icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

natty87
23. jún 2014

@zvolsiinylogin ja ti tiez len tolko poradim,utekaj k doktorovi....nech ti urobi nejake testy a skontroluje male.

ella48
23. jún 2014

ahojte , tak ja sa k vam pridavam tiez, sice zatial s malou dusickou este, kedze som nebola u dr. posledna ms bola 19.5. pozitivny tehu test 19.6. termin mi zatial vychadza na 23.2.2015. Buduci tyzden idem k doktorke, tak dufajme, ze to vsetko potvrdi a budeme sa spoločne tesit na nase krasne babätka 🙂

natty87
23. jún 2014

@amiya mne uplne najviac ovocie a jogurty biele 😉 co si myslis,bude chlapcek,ci dievcatko? 😉

amiya
23. jún 2014

@natty87 ja by som chcela dve dievčatka 🙂 alebo chlapčeka a dievčatko 🙂 ale je to jedno lem hlavne nech su zdravé

natty87
23. jún 2014

@amiya u mna rodina stavkuje,ze co to bude 😀 aj ja by som chcela dievcatko 😉
mozno budes mat parik 😉

blcha76
25. jún 2014

Ahojte dievčatá, asi k Vám budem patriť aj ja 🙂 . Posledná MS 23.5. a termín mi zatiaľ podľa kalkulačky vychádza na 27.02.2015. Pozitívny výsledok mám potvrdený z krvi, HCG 313, tak snáď mi tá radosť vydrží až do konca toho februára 🙂 🙂 🙂 ...

blcha76
25. jún 2014

@rebeka33 Ahoj, ako sa cítiš? Všetko prebieha v poriadku? Sme asi rovnako staré (teda mladé 😉 ) a včera mi práve potvrdili tehu z krvi 🙂 . Mám za sebou IVF, nakoľko sa nám 4 roky nedarilo otehotnieť. Ja by som mala mať termín podľa kalkulačky 27.02.15.

rebeka33
25. jún 2014

@blcha76 zatial ano, aj ked mam strach den co den. Mala som 3MA a tiez som po ivf 5tom 😀 . Tk len cakam a dufam.

blcha76
25. jún 2014

@rebeka33 Ja som mala 1.IUI pozitívnu, ale na konci 6tt som začala krvácať a bol koniec ☹ . Potom som ešte išla na 2. a 3.IUI, ale tie boli negatívne. Toto bolo moje 1.IVF a dokonca sme si dali ICSI a vklad jedného 5-dňového embryjka. Tak teraz to vyzerá nádejne a musíme si navzájom držať palce 🙂 , nech sa nám to podarí dotiahnuť do šťastného konca 🙂 .

lumoki
25. jún 2014

@zvolsiinylogin ahoj, ja som mala poslednu 25.5.

siska765
27. jún 2014

@rebeka33 ahoj ja som mala 2xMA a tiez mam stale strach ,najradsej by som chodila kazdy tyzden na sono 🙂 boli sme dneska a krasne nam bije srdiecko aj sme sa uz hybali zacinam 9tt

rebeka33
27. jún 2014

@siska765 veru ,ze by som chodila aj viac x do tyzdna🙂🙂. Super,ze sa uz vrtite🙂 ja idem v stredu az a budem 8tt+1d tak ak o dovtedy vydzi tak to bude nadejne. No strach strasny.

zabkazabicka
27. jún 2014

ahojte aj ja sa k vam pridavam 🙂 som asi v 6tt a v pin.bybsom mala ist na sono lebo este bolo vidno len gestacny sac mal 7mm a uz by malo byt vidno srdiecko...tak velmi sa bojim co bude lebo doki sa vyjadroval tak rozne ze to nechame na prirodu...tak ma riadne vystrasili....uz som bola aj tyzden v nemocnici na podozrenie mimomatern.ale nakoniec sa to vyvratilo....vy ste ako na tom? myslim psychitsky,,nemate nejake obavy strach z toho vsetkeho ? kedy bolo vidno embryo v ktorom tyzdni?

siska765
27. jún 2014

@rebeka33 podla MS som9+4 ale dnes podla sona 8+0 viem sto percent kedy som mala ovulaciu lebo podla folikulometrie,mavam dlhe cykly a neskoro ovulaciu cize sa mi to aj posuva a nemoze ratat podla poslednej ms.cize zajtra 8+1

siska765
27. jún 2014

@zabkazabicka ahoj mne bolo vidno plod v 6tt a uz aj so srdieckom,ale obavy mam zakazdym ked idem na sono ci bude vsetko ok ,lebo mam za sebou 2xMA ,takze obavy su stale a budu az do porodu isto ale ci dalej tym viac verim babu ze to uz zvladneme 🙂 nic ine nam ani neostava 🙂 drzme si palce a budme kludne a tesme sa 🙂

natty87
27. jún 2014

@zabkazabicka ahoj zabka,tak vitaj 🙂 ja som bola 6tt+4 a srdcko bilo uz o dusu. ja mam tiez strach,lebo je to moje prve tehu a ked vsade citam ako zeny maju spontanne potraty a aj vela znamych z mojho okolia,tak som vylakana. ale treba mysliet pozitivne. moje "dietatko" samotne malo uz 6.5mm 🙂 dalsiu kontrolu mam potom v 10tom tyzdni 😉

