icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
matilda72
23. aug 2016

@januska2511 no a čakáme dievčatko 😀

rudolfizrael
23. aug 2016

Ja mam zase opačný problem to moje dieta je v klude minimálne... Vkuse sa hýbe kope,rano cez den aj vecer aj v noci ked sa dam nejako ze mu to asi nevyhovuje 🙊 Uz som okopana poriadne...

matilda72
23. aug 2016

@rudolfizrael no to som mala aj ja min. týžden a teraz ale ako o nej píšem tak sa rozkopala asi cíti že ju ohováram tak sa mi vrtí v bruchu až to pichá asi si hľadá polohu 😀 lebo ozaj v sobotu ma kopla sa dvakrát,, v nedelu myslím že len raz aj to sestra usúdila, že to je ako vetri 😀 a a včera šťuhchla dvakrát do manžela a to bolo všetko a min. týžden aj ked som bola v poradni tak ma kopala v autobuse v obchode, u dr. v meste a aj večera a v noci a potom kľud akoby uťal

rudolfizrael
23. aug 2016

@matilda72 Moznoze su to len take dni🤗 Ja sa tesim ze stale malého cítim no ked ma uz 2345x kopne do mechúra tak mi neni všetko jedno 😂😂 Som zvedavá co bude neskôr ked budú babatka väčšie to este len bude paráda ake budeme dokopcovane😂😄🙈🙈🙈

matilda72
23. aug 2016

@rudolfizrael no teraz sa pomrvila a to poriadne až to šteklilo a pichalo 😀 potvorka tak ma naťahuje 😀

rudolfizrael
23. aug 2016

@matilda72 tak vidíš predsa sa ozvala počkaj este budeme skuvinat na jeseň ze co tam tie deti dovadzaju😂😂😂

matilda72
23. aug 2016

@rudolfizrael no ale čo bola tie tri dni tak ticho??? asi sa jej nechcelo či??? alebo ma kopala do vnútra a ja som to necítila 🙂

rudolfizrael
23. aug 2016

@matilda72 no ja ti poviem mna ked kope dovnútra tak cítim poriadne a je to este horsie ako von 😂😂😂 to je masaker mam pocit ako keby mi vnútri niekto bubnuje na vnútornosti 😂😂😂😂

januska2511
23. aug 2016

No to netusim ake dobre je ze kopka aj ked malo 🙂

januska2511
23. aug 2016

@rudolfizrael mam to rovnako cez obed moje dieta spi ale drobec v bruchu mi neda ziadna poloha sa mu nepaci 🙂

matilda72
23. aug 2016

@januska2511 tak aj u nás sa preberá okolo obeda ale posledné dni asi naberá energiu aby kopkala neskôr

rudolfizrael
23. aug 2016

@januska2511 ja mam pocit ze to moje nespí nikdy to ozaj len take krátke intervaly ale ked si sadnem ci ľahnem to je okamžite uder😂😂😂😂 neni mi dovolené ani odpočívať,darmo je to chlap este len v brušku je a uz ma diriguje 😂😂

seliselka
23. aug 2016

u nas babatko kope hlavne ked som v klude a to vecer 🙂 ale je to stale take jemne...nic silne....tak uvidíme dalej 🙂

matilda72
23. aug 2016

@seliselka no u nás večer kľud a hlavne v noci trošku sa povrtí aj to nie vždy a potom kľud. 😀 ale tak nech jej nočné spanie ostane aj po pôrode to sa nenahnevám 😉

seliselka
23. aug 2016

@matilda72 veru 🙂))) a porodnicu uz mas vyhliadnutu?

matilda72
24. aug 2016

@seliselka no ja by som chcela ísť do zvolena ale mám z toho zmiešané pocity, lebo moja kamoška tam prišla o bábo. ale ak uvažujem o rezervácii doktora, no lebo primár v zv pôrodnici no..... potrebuje si veľa dokazovať a potom to tak dopadne že trpí aj matka aj dcéra a kedže sme vianočný, ktovie kto bude mať službu. no do bb veľmi ísť nechcem, štiavnicu nám zrušili tak a rohoduje dosť ťažko. a ty už si rohodnutá???

