zdrave.
@jenticka Verim, ze patris do tej vacsinovej skupiny ludi, kde tieto krvne testy robia iba plany poplach a zbytocne stresuju. Su naozaj nespolahlive a sa divim, ze ich bezne robia. Ja som ich uplne odmietla kvoli tomuto. Ak nieco nebude v poriadku, tak sa to dozviem zo sona a to je ovela presnejsie. Takze snaz sa cez vikend poriadne zamestnat hlavu, aby si na to co najmenej myslela. Verim, ze sa v pondelok u lekara vsetko objasni a budes pocut dobru spravu.
Ďakujem za povzbudenia,a verím že babetko je v poriadku,zatial všetko bolo.A dúfam že je to naozaj len zbytočný poplach....
Ahojte dievčata ,bola niektora na odber plodovej vody ? Ja som dnes absolvovala a nieje to take hrozne ako pisu.
Zdravim vsetky decembrovky 🙂 nas termin je 5.12.2016 velmi sa tesime...kolko ste uz pribrali?

@livia341 ja uz neuzivam ziadne. Kyselina listova sa odporuca do 12 tt potom je to len cisty biznis