icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

majaon
13. sep 2015

@lydia15 tak to je super,sikovna je,zevraj dievcatka sa rychlejsie oducia od plienok,ja to s malym skusam,vysvetlujem na co je nocnik,ale zatial asi nerozumie,nevadi,budem riesit neskor 🙂

@elka7 Aj Simonko je podareny ked mi akoze pomaha zametat,alebo mi podava pradlo ked vesiam,aj pusinku mi da,ale iba vtedy ked nieco chce,je to maska 😀

A baby v noci to ako mate s kojenim? tiez sa este aj parkrat zobudia a zaspia znovu len na prsku? lebo u nas to tak je a som uz z toho dost vycerpana...

lydia15
13. sep 2015

@majaon no moja sa budi min 3x, zobudim sa na mlaskanie.vodou ju neoklamem,dudel nechce ani vidiet.tak jej dam cuckat

elka7
14. sep 2015

@majaon V noci sa budi asi 3 krat poplakava, dam jej cucnut a spi dalej. Dudel nechce vtedy. @lydia15 pouzivas latkove plienky, ked sa tak pekne odplienkovava?Citala som , ze tie deticky sa oducia jednoduchsie od plienok. Ja pouzivam teda jednorazove. Tiez skusam, no nepyta sa. Obcas vystihnem, hlavne rano do nocnika sa vycika.

lydia15
14. sep 2015

@elka7 nie jednorazove biele pampers a zacala som pampers nohavickove.ale dom jej nedam plienku len na spanok.ale niekedy povie kako uz ked je pocilana.ale to sa stane vetcinou ked sme doma aj s muzom a necham ju s nim 🙂.

majaon
16. sep 2015

@lydia15
@elka7 presne ako moj,tiez sa min. 3 krat v noci budi,dam cucnut a spi dalej,flasku nikdy nechcel ani dudel,to uz ani neskusam...

lydia15
16. sep 2015

@majaon tak aspon vtom nie sme same. Dokedy planujete kojit?

elka7
16. sep 2015

Neviem este rok by som chcela, alebo dokedy si bude pytat. Ale nie zase az po skolu 😀

lydia15
16. sep 2015

@elka7 tak to dufam ze noe 🙂. Hadam sa umudry a sama sa odstavi.

slniecka85
16. sep 2015

ahojte!aj my sa este kojime..spinkame celkom fajn,papame vsetko,rozpravanie mame celkom pekne rozbehnute a okrem noci kedy este davam plienku ju inak uz nepouzivame...vo februari by mala nastupit do jasli,tak sa uz aj trochu desim..ako u vas,ostavate plne 3roky doma?

lydia15
16. sep 2015

My pojdeme vo februari na zapis do skolky a ak sa podari od septembra by sme mali skolkarku.ja asi ostanem doma a do roboty od januara.no ved uvidime.

elka7
18. sep 2015

Asi zostanem 3 roky doma, uvidim este ako bude. Ako sa Vam drobci pekne odplienkovavaju. Som zvedava, kedy to prie k nam 😉

majaon
23. sep 2015

@lydia15 no tak my sme uz dokojili,maly chytil nejaku brusnu virozu a Dr. zakazala mlieko,takze neplanovane sa odstavujeme,ale drobec to zvlada lepsie ako som si myslela...to skor ja som z toho mimo 😝 Ale na druhej strane som aj rada,lebo uz to bolo moc casto a este aj by sme chceli dalsie babo,tak dufam,ze sa mi coskoro obnovi cyklus 🙂

majaon
23. sep 2015

@slniecka85 ja urcite ostavam doma tri roky ak nie viac,tesila som sa na MD a uzivam si to,a chceme este babo cim skor 😉

miky132
24. sep 2015

Ahojte, aj my sa este dojcime...raz sa urcite odstavia sami🙂v noci spi dobre, zaciname viacej rozpravat a tiez sme bez plienok uz uplne...rastu tie deti strasne rychlo az mi slzicka vychadza pri pohlade na fotky ale buduci rok planujeme surodenca...
@majaon kvoli brusnej viroze zakazala mlieko?to je inak dobra blbost, lebo mlieko materske nemoze porovnavat s kravskym, prave vtedy je dobre tvoje mlieko lebo obsahuje tie spravne latky, ale tak ked ti vyhovuje odstavenie jasne ze tvoja vec🙂
@slniecka85 ostavam doma tri roky🙂ty musis uz do prace?tesis sa?

slniecka85
25. sep 2015

@majaon suhlasin s miky132 MM je blahodarne najma na brusne a crevne virozy,je site na mieru a pomaha lepsie zvladat a prekonat taketo problemy,dokonca aj zltavenie je rychlejsie , a vacsinou je to jedina tekutina a strava ktoru dietatko s najvacsou pravdepodobnostoi dokaze prijat a akceptovat,a v pripade potreby sa k tomu vzdy opakovane vratit..

