icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
tinushenka
5. aug 2016

3.5 - 4 kg

buckeye
5. aug 2016

@seliselka ja som pocas prvého trimestra este kilo schudla a teraz napbrala spat 1,5pol, podla tabuliek to je ok, malinke je ok, neriesim 🙂

seliselka
5. aug 2016

Waw baby...az sa citim divne ked citam ako kazda malo pribrala...ja hlavne na brucho ale som v 23tt a nabrala som 8kg

seliselka
5. aug 2016

Je tu vobec niekto kto pribral priblizne ako ja? 🙂)))))

buckeye
5. aug 2016

@seliselka to neries, kazda sme ina a kazda inak pribera🙂 ja som mala do 21 tyzdna pribrat 3-10libier, co je cca 1 - 5 kil, do 23 to ma byt 15 (7.5kg)libier, ak si z tych chudsich tak az 17 (8.5kg), takze si stale v norme 🙂

bridzit2
5. aug 2016

@seliselka ďakujem

stentelse
5. aug 2016

@seliselka ja 😂 Neboj sa. Určite je takých viac len sa nechcú priznať 😃

seliselka
5. aug 2016

@buckeye no ano patrila som medzi stihle baby 🙂)) neriesim to az tak velmi len sa cudujem kde je tych 8 kg? 🙂)) ako brusko pekne vidiet to snad vyzera aj na 7 mesiac 🙂

seliselka
5. aug 2016

@stentelse moznoooo.... 🙂)))

rudolfizrael
10. aug 2016

Ja mam zatiaľ 1,2 kila navrch ale rátam ze sa to este rozbehne okolo toho 7 mesiaca 😊

seliselka
10. aug 2016

@rudolfizrael 22tt a tak malo nabrat? waw....to potom na tebe nic nevidiet ci?

rudolfizrael
10. aug 2016

@seliselka no veru nic iba brusko sa mi zdá ze je uz konecne normalne vidieť,predtým som na výšku 176 cm mala 60 kil ako som vysadila antiku šli 4hore a teraz zatiaľ to kilecko😂Ale dýcha sa mi uz blbo tak neviem co bude v 8-9 mesiaci 🤔😂🤗

ewanell87
10. aug 2016

ja som 21tt a zatial 2kilečká. Čo neviem či je ok, ale tak mňa bolo dosť už predtým 😀 pri výške 163 som začínala na 54,5 kila 🙂 Malý je zdravý a živý takže neriešim. A teraz tu "machrujem" a od 7 pôjdem 4 kila za mesiac 😀 😀 😀

seliselka
11. aug 2016

waw baby tak teda este som ozaj nepocula ze cca v 6 mesiaci tak malo niekto pribral 🙂

rudolfizrael
11. aug 2016

Ono sa to isto este rozbehne mne teda parádne chuti jesť takze včera som 3x jedla segedín a vecer celu Milku na posed muz uz hovorí ze horsie ma živiť jak satit a napriek tomu som este teda moc nepribrala no ako hovorím to este pôjde hore 😂😂😂😂

livia341
11. aug 2016

ja som pribrala v 20 týždni 6 kg, asi je to tým že mám sedavé zamestnanie, málo pohybu a veľa sladkého jedávam, tiež sa čudujem že málo pribrali.

matilda72
11. aug 2016

@livia341 ja podobne 21 tt a 6 kg a tiež sedavé zamestanie a sladké nám veľmi chutí 😀

buckeye
11. aug 2016

Tak som sa dnes vazila a o pol kila dole..muz tvrdi, ze ved brusko rastie a zmensuje sa zadok, ja si ho az tak nevidim, ja sa normalne stravujem, akurat rano prejdem/preklusem 4 km, niekedy menej, tak neviem, o nejak zvlast viac pohybu nemam, asi mam este dobre zasoby :D

seliselka
11. aug 2016

Ja rano ked vstanem, som priiiiserne hladna...ani von nemozem ist kym sa nenaranajkujem ;))) a chuti vsetko....dnes som sa vazila som v 6 mesiaci a 10kg hore 🙂))))

n161109
13. aug 2016

Ahojte ja som 24+3 a tiež som pribrala 8 kg :/) a bruško mam ako v ôsmom 🙂 ale aj pri malej som to tak mala a potom uz velmi bruško nerástlo 😉 hlavne nech je tam malému dobre 🙂

seliselka
14. aug 2016

@n161109 tak sa tesim ze niesom sama 🙂))

zibritka
14. aug 2016

Tak ja som 23+1 a vazim 73kg, zacala som na 66kg, cize 7kg plus, zadok ako Brazilia 😀 narastol mi o dve cisla, rovnako aj stehna.. prsia ani nespoznavam.. take bomby som nemala ani za mlada 😀 a to este do porodu dost 😀

aaddeell
22. aug 2016

Ahojte tehulky. Predavam vecicky po mojej dcerke. Ma 3 mesiace. Niektore veci nemala ani oblecene velmi rychlo rastie. Najlepsie osobny odber v Ba.

januska2511
22. aug 2016

@zibritka ja som tiez 23tyzden zacala som 64 kg teraz 72 priberame prsia strasne velkee a brusko velike viem o comhovoris my uz ale druhe dcerka ma v nedelu 4

zibritka
22. aug 2016

@januska2511 25tt a prestala som sa vazit. Dolezite, ze babo sa ozyva pekne kazdy den... Ine neriesim.. Pocitam s tym, ze po sestonedeli zacnem cvicit.. 😀 Moja prva dcera ma už pomaly 5 a pol roka..

dominini
Odpoveď bola odstránená
katinka4
23. aug 2016

@dominini ja mam znizenu funkciz stitnej . Ale pred tehu som mala obdobie cca 1,5 roka ked som bola nastvaná na lekarov ze pchaju domna hormony bez vysledku a vysadila som uplne vsetky lieky . Ja som vsak mala hodnoty tesne nad hranicou a predsa sa nedarilo otehotniet . Z mojho pohladu som lepsie rozhodnutie nemohla urobiť , lebo konecne po 4 rokoch cakame chlapceka . A čo sa chces opytat ,možno ti budem vedieť poradiť.

matilda72
23. aug 2016

Dievčatá ako často cítite pohyby??? som v 23 tt a min. týžden to bolo skoro každú chvíľku a teraz som rada ak ma štuchne tak 2 krát za deň

januska2511
23. aug 2016

@matilda72 ja tiez a hybe sa od rana do noci skorl furt a co cakate dievcatko ci chlapca mala ma kopala len vecer

matilda72
23. aug 2016

@januska2511 to že je to stále to mi tak nevadí ale prečo už 3 deň kope tak máličko?? skoro vôbec