Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
takže ja budem prispievať len do jednej diskusie a to súkromky
Ďakujem za pridanie 🙂
Dievčata, viete mi poradiť? V sobotu budem 24+1, to znamená že som už v 7 mesiaci? Či to budem musieť byť 25+1?
Ahojte baby mozte aj mna prosim vas pridat do sukromnej skupinky🙂))dakujem pekne
Ahojte maminky,
nie som síce z vašej skupinky, rodila som v marci 2014 🙂, ale ak môžem, rada by som vám ponúkla vecičky po mojom malom Teovi 🙂 Sú to vecičky v super stave, niektoré dokonca ešte aj nové. Pridávam fotky, ak budete mať záujem, kľudne ma kontaktujte. Vecičky predávam za symbolické ceny, mám toho doma veľa a nemám to kde skladovať.
Ďakujem 🙂
ahojte...az teraz som nasla tuto skupinu..som tiez februarovka...22. 2. cakame chlapceka...este to tu funguje?alebo len sukromka? dakujem.
@nikushka1 ahojko,pridala by si aj mba k vam do sukr.temy? TP mam 8.2. dakujem
možem sa stať aj ja členkou sukromnej skupiny? prosííííím, vdaka 🙂
Zienky mam na posunutie za symbolicke ceny baby obkecko chlapcenske 56-68 a dievcenske zatial 56, do februara aj vacsie. Ak by niekto nieco, piste spravu. Pekny den vsetkym 😃
Ahojte, pridate ma, prosim, do sukromky?
dievcata chcem vas poprosit tie co budete chciet pridat do sukromnej diskusie piste to so zavinacom aby sa mi ukazalo upozornenie.chodim sem velmi sporadicky takze ak mi nezasvieti upozornenie alebo mi nepride upozornenie od inych bab co sem chodia tak nemam o tom ako vediet.dakujem
@nikushka1 pridas ma prosim do sukromky ak je to ok? Tp mam 6.2.:)
@nikushka1 ahoj , poprosim pridat do skupiny, TP 9.2., dakujem 🙂
Ahojte,pridate aj mna do skupiny?Termin mame 22.2.2015
Mozete pridat aj mna do skupinky? termin mame 27.2 🙂

@blcha76 podla mna je ta vaha ok. ja som bola 20+4 a malo vahu tych 400g ty si bola o tyzden skor. Podla mna to babo rychlo rastie tak že o ten tyzden co je rozdiel medzi nami urcite este pribralo.