Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Kto rodi v decembri v Kosiciach? 🙂
@januska2511 pochybujem ze ma nehaju 4 dni....myslim ze este v ten den pojdem domov 🙂 vsetky vysetrenia stihnu po narodeni a za 2 dni domovc hodi doktorka z tebe a potom o tyzden na to ty s babom na kontrolu ako pribera...ziadna kamoska nebola 4dni v porodnici 🙂 max dva dni kamoska po cisarskom lebo dostala transfuziu inak by isla na druhy den domov
@seliselka Ja som dvakrat rodila v starej a do tretice som chcela ist inde. Kamoska mi vravela, ze ked chcela ist do Sace, ze si musela vybrat porodnika a preniest si tam kartu a ze za prietoky sa tam plati. Tak neviem nakolko je to pravda, lebo som si to neoverovala. Som leniva chodit az do Sace. Mna budu ku koncu viac sledovat, kedze mam komplikaciu s pupocnikom, tak asi zase raz zvolim staru. Mam to najblizsie. Aj moja dr tam robi porodnicku, len neviem ci ju budem volat. Uz by som sa mala konecne rozhodnut. 😝
Ahojte🙂 chcem sa ku Vam pridat🙂 termin mam 25.12. A uz sa neviem dockat🙂 dnes uz sme postielku prichystali troska skoro ale couz🙂 a co vy ste ako na tom?
@nellynka75 ahoj...ja mam termin 5.12 a kupila som postielku dnes...vytesujem sa z toho velmi...kociarik je uz objednany a pride v novembri....tak sa nam to uz kraaati 🙂
joj jak vam zavidim ja este nemam nic doma akurat oblecenie nejake deky a uteraciky uz by som sa mala aj ja do toho pustit konecne
My naštastie máme veci po malej, takze okrem plienok a takých bezných vecí nebudeme riešit nič 🙂
Ahoj budúce mamičky je tu niektorá ktorej bábo sa tak málo hýbe, že ani nevie že tam niečo má. My čakáme 14.12 vraj chlapčeka, ale od začiatku tehu sa málo hýbe, v noci vôbec ani v ľahu na pravo či naľavo. Jedine keď ho niekedy zacítim to je v sede. A ešte mám takú dilemu aké meno vybrať. Buď David alebo Milan. Milan preto, že moj tatino sa tak volá (chcela by som to ako takú vďaku) a ja som Milana, Obe mená dobre ladia s mužovým priezviskom. Môžte mi napísať na to nejaký názor? Dik
@mimik35 ahoj keby si mam ja vybrat ns tvojom mieste tak by sa volal Davidko Milan nie 🙂 ale je to na tebe ...Mne sa osobne nepaci ked sa v rodine opakuju rovnake mena!Ale kazdeho osobna vec!...A o tom pohybe ti neviem povedat najlepsie ak povies u kekara ci to je v poriadku ze mas pocit ze sa malo hybe do toho mudrovat nebudem ani nechcem nie som lekar moja malinka sa hybe teda riadne a len na chrbte ma nech iba ked spinka tak jej je to jedno ale aj to niekedy je klud a pat minut ked som na boku sa zacne jedovaf 🙂 Tak sa dam hned na chrbat nech sa citi dobre laska moja 🙂
@mimik35 moja malinka kope tiez malo....ani neviem ze som tehotna...asi je taka dobrucka...no lekar povedal ze je vsetko v poriadku a ze kazde babo je ine a zalezi od vela veci...takze neztresuj a vytesuj sa....ja mam termin 5.12 a citim ju len sem tam aj to len jemne 🙂 dufam ze bude taka kludnucka aj ked sa narodi 🙂)
@nellynka75 aj ja mam termin 25.12 🙂 A do konca budem chodit na prietoky a ctg na vsetko ku mojmu gyn. do nemocnice pojdem len odrodit, snad stihne prist alebo ja pridem vtedy ked bude mat moj gyn sluzbu v Saci 🙂 Ale nechcem tam ležať cez Vianoceeee...najradšej by som bola už akurát doma
@2danculik ahoj no čakala som, že aj druhé bábo bude aktívne ako bolo to prvé pri ktorom som trpela nespavosťou.A teraz spím ako zarezaná.Keď som ho necítila tri dni tak som so smrťou v očiach utekala na ozveny a sono. A bolo tam. Toto čakanie na hocijaký šuch v brušku ma ubíja. Dúfam, že aj vonku bude také kľudné. 🙂
@martuska2 sak aj ja dufam ze na vianoce uz budeme doma ... mam este jednu dcerku a nechcela by som zeby som pri nej nebola na vianoce...no tak dufam ze sa troska poponahla🙂
@nellynka75
Ahoj no ja to iste 4,rocna dcerma doma bude bracek a nechcem travit vianoce v nemocnici vcera nam potvrdila dr ze chalan na milion precent ukaza! Vsetky prednosti budeme mat filipka vy dalsiu dcerku?drzim palce my mame termin 23.12
baby, ktoré budete rodiť v BB? termín okolo Vianoc ?
🙂
@januska2511 ja mam doma trojrocnu dcerku a budeme mat chlapceka tak dufam ze sa poponahla🙂 :P
@barborituska ja budem v bb, ale budem skor ako budú vianoce.
@nellynka75
Takto to mas podobne no dufam aj ja ak sa nevypyta chcem si dat vyvolat
@januska2511 ako skor chces dat vyvolat? A to sa da?
Da sa to naplanovat ked je to taky blby termin uvidime no
Ahojte.. Ja mam tiez termin v decembri... Je tu niekto kto bude rodit v BA na Kramaroch?

@zibritka Ahoj Aj ja mam termin v decembri, ale az teraz som k vam nakukla. Mne dr povedala, ze to, ze som rodila cisarskym este neznamena ze automaticky pojdem znova. Brala som to automaticky. No uvidim.