Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
Ahoj, možem poprosiť o pridanie do súkr. skupiny. Ďakujem
Baby koľko ste pribrali do 22 týždňa. Neviem čo je v norme a čo už nie.
Ja zatiaľ 7kg čo sa mi zdá veľa. Ďakujem za názory
Ahojte, dnes sme boli na morfol. ultrazvuku,vraj je to na 90% opäť dievčatko, no manžel ostal v miernom šoku, a sestrička hovorila aký odchádzal zaskočený z ordinácie, tak mi z toho bolo smieino, lebo sme očakávali, že to bude chlapček. Už to drahý snáď nejako predýcha 🙂
Ďakujem 🙂 podľa utz je všetko ok, cca 375 g, čo sa mi zdá dosť, manžel mal dcérku na rukách pri vyšetrení a ona ako to uvidela hovorí "bábo hajá". doktor sa zasmial 🙂 termín mi upravili až do 05.03 - tak uvidíme,bude február,alebo marec ...určite to rozdýcha 🙂 iné mu ani neostáva 😀 . Myslím, že dve deťúrence nám budú určite stačiť. Veď to treba aj živiť a vôbec už aj vek je pokročilý, keď pôjdeme deťom na stužkovú, tak pred tancovaním budeme musieť asi natrieť kolená fastum gelom 😀
Jeeej konečne som našla skupinu aj ja 🙂 tiež čakám princeznicku vo februári 🙂
Môžte aj mňa pridať do skupiny prosiiim 🙂 ďakujem
@christin3 teraz 20tt +3 a má viac ako prvé,a prvé bolo v pohode, keby bolo málo tak by lekár povedal, ale každé bábo je iné aj každé tehotenstvo, hlavné je papať zdravo a nehladovať, ja som sa teraz začala neajko viacej napchávať ako pri prvom asi preto, že sa telo chce na zimu obaliť🙂
Ahoj , ja mam tiež termin na február , je to uz nase tretie tehotenstvo a treti chlapec 😵

@lenka1980 ahoj idem ta pridat 😉