icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

helulik
28. jún 2014

@lubka1983 ja kratku ani nie, taku v norme 🙂 ale aj tak sa mi to nepaci, ze tam este nic nevidel...dufam, ze v pondelok budeme mudrejsi 🙂 a krv uz ti bral?

helulik
28. jún 2014

@zabkazabicka prepac, ze sa miesam do vasej komunikacie 🙂 tebe to vychadzalo toez, ze si bola na 6 tyzden od mrchy na ko trole...a nic nevidel....no prrsne tak aj u mna 🙂 hadam nam to vsetkym dobre dopadne...ved na dobre sa caka 😉

joyance
28. jún 2014

@zabkazabicka ahoj, mne dr. len povedal, ze mi moze potvrdit zacinajuce tehotenstvo, ale ze vidi len malinkatu bodecku, ze uvidime o 3 tyzdne. Netvaril sa nijak extra, celkovo ten moj dr mi pripada taky bez emocii ... Som ako na ihlach, ze mam tak dlho cakat. Ale na dobru spravu si rada pockam ;)

lubka1983
28. jún 2014

@helulik nie naco...

zabkazabicka
28. jún 2014

@joyance aha a nevies ake si mala hcg z krvy uz ti to robili ci este ee?

zabkazabicka
28. jún 2014

baby neviete ake ste mali hodnoty hcg v krvy a ako vam asi stupali?

helulik
28. jún 2014

@lubka1983 no sak asi na HCG, nie ?!
@zabkazabicka ja idem v pondelok na krv, tak som zvedava 🙂

joyance
28. jún 2014

@zabkazabicka mne este krv nebral, bola som u neho povodne len na klasickej prehliadke, robil mi len vyter, spomenula som mu, ze mi to meska, tak mi spravil vag. sono a na krv ma objednal na 11.7 ...

lubka1983
28. jún 2014

@helulik nie neni to povinost to brat ved som mala v maternici uz dutinku pekne ulozenu tak dal len kontrolu..a testy mam velmi silne talze hcg je ok

helulik
28. jún 2014

@lubka1983 no sak asi na HCG, nie ?!
@zabkazabicka ja idem v pondelok na krv, tak som zvedava 🙂

helulik
28. jún 2014

@lubka1983 pardon, zas mi to odoslslo...akosi mi tu nieco blbne 🙂

zabkazabicka
28. jún 2014

@helulik ahoj ja som si robila test aso na 4 den ked mi meskali koli sportu...zobrali mi hcg mala som 200 a hned ma vystrasili a poslali do nemocnice na podozrenie mimomaternicové ho tehotenstva ktoré sa však nepotvrdilo išla som na kontrolu minulý pondelok lebo mi to hcg stúpa ale nie podľa predstáv môjho doktora ktorý ma stále straší tak teraz mám zase pondelok ist na kontrolu tak uvidíme či už uvidi plod
Ty si teraz ktorom týždni kedy si mal naposledy mrchu

zabkazabicka
28. jún 2014

@joyance to je divné a prečo si rovno nezobral aj krv aby vedel ako ti to stúpa

helulik
28. jún 2014

@zabkazabicka no mne tiez nieco splietal s mimomaternicovym tehu, ale potom to nejako prepocital a prisla som na kontrolu pomerne skoro, mozno preto nic nevidel...ja som mala pm 18.5 a kedze mam dlhe a nepravidelne cykly ani neviem kolko mi meska...ja som to tiez hlavne kvoli sportu chcela vediet...

joyance
28. jún 2014

Zabka asi mam divneho doktora ... neviem ... aj som mu hovorila, ze som pre istotu dosla nalacno, ale sak neviem, ci ma nepocul alebo co ... dovysetroval ma a len sa ma spytal, ze co s tym chcem robit, ked to bude iste ... ostatne mi vsetko hovorila len sestricka, viac menej som komunikovala len s nou ... hold asi som mala dat na referencie a vybrat si ineho lekara ...
No uvidim, co mi povie, myslim pozitivne, prinajhorsom zmenim lekara, ak sa mi nebude pacit jeho pristup. Tentokrat som bola tak vystresovana, ze som ho moc neriesila, ked sa na to pozeram s odstupom casu, tak som fakt ocakavala asi trosku iny pristup ...

