Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@verbal no jasne ze sa da rodit aj tak, ale tych zien je vela a ako som pisala, nie kazdy ma auto a proste aby okresne mesto nemalo porodnicu, je to hanba. Hlavne ked to bolo asi jedine funkcne oddelenie v BS- zaujimalo by ma, preo ju chcu zatvorit, kamoska nehovorila? Ja budem asi tu v BA rodit, aj ked to strach a hroza, masovka bez sukromia...
Ahojte, takze pridavam sa k Vam , vcera mi konecne povedal TP 21.2.2015 , kedze je to moje druhe tehu, tak som velmi zvedava , ci to teraz vyjde presne 🙂 to by sme mali doma dve male rybky . 🙂
@siska765 do uvahy mi ich prichadza 6. vyskrtla som dve... ostatne zalezi od toho ci budu schopny akceptovat por. plan. a to sa dozviem az v januari. ale teda zatial budem zistovat skusenosti... paci sa mi partizanske az na par veci, topolcany, martin a ziar. presne v tomto poradi oblubenosti.
zeny, ako casto chodite do poradne? s akymi prestavkami?
@zvolsiinylogin no ja som napr. bola naposledy 25.7. a teraz idem 19.8. s odstupom nejakych tych 3 tyzdnov, ale pokial som mala nejaky problem tak aj kazdy tyzden
@verbal tak to ano, ja momentalne ,kedze som este nezazila porod,moc neviem co ma caka,len z pocutia kamaratok,ale tak teraz to neriesim, tiez je pre mna dolezite ale aby boli pri mne lepsi odbornici ,lenze akosik nemam ziadne referencie na ziadneho porodnika,teda mala som zhruba vyhliadnute ,ale ked som sa s nim skontaktovala tak mi povedal ze uz nerodi,takze fakt netusim co poriesim,keby dakto dal nejaku dobru skusenost bola by som len rada.porodu sa momentalne nebojim zatial 🙂 asi pre to ze je to este daleko 🙂 asi zacnem panikarit posledny mesiac 😉
@zvolsiinylogin ahoj, ja som teraz bola po 3tt, nakoľko Dr. ide na dovolenku a aj my sa chystáme. Keďže mi na 1.kontrole zbadal hematóm, chcela som zistiť, v akom stave to je a či mi dovolí dovolenku.
Dovolenku dovolil, bábo pekne rastie, všetko je OK, tak sa teším. Najbližšia poradňa ma čaká 21.8. s odbermi a až vtedy mi dá knižku.
Pekný víkend všetkým 😉
Ahojte, ja sa k Vám pridávam, termín mám 5.2.2015. Zajtra začínam 15. týždeň. Momentálne mám asi 4 dni bolesti v podbrušku a krížoch, bola som u lekára v piatok, ale môj neordinoval, takže u zastupujúceho. Ten povedal, že je všetko o.k., mám vraj "napnutú" maternicu, dal mi Magnerot 3x1. Máte niekto podobnú skúsenosť? Bolesti trochu ustúpili, ale neviem, či ísťk svojmu dr. Poradňu mám 14.8., váham, či čakať dovtedy. 😉
@lubka1983 oddychujem ako sa len dá, momentálne čerpám RD, pracujem ako vychovávateľka, ale od stredy už idem "makať" naplno. Ak to neprejde, tiež pôjdem na PN, pretože pracujem s deťmi s poruchami správania a tie stresy by nám tiež asi neprospeli. Držím palce všetkým, aby nám to dobre dopadlo! 🙂
@fuzinko ahoooj , ja som mala tiez poslednu menst. 1.5. , termin porodu 9.2. a tiez chodim k Horakovi 🙂 Cakam uz druhe babo...U Horaka som absolvovala standartne vysetrenia, ale chodila som popri tom aj ku MUDr. Slezakovi na sono na Zaporozsku - FEMME s.r.o. Horak ma nekvalitny ultrazvuk, dlho ma sledoval vaginalne 😨 . Pan doktor Slezak je odbornik a aj UZV je vo Femme podstatne kvalitnejsi 😵 . navyse Horak si pyta a foto 4 eur a nic tam nevidis a vo Femme je za sono 10 eur aj s foto... Aj ked porovnam co pozerali jeden i druhy na ultrazvuku, rozne vyvojove chyby, srdiecko, nie len obrazovo, ale i zvukovo, vyvoj mozgu, vyvoj kostry , dlzky, vnutornosti,.....toto Horak nesledoval taaakmer vobec. KEd pojdem na morfologicky UZV, pojdem urcite do Femme 😉
@milagrosss20 ahoj aj ja som z Prešova 🙂
@deniskajakubko a odkial presne?
baby po 12tt aj citite este nejake specialne priznaky?mne uz skoro nic nie je , sem tam nieco pichne v brusku ale inak keby nemam uz trochu brusko ,ani neviem ze som tehotna 😀

@tamarka9 je to smola pre nas, ja uz druhy den sacujem porodnice kde ja chuda pojdem... poviem ti, ze rodit sa da aj vo vzdialenej porodnici. malokto porodi do 1h.