icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
tayluska
22. jún 2016

@livia341 ja uz neuzivam ziadne. Kyselina listova sa odporuca do 12 tt potom je to len cisty biznis

motylik_127
30. jún 2016

Dievčatá pridávam sa k vám, náš termín je 23.12 🙂

ikushik
30. jún 2016

baby kde steee? nejako tu je ticho :/

simonezet
30. jún 2016

@ikushik vsetky sme v sukromnej skupine decembrovky 2016

martuska2
1. júl 2016

Baby ste tu niektora ktora beriete este duphaston? Pred 3 tyzdnami na poradni mi povedal, že mam už iba douživať to čo mám doma (utrogestan aj duphaston). Utrogestan sa už miul ale duphaston este stále mám asi na 2 týždne. teraz som 14+5. A poradna až o týždeň. tak len tak na rozprúdenie debaty mimo našej súkromnej skupiny

ikushik
1. júl 2016

@martuska2 myslim ze mozes kludne brat , pri Nike som brala dlhodobo tusim do 16t
Pride mi to tu take komornejsie 🙂 ak mate niektora chut tak piste aj tu 😉 vratane teba martuska 😉

betarkalienka
1. júl 2016

@martuska2 Ja som brala do 13.teho tyzdna . Ale nedobrala som balenie. Doktor povedal, ze mam skoncit, tak som skoncila, len pred poradnou som si uz znizovala postupne davku aby telo nemalo sok . Brala som denne 3 tablety a postupne som znizovala 🙂

erzebet2
1. júl 2016

@simonezet prosim ta kde to najst, mne to v mojich blogoch neukazuje

martuska2
1. júl 2016

@erzebet2 musis si zadat termin poslednej menstruacie v tvojm profile a automaticky ta tam priradi...

erzebet2
1. júl 2016

@martuska2 nechcela som aby to bolo verejne vidiet, kvoli jednej furii 😉

simonezet
1. júl 2016

@erzebet2 prd na nu :D alebo sa mozno da pridat do skupiny, len musis manualne nas vyhladat

tayluska
1. júl 2016

@erzebet2 nahod si termin porodu, automaticky ta do skupinky hodi a potom si to zmazes. V skupinke zostanes, len to nebude uz vidno v tvojom profile 🙂

zibritka
3. júl 2016

@martuska2 Ja som duphaston brala so konca 13. tyzdna, doktorka povedala, ze dalej nemusim... a mam doma nedobrate jedno balenie a jedno cele...

zibritka
3. júl 2016

Inak, ja mam zadany datum poslednej menstruacie a vsetko ostatne a neukazuje tu vobec v kolkom tyzdni som.. 😠

tayluska
3. júl 2016

@zibritka treba si nahodit termin porodu, nie poslednu ms

zibritka
3. júl 2016

@tayluska tak ja som nahadzovala to co odo mna ziadalo... som sa pomylila... teda termin porodu a nic mi neukazuje...

buckeye
3. júl 2016

@zibritka skontroluj si nastavenie sukromia, ak ta mas, ze vidia len tvoji priatelia, yak sa to tu neukazuje, tiez somto tak mala 🙂

buckeye
3. júl 2016

@erzebet2 ak zadas termin porodu ale v nastaveni sukromia das, ze len priatelia, nebude sa to tu ukazovay, ale k namdo terminoviek ta hodi 🙂

zibritka
3. júl 2016

@buckeye hej, pozerala som na to... bude to tak... ale menit to nebudem teda... 😀 Diky..

jenticka
9. júl 2016

Ahojte dievčatá,včera mi volal lekár že mam pozitívne výsledky skreening v 16 týždni....máte s tým nejaké skúsenosti?? Čo to vlastne znamená?? Idem tam až v pondelok....ďakujem za odpovede 🙂

mysga
9. júl 2016

@jenticka mne včera volala sestrička, ako mám hneď prísť, že mám zlé výsledky na screening, že musím ísť do žiliny na nejaké ďalšie vyšetrenia. Ja infarktový stav, lebo som nejako ani neriešila, aké testy sa mi vlastne robia, nerátala som s tým, revy, bakoty.... A mám zvýšené riziko na downov syndróm a idem v utorok na nejaké opakovacie testy .... :/ Ako, už ma potom všetci ukludnili, že tie testy sú také, že kopukrát vyjdu zle a nič to neni, aj doktor ma len upokojoval dokolečka, ale zburcovala ma strašne, prvykrat som zažila, čo je to strach o dieťa a chcem, nech je to už doriešené. :/ Ale kazdopadne sa snazim mysliet pozitivne. Nevyšlo mi to až tak strašne, 1:240, takže stale je 239x šanca, že sa narodi zdrave.

zuzanaete
9. júl 2016

@jenticka Verim, ze patris do tej vacsinovej skupiny ludi, kde tieto krvne testy robia iba plany poplach a zbytocne stresuju. Su naozaj nespolahlive a sa divim, ze ich bezne robia. Ja som ich uplne odmietla kvoli tomuto. Ak nieco nebude v poriadku, tak sa to dozviem zo sona a to je ovela presnejsie. Takze snaz sa cez vikend poriadne zamestnat hlavu, aby si na to co najmenej myslela. Verim, ze sa v pondelok u lekara vsetko objasni a budes pocut dobru spravu.

jenticka
9. júl 2016

Ďakujem za povzbudenia,a verím že babetko je v poriadku,zatial všetko bolo.A dúfam že je to naozaj len zbytočný poplach....

anela14
20. júl 2016

Ahojte dievčata ,bola niektora na odber plodovej vody ? Ja som dnes absolvovala a nieje to take hrozne ako pisu.

seliselka
5. aug 2016

@bridzit2 ahooj....ja som 5.12.2016 uz vies kde pojdes rodit?

seliselka
5. aug 2016

Zdravim vsetky decembrovky 🙂 nas termin je 5.12.2016 velmi sa tesime...kolko ste uz pribrali?

buckeye
5. aug 2016

@seliselka 1.5 kg 🙂

bridzit2
5. aug 2016

@seliselka ahoj. Já som o bábätko prišla začiatkom 4mesiaca. Ale išla by som do Trenčína.

seliselka
5. aug 2016

@buckeye nemyslis vazne ze si pribrala len 1.5kg?????

seliselka
5. aug 2016

@bridzit2 to ma mrzi :((((