tak jednak mam pracu ktora ma kusok tlaci a mylsim ze aj mala by uvitala byt viac v kolektive,uvidim ako to pojde,co bude ..ale verim ze to bude dobre zvladat..tesit sa netesim nejak ale taky je zivot..ja si to tiez uzivam a je to najkrajsie obdobie vobec...

verim ze este aspon raz to zazijem🙂

majaon
28. sep 2015

@miky132
@slniecka85 baby dakujem za nazory,len mne maly vracal po kojeni a Dr. co sme boli na pohotovosti to tak povedala,ze som mu uz radsej nedala MM ani ine mlieko par dni a na druhej strane som aj rada,lebo krpec bol na mne az moc nalepeny,aj v noci,ja som uz jak mrtvola chodila,co som sa nevyspala a teraz ako sa nekoji,prespi pekne celu noc a ani cez den nepyta,dokonca zaspi sam,comu som nikdy neverila,cize on to mal len zo zvyku ten cicik 🙂 A pije prevarene polotucne mliecko rovno z poharika so sosakom,alebo kakavko 😉

lydia15
28. sep 2015

@majaon no vsetko zle je na nieco dobre.ja netusim ako mojho cicavca odstavim.uz zacina kecat tak najnovsie pyta meko 🙂. Ked nechcem dat zacne tak upenlivo plakat ze mi je jej luto.a normalne mlieko nechce ani za svet.akonahle je v pohari nieco ine akp voda odstrkuje rukou.

mirusss88
Odpoveď bola odstránená
cukrik580
5. feb 2016

ahojte ako je tu tichucko 🙂 co nove? my si uzivame uz aj s dva a pol mesacnym bracekom 🙂

lydia15
5. feb 2016

@cukrik580 gratulujem 🙂, uz sem nikto nechodi ☹

cukrik580
5. feb 2016

@lydia15 vsimam vsimam ako to tu upadlo...

elka7
5. feb 2016

Blahozelam, vela zdravicka 🙂 A ako prezil syncek, ked mamina bola v porodnici? Lebo neviem si predstavit odist od mojej, keby som musela. Ona len mama a mama, mozno preto ze je este kojena.

lydia15
6. feb 2016

@elka7 nasa detto,ale uz ju chc odstavit.no uvidime,ona je zavislak.

cukrik580
6. feb 2016

@elka7 moj sa odstavil sam v lete ked odislo mliecko a su zohrata dvojka s tatom takze zvladol,dokonca ma bol aj pozriet dvakrat aj mi zakyval ked odchadzal , skor tato bol na nervy bezomna 😀 😀 ja som sa bala ako ja to zvladnem 🙂 to ze budem mat dvoch som si uvedomila az ked uz som bola na stole a isli ma rezat a ked filipka vybrali tak to uplne dolahlo a rozplakala som sa 🙂 zo ze mi samko chyba som si vobec nepripustala a zvladla som velmi dobre ale ked nas s fifim muz priniesol domov a isiel k svokre pre samka cakala som na posteli v spalni a on ma hladal po celom byte a ked ma nasiel najprv sa schoval za roh a hanbil sa po chvilke dobehol ku mne a objal ma,drzali sme sa asi 5minut a ja som zase plakala,vtedy mi doslo ako strasne mi chybal 🙂

lydia15
6. feb 2016

@cukrik580 tak super. Nech vam robia chlapci radost 🙂

elka7
6. feb 2016

@cukrik580 kraasne, to je dobre ze tak vydrzal s tatom, ze ani neplakal ked bol pozriet v nemocnici. @ lydia15 tak mame 2 zavislacky 🙂 u nas si este odstavenie neviem predstavit..pockam ci sa sama, este ma cas. Najlepsie by bolo aby sa sama.

lydia15
7. feb 2016

@elka7 no ja asi keby cakam ze sa odstavi sama tak sa koji aj v skolke.v piatok som skusila citronovu stavu,ochiutnala a odvtedy ze mliecko je kysele.tak nepyta len dlhsie zaspava.

cukrik580
7. feb 2016

samino sa sam naucil v postielke zaspavat,dala som ho tam a odisla som a on zaspinkal ale sme sa stahovali a naucil sa vyliezt z postielky tak vzdy plakal pri dverach tak ho musime my a poobede vobec nechce spinkat

majaon
8. feb 2016

@cukrik580 dodatocne gratulujem k druhemu drobcovi,nech ta posluchaju a robia radost chlapci 🙂 my stale nie sme tehu,ale nesilime to,hadam az do noveho ked sa nastahujeme 😉 Drzte sa 🙂

cukrik580
8. feb 2016

@majaon dakujem krasne a drzim prsteky 😉