Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@19871987 😵 😵 😵 veď prááve 🙂 nesmierne nesmierne sa tešííím
Taak baby, uz mam prvu kontrolu za sebou ☺️ Vsetko je v poriadku, len som dufala ze uz bude vidiet babo. Videli sme zatial len dutinku a zltkovy vak, vraj normalny nalez. Idem zas o tyzden, snad uz bude daco vidiet .
@gynevra Aj ja som práve dnes bola u doktorky a tiež bolo vidno len málinko 🙂 Ale už bolo vidieť aspoň biť srdiečko 🙂 Kráásne.
@gynevra aj ja idem dnes poobede na kontrolu , mala by som byt tiež v 7 tt ako ty 😉 . Pred 2 týždňami som bola na 1. sone a tam bol vidieť len gestačny vak. Dufala som že dnes už niečo viac bude vidieť , ale aj zltkovy vak poteší 😅 . A kedy máš termín ? Držím palce aby o týždeň bolo už aj srdiečko 🙂
@sugarfree999 Super gratulujem 😊. Ty si teraz v ktorom tyzdni? Ja som dnes zacala 7tt.
@sugarfree999 tu snimku ti sam urobil lekar alebo si musis o to poziadat sama mna sa nepytala a aj som nato zabudla mala som v hlave to krasne co som videla a teraz mi je aj luto ze nemam fotto ☹
@19871987 Mne dala tie snímky bez toho, aby som si ich pýtala. Dala mi snímku aj minule, keď tam bolo fakt vidno len čiernu bodku. Ale ja žijem v Nemecku, možno tu to lekári robia automaticky a na Slovensku nie,,, tak neviem.
@sugarfree999
@19871987 ja som bola v Bratislave a dala mi snimku tiez. Ani som si ju nepytala. Asi to zavisi od lekarky.
@sugarfree999 16.5. idem na kontrolu tak hned chcem fotto 🙂!
Kuk. Caute kocky. Pripojim sa k vam vsetkym snad...termin k dokimu mam az na 16.5. Ale na teste uz boli dve ciarky,aj telo mi to dava najavo...Termin by som mala mat okolo 21.12.2016 😍
Tehuľky máte už nejaké príznaky ? Aké a kedy začali?
ja som 10tt - pazrava strasne, brusko vyhuplo a byvam viac unavena. U mna je to 3. tehotenstvo, takze u vas prvorodiciek este brusko pravdepodobne vobec nic, ale my "stare harcovnicky" 🙂 uz teda klasicke nohavice nezapneme... okrem toho ja cakam dvojky 🙂
Takze nevolnosti zatial nema ziadna s nas. Ja som v 7 tt a brusko uz zacina byt vidiet - rozopinam gombik , ale to bude aj tym ze som dost chuda . Nastastie mi velmi chutí 😅 .Spim obcas aj poobede ked pridem z prace . Doktorka mi odporucila pockat z oznamením tehotenstva este aspon mesiac - tak som zvedava ci ma brusko neprezradi skor 😅
Moj mediny symptom je pobolievanie v podbrusku. Ja som nevydrzala a najblizsej rodine to povedala.
Ahojte babulky pripájam sa aj ja 🙂 momentálne 9 tt
@katinka4 u mna 4 tyzdne vkuse bolest prs a bolest ako pri menstruacii v podbrusku. Ale teraz uz treti den necitim takmer ziadne tazkosti, tak neviem... az som z toho v strese, ci je to ok 😖
@sugarfree999 neboj sa mne príznaky tiež začali postupne miznúť , podbruško necítim vôbec a prsia ma skoro vôbec nebolia. Zatiaľ je všetko v poriadku. Zle by bolo keby si špinila alebo krvácala.
Ahojte baby, pridávam sa k vám som v 8tt, u lekára som bola minulý týždeň 6+4 a videl pulzovať srdiečkové chlopne a že je to ok 🙂 u mňa je to bude 3 dieťatko takže aj na mne je to už trochu vidieť pribrala som 3 kilá a to aj napriek tomu, že mi je veľmi často zle. U mňa zaberá to že nikdy nesmiem byť hladná lebo inak je hrozné 😖
presne ako u mna - a pri kazdom tehu - je mi zle a zabera na to jedine najest sa, najlepsie mäso 🙂 a to pritom bezne maso skoro nejedavam @ceruzka2015
@mauerka aj ja jem plno takých vecí čo inak nezvyknem 🙂 najhoršie je to u mňa večer a s tou únavou ani nehovorím 😀 ale tak hádam to už rýchlo prejde a bude všetko ok 🙂
@katinka4 ďakujem za upokojenie. Naozaj pomohlo ☺. Si zlatá.
tak u mna je to teraz 11.tt a veru zle mi býva hádam od zaciatku. nesmiem vela jest, skoro nic sladké, co je fajn, ale ani inak, aj chut by bola, ale uz to mám vyskúsané, ze ked zjem trosku viac, tak to musím pretrpiet. no a na druhej strane nemozem byt celkom hladná, to potom je tiez riadne zle. tak sa snazim vycítit ten kompromis, co a kolko a kedy. na vecer nejde uz vobec nic zjest, to by sa mi spat nedalo. ako keby zaludok nezvládal trávit. pri prvom dietatku som to vobec nemala. no kazdé tehotenstvo je iné. inak tie prsia uz pomenej bolia, tiez to uz preslo a aj v podbrusku ma uz skoro vobec nepichá a netahá.
@mauerka ja mam uplne to iste... jem, co mi pod ruku prijde, zajedam nevolnosti.. ale zacina ma naduvat.. potom mam depresie, ze mam uz tukove vankuse okolo brucha, vacsinu gati nezapnem (druhe tehu) ... muz prevracia oci 😂😂😂.. Fakt neviem, co si obliect, tehulkovske veci su na velke bruska.. Pomoooc 😂😄
Otazka: Aku kyselinu listovu beriete? 200, 400, 800 ci viac mcg? Mam z toho gulas, co treba v prvom trimestri..

@sugarfree999 To ti verim ze sa tesis a mas naco ozaj krasny pocit to je a este ked zacneme pocitovat ako sa hybe joj to bude krasne 🙂