Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@gabuliatko115 pol hodku??? Moj prvy 16 hodin s 2 min kontrakciami od zaciatku :-/ dufam ze teraz to bude rýchlejšie, zbojnik sa uz trochu otočil. Stale je však šikmo tak sa uvidi ci cisarsky alebo klasicky
@2danculik ahoj , robis nieco pre to , aby sa maly otocil? ja som na tom podobne, maly je stale priecne otoceny.
@2danculik drzim palce aby sa otocil 😍
Baby,aj moj je sikmo....
@lydiastaskova nie, ja totiž uz nevladzem ani dýchat :D pri malej som pribrala rovnako, ale teraz som uplne ko, čo sa týka fyzickej aktivity :D a to nehovorím o mojom obvode D:
Ahojte baby, tak ten nas zbojnikbje teraz tuším kazdy den na inek strane 😲 Co vase deťúrence?
nas maly stale kope a to mam termin o 8 dni 🙂 len mam pocit ze nadchu dostanem a este aj herpes sa mi urobil.... ☹ ale uz to bude coskoro a bude lepsie hihi
Aj moj maly sa neskutocne vela hybe 🙂
Ahojte no dnes zaciname 37 tt poslickovia riadny uz raz sme uz skoro leteli ale preslo ako vy baby my uz sme na jeden prst otvoreny termin z 24.12 na 20.12 ale nemyslim.ze vysrzime ako ste na tom vy ja mam pocit ze by chcel cez brucho vist uz von nas filipko 2800 g a 49 cm asi🙂
Ja uz nevladzem
Ahojte. Ktora mate termin 17ho a neviete sa dockat? 🙂
@saty.predaj ja mam 22. 12. Uz 3 tak cakam a cakam 😘😍
@gabuliatko115 uz si na 3cm otvorena? Ja 1.5 uz treti tyzden. Asi je tam zakliesneny :D
@saty.predaj nie ale 3 dietatko budem mat. Tak cakam a cakam. Uz by som aj sla a potom este nie. Vsak ani neviem co chcem😊
@gabuliatko115 aha 😂 A co mate a budete mat?
@saty.predaj mame 2 dievcatka a teraz sa nechavame prekvapit😊 a ty?
@gabuliatko115 my budeme mat druheho chlapca. keby som mala vacsiu istotu, ze tretie bude dievca idem hned do toho :D. Drzim palce aby to bol chlapcek. Teda predpokladam, ze to chcete :D
@saty.predaj Je nám to jedno čo to bude, len nech je to zdravé. To je super druhý chlap. 🤗😍
Ahojte dievčatá zajtra mam termín a uz by som bola rada keby to bolo za mnou 🙂 maly ma mat dosť veľa tak každý deň naviac váha ide hore 😉)))
Babyy poznáte ten pocit, ked sa zobudite v noci na mokro v posteli a potom zistite, ze Vás malá ocikala?? 😀 ina panika
dievčata, ktorá chodíte do predporodnej ambulancie do Ruzinova? ako to tam funguje, treba sa objednať, robia iba niektore dni alebo ako?
@2danculik tak hlavne sa tam caka 🙂 najlepsie je prist skor a zapisat sa do poradia v zosite na pasy,sestricka vola dnu,a ak ides do vseobecnej tehot.poradne,tak si treba cislo vziat a cakat,kym zavolaju tvoje 🙂 najlepsie je mat pasy hotove,kym volaju na vysetrenie,ak je to v opacnom poradi,tak treba dat papier z pasov pozriet u doktora,podpise ho a mozes domov vylozit nohy 🙂 a rozpis lekarov,ktory aky den ordinuje,neviem (chodila som vedla do ambulancie), mozno ti to odfoti niektora mamicka tu...
A objednavat sa nemusis ;) a robia kazdy den
Ahojte Tak to mam nakoniec u sebou síce sa pôrod vVolval ale trvalo to 3,5 hodinky ;/) a mame doma malého - veľkého chlapca ;/)

@n161109 ano a voda odtiekla a bolesti boli slbé. Potom 15 min a bolo to manzel to nestohol ani pri prvej ani pri druhej tak uvidime do tretice to smad stihne 😁