helulik
28. jún 2014

@zabkazabicka
@joyance a to na hcg mam prist na lacno ? 🙂 to mi nepovedal 🙂 lebo tam mam ist na 16-tu 🙂 kludne zmen, ja som pred mesiacom menila 🙂

joyance
28. jún 2014

@helulik no mne kazali nalacno, ale neobjednali ma na presnu hodinu ... netusim, co vsetko so mnou budu mat v plane robit ... necham sa prekvapit 🙂

helulik
28. jún 2014

@joyance aha 🙂 lebo si neviem dost dobre predstavit ako by som na 16-tu isla na lacno 🙂 asi mu budem musiet napisat 🙂

joyance
28. jún 2014

@helulik no mozno mi budu robit aj nejake ine testy, fakt netusim ... ja tam pojdem hned rano, lebo som nedockava, takze s prazdym zaludkom nebudem mat problem 😎

helulik
28. jún 2014

@joyance tak uz som mu napisala 🙂 a ozaj, testy ti tmavnu? 🙂

joyance
28. jún 2014

@helulik Ja som si robila 3 testy pocas 3 dni, 2 som si spravila este v nedelu pred navstevou lekara a 1 v pondelok a mala som ich uplne tmave vsetky, neviem, ci to moze este viac stmavnut, ale dalsie som si nerobila. Myslis, ze by som mala?

helulik
28. jún 2014

@joyance nie 🙂 uz,ked si ich mala rovnako tmave 🙂 mne to akosi nechceviac stmavnut....v po delok si urobim 🙂

joyance
28. jún 2014

@helulik ja si asi tiez este pre istotu este jeden urobim, zajtra si pojdem kupit, nech sa ukludnim, kym pojdem na kontrolu 🙂

zabkazabicka
28. jún 2014

@helulik a kedy mas ist na dalsie sono...merali ti aj hcg z krvy nevies kolko si mala?

zabkazabicka
28. jún 2014

@helulik na hcg nemusis nalacno

helulik
29. jún 2014

@zabkazabicka mne ešte nebral krv , v pondelok idem na krv prvýkrát a na sono druhýkrát, snáď už niečo uvidí 🙂

joyance
29. jún 2014

Boze baby, ja asi umrem, dneska neskutocna bolest brucha od rana, asi sa mi ta maternica z vecera do rana roztiahla o pol metra .... pomoc, zvycajne som si na tieto bolesti dala tabletku, co teraz samozrejme neurobim.
Inak byva vam uz zle? Nejake nevolnosti mate? Ja sa trosku obavam, ze mi okrem toho brucha vlastne nic neni ... sice som za to rada, ale tak keby ma obcas naplo, mozno by ma to trosku ukludnilo 🙂

ivanka.7
29. jún 2014

@joyance vobec sa neboj, nemas divneho doktora, krv na hcg sa vobec nemusi brat standardne, mne ani pri jednom z tehotenstiev krv na potvrdenie tehotenstva z krvi nebrali (zazila som to 2x, raz to skoncilo dobre, raz nie)

zabkazabicka
29. jún 2014

@helulik tak mi potom napis ako si dopadla budeme si drzat palce....ked ja som taka vystresovana z toho ze sa neviem na nic sustredit :(

zabkazabicka
29. jún 2014

@joyance ahoj aj ja mevam neskutocne bolesti...a to uz moze byt aj takto skoro ze sa uz roztahuje? mna este prsia bolia zle mi nebyva len som strasne podrazdena a nervozna...furt myslim na to ako to vsetko dopadne....