Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@zlatarybka29 ahoj, tak zmeny veru cítim, ja som teraz v 10.tt v podbrusku ma uz asi 3 tyzdne nepobolieva skoro vobec, najhorsie to bolo medzi 4-7.tt, to ma furt tahalo, pichalo v pravom vajecniku, ke d som sa rychlo postavila. inak mi je dost nevolno, nemozem jest nic vyprazane, skoro ziadne sladkosti (co je dobre) celkovo si moj organizmus vyzaduje len lahko stravitelne a nie vela naraz. Od takého 6.tt som zacala citit, ze mi rastu prsia, hlavne v noci to citim, nie kazdy den(chvala panu bohu 🙂 ), ale je to dost silne. tak zelam prijemný let domov a moc drzim päste aby sa rodina ukuludnila a tvojho partnera prijali, i ked z vlastnej skúsenosti viem, ze to niekedy potrebuje jednoducho cas.
@zlatarybka29 tak to si uzivaj ten fajn pocit, u mna sa to iba zhorsuje... prave mi zacina 8. tyzden a okrem stabilnych bolesti ako pri menstruacii, ktorem mam fakt stale stale odkedy som si urobila tehotensky test, tak ma posledne dva tyzdne aj sialene bolia prsia a su tak citlive, ze je pre mna utrpenie si ich aj po sprche utriet uterakom alebo dat si tesnejsiu podprsenku. Citim sa fakt tak ubolene, snad to nebude velmi dlho trvat, lebo to celkom vycerpava 😅 a som protivna na ostatnych 😀
@zlatarybka29 ahoj 🙂 Mam par znamych v anglicku 🙂 Aaaa viem ze vo vacsine tak zo zaciatku nejako neriesia tehu. Jednej dokonca Dr. Povedal...co aj tu u nas mi to Dr.gyn spomenula....ze v anglicku sa az poriadne tehu berie az od 20 tyzdna... Ze do vtedy to az tak nekontroluju....neriesia... mozno raz pozru.... Toto by asi nase slovenske nedockave mamicky nevydrzali 🙂)) Samozrejme ze asi zalezi od lekara....ale vacsina kamosiek sa zhodli....ze to do 20 tyzdna velmi neriesia 🙂)))
@veronikax ja idem v utorok k mojmu doktorovi oznamit ze som tehu nech mi prideli midwife, netusim kedy sa stretnem s nou kolko bude musiet cakat :D ale stary mi vcera kupil letenky domov na 4 dni tak obeham tam svojho gynekologa aj tak tu do 12 tyzdna so mnou nic robit nebudu a cakat este 5 tyzdnov sa mi zda vela tak budem aj ja kludnejsia ked pojdem na sr 🙂
Inak ja sa citim fajn jeden den mi bolo len blbo aj to asi preto ze som pozrala toho mrte :D inak sa citim fajn akurat o pol 9 spim uz ako zarezana :D
Ahojte potrebujem radu 😕😔 nasla sol si na nohavičkách hnedočerveny vytok a od rana ma popychavalo v podbrusku a take tlaky som tam mala...co mam robit? Bojim sa 😔😕
Baby mam taku otazocku- na tu pravu stranu podbruska si mozem dat aj nahriaty vankusik?? Boli ma to furt od 5dpo, kazdy den chvilu ano chvilu vobec. Niekedy je to pichanie niekedy tahanie a uz som obcas na tom mieste citila aj teplo. Ked si polozim na to miesto ruku tak sa mi zda, ze je to lepsie. Len neviem ci ten vankusik nebude kontraproduktivny, kedze v tehu sa ma davat pozor na prehriatie. Magnezium nepomaha.
@simonezet v tehotenstve sa nema prehrievat? ja posledne noci spim s termoforom a prikladam si ho aj na brucho, pretoze mi je stale strasna zima. nemalo by sa to? teraz si ma vystrasila 😨
@sugarfree999 joooj prepac. To som nechcela. Ja neviem ja sa len pytam, lebo tiez by som si ten termoform dala. Nema sa prehrievat co sa tyka cvicenia. Ale to moze byt uplne iny typ tepla na organizmus.
Horucim kupelom sa vyvolava mrcha... nedavajte si nic horuce na brusko
@simonezet áaaa oukej... chápem 🙂
Ahojte dievčatá. Vo štvrtok mi musia bábätko zobrať . Dnes som bola 10+4. Bábätko už týždeň nežije. Tak vám prajem krásne tehulkovanie. Lúčim sa s vami.
@bridzit2 zelam vela sil a pozitivnej energie do najblizsich dni
Chcela by som sa len opytat....bola som u doktora 29.4. a povedal mi ze ma moje babo 7mm a realne som tehotna vraj asi tak 5 tyzdnov...nebolo to nejake vysetrenie iba potvrdenie tehotenstva....jebto primerana velkost baba...ked som mala poslednu menstruaciu 4.3
@smolinka777 sledovala si si cyklus? vies kedy ovulujes? predpokladam, ze nie, ked sa take pytas... takze odpoved je - riad sa podla toho, co ti povedal lekar
@smolinka777 moje mimi malo na takom ultrazvuku v 7tt+0 0,65cm
Pozri si stránku tehotenstvo.academy.sk tak si hore zadaj termín poslednej mrchy a tam ti pekne ukazuje, kolko ma mať cm v ktorom týždni a vlastne všetko 🙂
Ahojte. Snad hned od zaciatku tehu ma velmi boleli prsia ale dnes ma nejak prestali boliet. Dufam ze to nic zle neznamena. Co vy na to? Trochu sa bojim. Som prvy krat tehotna.
Krasny pocit dnes u lekara...Male malo 22 mm som v 9 tyzdni termin mam na 7.12.2016 bilo mu srdiecko ako zvon a aj sa pohlo dva krat a bolo otocene na brusku jaj moja laska krasna milujeeem 🙂 😲
@gynevra jéééj aj ja idem práve zajtra k doktorke, práve zajtra končím 8. týždeň🙂 tiež sa nesmierne teším🙂

@feea ja budem rada ak vydrzime pokope do zaciatku novembra, o decembri ani nesnivam... som po 2 sekciach a teraz este dvojky, takze urcite to pojde o dost skor ako teoreticky termin...