zabkazabicka
27. jún 2014

ahojte tak ja dufamze v pondelok uz budeme vidiet bit srdiecko naseho male spuntika...ja som mala v sprave napisane ze GS je 7mm je to dobre?tieto prve tyzdne su take kadejake nevies co vsetko ta este caka hadam len prejst prvy trimester a budeme za vodou 🙂 drzkajtevsa a piste novinky 🙂

joyance
28. jún 2014

ahojte koceny, snad sa teda k vam mozem pridat aj ja. podla prepoctov by som mala byt v 6tt+5, termin cca 18.2.2015, u lekara som bola v pondelok na klasickej preventivke, tehu mi tak nesmelo potvrdil, no na monitore videl len nejaku par milimetrovu bodku, takze zavery radsej este nerobil ziadne, ale robila som si 3 testy a vsetky behom par sekund vsetky skolajnickovateli ... Objednana som az na 11.7 na vysetrenie, kedy budem mat aj vysledky z preventivky. Mam prist nalacno, asi mi budu brat krv, bleee, neznasam ihly ... Nic podobne som zatial nezazila, takze som dost vystrasena, co vsetko ma caka. S manzelom sme sa dohodli, ze sa radsej nebudeme popredu tesit, ale tak vysvetlite to mojim hormonom 🙂 Drzim nam vsetkym palce, nech vsetko dopadne tak ako ma a k nasej spokojnosti 😎

helulik
28. jún 2014

@joyance ahoj 🙂 tiez mi testy hned skolajnickovali 🙂 co mabrutal vzdy potesilo 🙂 na kontrole som bola vcera, avsak este toho moc nevidel....ibaak tak nejaku bodku, v pondelok idem na krv, tak som zvedava 🙂 drzim palce 😉

joyance
28. jún 2014

@helulik mna trosku znepokojuje, ze ma objednal az o 3 tyzdne po tej preventivke, som cakala, ze ma objedna hned na dalsi tyzden ... ale tak snad vie co robi 🙂 aj ked ja sa dovtedy asi zblaznim. Mas to super, ze ides hned takto na krv, aspon nemusis stresovat. Urcite bude vsetko ok ;) Tiez drzim palce ;)

helulik
28. jún 2014

@lubka1983 ahoj 🙂 ja som mala pm 18.5 a vcera som bola na kontrole, a tiez tam toho moc nevidel...v pondelok na krv, tak hadam sa to potvrdi 🙂 drzim palce

helulik
28. jún 2014

@joyance fi,to je dost 3 tyzdne...ja mam co robit do pondelka, aby som to vydrzala 🙂 ale nic ine nam neostava...ani krv ti nechce zobrat? Kedy si mala naposledy mrchu?

joyance
28. jún 2014

@helulik ja mam asi celkovo dost zaujimaveho gynekologa, si dava nacas ... robil mi vyter, na vysledky sa caka 3 tyzdne, tak predpokladam, ze kvoli tomu mi dal taky neskorsi termin. neviem .... posledne mi zacali 12.5. Pri MS ma vzdy prvy den trosku bolelo brucho, inak som nic zvlastne nepocitovala. Teraz uz 2 tyzdne mam pocit, ze mi pride MS kazdym dnom, brucho boli jak svina, do toho ma zacali boliet prsia. Tak snad je vsetko ako ma byt.

helulik
28. jún 2014

@joyance to podbrusko je v poho...teda ta bolest 🙂 to sa roztahuje maternica 🙂 to mam aj ja,trva to asi tak pol minutky a potom prestane 🙂 prsia ma bolia neskutocne, vceta som malla neviem po akom dlhom case podprdu a nevedela som sa dockat kedy ju dam dole 🙂

lubka1983
28. jún 2014

@helulik ahoj.tak ja mam termin 7.7kontrola mala si aspon dutinku?

helulik
28. jún 2014

@lubka1983 neviem🙂 nespominal nic,ze by tam bola aspon dutinka...

lubka1983
28. jún 2014

@helulik aha.teraz si 6+0ANO???

helulik
28. jún 2014

@lubka1983 no podla toho kedy som mala pm, tak to tak vychadza....lenze netusim aky dlhy som mala mat cyklus,kedze ich mavam nepravidelne...tak aj tomu to pripisoval, ze som mohla otehotnoet neskor 🙂 dufam,ze bude vsetko ok 🙂

lubka1983
28. jún 2014

@helulik aj ja som mala nepr.,vzdy velmi kratku

zabkazabicka
28. jún 2014

@joyance ahoj ty si na tom presne ako ja tiez som mala mrchu 13.5 a idem na kontrolu v pondelok naposledy videl doki len nejaku bodku bolo to presne pred týždňom ani tváril sa nejako veľmi spokojne že to necháme na prírodu tak neviem čo si mám o tom myslieť som asi v šiestom týždni takže už mohol vidieť v pondelok srdiečko tebe to všetko na sone videl ?