Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@zabkazabicka prepac, ze sa miesam do vasej komunikacie 🙂 tebe to vychadzalo toez, ze si bola na 6 tyzden od mrchy na ko trole...a nic nevidel....no prrsne tak aj u mna 🙂 hadam nam to vsetkym dobre dopadne...ved na dobre sa caka 😉
@zabkazabicka ahoj, mne dr. len povedal, ze mi moze potvrdit zacinajuce tehotenstvo, ale ze vidi len malinkatu bodecku, ze uvidime o 3 tyzdne. Netvaril sa nijak extra, celkovo ten moj dr mi pripada taky bez emocii ... Som ako na ihlach, ze mam tak dlho cakat. Ale na dobru spravu si rada pockam ;)
@joyance aha a nevies ake si mala hcg z krvy uz ti to robili ci este ee?
baby neviete ake ste mali hodnoty hcg v krvy a ako vam asi stupali?
@lubka1983 no sak asi na HCG, nie ?!
@zabkazabicka ja idem v pondelok na krv, tak som zvedava 🙂
@zabkazabicka mne este krv nebral, bola som u neho povodne len na klasickej prehliadke, robil mi len vyter, spomenula som mu, ze mi to meska, tak mi spravil vag. sono a na krv ma objednal na 11.7 ...
@lubka1983 no sak asi na HCG, nie ?!
@zabkazabicka ja idem v pondelok na krv, tak som zvedava 🙂
@helulik ahoj ja som si robila test aso na 4 den ked mi meskali koli sportu...zobrali mi hcg mala som 200 a hned ma vystrasili a poslali do nemocnice na podozrenie mimomaternicové ho tehotenstva ktoré sa však nepotvrdilo išla som na kontrolu minulý pondelok lebo mi to hcg stúpa ale nie podľa predstáv môjho doktora ktorý ma stále straší tak teraz mám zase pondelok ist na kontrolu tak uvidíme či už uvidi plod
Ty si teraz ktorom týždni kedy si mal naposledy mrchu
@joyance to je divné a prečo si rovno nezobral aj krv aby vedel ako ti to stúpa
@zabkazabicka no mne tiez nieco splietal s mimomaternicovym tehu, ale potom to nejako prepocital a prisla som na kontrolu pomerne skoro, mozno preto nic nevidel...ja som mala pm 18.5 a kedze mam dlhe a nepravidelne cykly ani neviem kolko mi meska...ja som to tiez hlavne kvoli sportu chcela vediet...
Zabka asi mam divneho doktora ... neviem ... aj som mu hovorila, ze som pre istotu dosla nalacno, ale sak neviem, ci ma nepocul alebo co ... dovysetroval ma a len sa ma spytal, ze co s tym chcem robit, ked to bude iste ... ostatne mi vsetko hovorila len sestricka, viac menej som komunikovala len s nou ... hold asi som mala dat na referencie a vybrat si ineho lekara ...
No uvidim, co mi povie, myslim pozitivne, prinajhorsom zmenim lekara, ak sa mi nebude pacit jeho pristup. Tentokrat som bola tak vystresovana, ze som ho moc neriesila, ked sa na to pozeram s odstupom casu, tak som fakt ocakavala asi trosku iny pristup ...
@zabkazabicka
@joyance a to na hcg mam prist na lacno ? 🙂 to mi nepovedal 🙂 lebo tam mam ist na 16-tu 🙂 kludne zmen, ja som pred mesiacom menila 🙂
@helulik a kedy mas ist na dalsie sono...merali ti aj hcg z krvy nevies kolko si mala?
@helulik na hcg nemusis nalacno
@zabkazabicka mne ešte nebral krv , v pondelok idem na krv prvýkrát a na sono druhýkrát, snáď už niečo uvidí 🙂
Boze baby, ja asi umrem, dneska neskutocna bolest brucha od rana, asi sa mi ta maternica z vecera do rana roztiahla o pol metra .... pomoc, zvycajne som si na tieto bolesti dala tabletku, co teraz samozrejme neurobim.
Inak byva vam uz zle? Nejake nevolnosti mate? Ja sa trosku obavam, ze mi okrem toho brucha vlastne nic neni ... sice som za to rada, ale tak keby ma obcas naplo, mozno by ma to trosku ukludnilo 🙂
@helulik tak mi potom napis ako si dopadla budeme si drzat palce....ked ja som taka vystresovana z toho ze sa neviem na nic sustredit :(
@joyance ahoj aj ja mevam neskutocne bolesti...a to uz moze byt aj takto skoro ze sa uz roztahuje? mna este prsia bolia zle mi nebyva len som strasne podrazdena a nervozna...furt myslim na to ako to vsetko dopadne....

@lubka1983 ja kratku ani nie, taku v norme 🙂 ale aj tak sa mi to nepaci, ze tam este nic nevidel...dufam, ze v pondelok budeme mudrejsi 🙂 a krv uz ti bral?