seliselka
25. aug 2016

@matilda72 viacmenej Saca...na kazdu nemocnicu sa najde plus aj minus....ale tak akosi som za Sacu....este mam cas 🙂 a kociarik uz mate? Kupovala si nieco?

matilda72
26. aug 2016

@seliselka no kočík ešte nemáme. ešte len vyberáme aký by sa nám páčil a chceme kúpiť tak neskôr a kúpila som tak, kojeneckú falšku, dve hračky a má jeden overal 😀 ale kamoška mi triedila veci takže toho máme na min. 2 mesiace dosť, sú tam dupčky, pančušky, čiapky, rukavice, svetrírky, overali, nohavice, dva oteplené overaly, že vraj prebaľovací pult dostaneme od švagrinej a postieľku od svokrovcov a ja mám ešte po sestre na padláši takú kolísku alebo ako by som to nazvala, no takú prútenú postieľku z baldachýnom ale to ja tak na max dva mesiace no a to je asi tak všetko čo máme, resp. nemáme doma nič ale sa nám to zbiera u rodiny 😀 ešte aj sovkra triedila staré veci tak máme kadejaké svetríky, a zavinovačky a celkom pekné 😀 a vy už nakupujete v plnom prúde???

seliselka
27. aug 2016

@matilda72 kocik som si zatial len vyhliadla...chcem kupovat az september-oktober....a par veci uz mam dupacky ponozky neodolala som v obchode 🙂)) este velmi nenakupujem ale zacnem po septembri 🙂)
No ak nieco uvidim a neodolam kupim 🙂)) ostatne vacsie veci ako postielka tiez mam vo vyhlade uz jednu....a meno uz mate? My sme stale menili 🙂)))

matilda72
27. aug 2016

@seliselka no my už meno máme ale manžel ešte špekuluje ale ja som rozhodnutá bude sa volať Dorotka ale ak by to bol predsa len náhodu chlapec tak to bude matúško. no ja ani neviem kedy sa chystáme na veľké nákupy ani som nad tým neuvažovala asi ak niečo uvidím tak kúpim 😀 a hlavne ked budú peniažky

michell1010
29. aug 2016

ja sa pridavam ,termin mame zevraj 3-5.december 🙂))

seliselka
30. aug 2016

@michell1010 ahooj..aj ja mam 5.12.2016 tak mozno sa vidiime 🙂)) kde chces rodit?

michell1010
31. aug 2016

@seliselka ja som zo Ziaru nad Hronom,tak len tu 🙂 nemala som problem pri prvom,som spokojna,nejdem vymyslat.

andreaspringel
2. sep 2016

Ahojte nejaká mamička co ide rodiť v Trstenej okolo polky decembra ? 😊

katinka4
2. sep 2016

@andreaspringel ja tam budem rodit v polke decembra

januska2511
7. sep 2016

Ste tu niektora co buce rodit na my?my sme 25tyzden maly kope len brusko nadskakuje a kopeme cely cen valibuk jeden futbalistu mam asi v bruchu

januska2511
14. sep 2016

Ahojte baby ste tu niektora ktorej tvrdne brusko mne zacalo dost zajtea sviatok nemozem lezat moj chlap poobedne mala jak duracelka nasa 4rocna ,acala dom posledny trimester v sobotu zacibam 27tt

tinuska58
15. sep 2016

ahojte je tu mamička ktorá ma TP 26,12? a planuje rodiť v trnavskej nemocnici? 🙂

jenticka
15. sep 2016

Ahoj ja mam termín 16.12 v Tráve budem rodiť 🙂

jenticka
15. sep 2016

Teda v Trnave 🙂