Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Babulky, je mi to strašne moc ľúto...nezúfajte, možno by bábenká neboli v poriadku, tak si to príroda zariadila takto...a možno radšej skôr ako neskôr.. joj, tak na vás myslím...držkajte sa a veľa síl,.. dúfam, že nájdete príčinu a pri ďalšom pokuse to už bude až do úspešného konca... ja sa tiež bojím...najradšej by som cez tieto prvé týždne len preletela.. myslím na vás..
@butterfly333 @martinaj dievcata prajem vam vela sil.
@martinaj moja drž sa nech to aspon tebe výde
@nera123 All dakujem babenky mooooc za podporu a krasne slová verím že sa to ešte tento rok podarí a dáme to do štastného konca.
@origalaxis
@butterfly333 ten je dobry doktor ja som z TT ja som pri nom rodila...
@kotatko1232 počula som vela dobrého na neho ja som ešte pred 20rokmi chodila kEliášovi velky odborník vdaka nemu mám syna.No je chorý a už neberie.
@butterfly333 a kedy by si sla ku Zahum.... odkial si vlastne ani neviem 🙂
no ale vela sil prajem je to moc smutne spomenula som si ako sa to minuly mesiac mne stalo.ale mna zase boleli krize a aj brucho.
@kotatko1232 ved pojdem k nemu musím tam zavolat a objednat sa,som z leopoldova
@butterfly333 no vyskusaj..
@kotatko1232 určite mu skusim zavolat ale až v piatok ordinuje neviem či sada objednat aj skor či tam niekto bude ale zavolám.
@butterfly333 záhumenský je odborník a empaticky človek...to si sa dobre rozhodla
Držte sa dievčatá 😞
@miky132 dakujem dúfam že ma zoberie chodíš k nemu???
@butterfly333 vyskusaj aj zajtra zavolat.stale je tam niekto...
@butterfly333 moja ako si na tom? My sme dosli do BA uz konecne tak ideme.... Držte palce, ja stale verim 😢❤️
@martinaj aj ja verim ze to je planyyyy poplach...urcite mas v brusku bublinku 🙂
@martinaj moja moooc držím palčeky ja krvácam fakt normálne čiže ak to normálne počítam od piatka kedy to začalo tak asi 3DC 😢 😢 😢
Tak baby my mame ďalšieho anjelika 😢😢😢 držte sa, ja sa vam ozvem, len sa musim dat psychicky doporiadku 😢😢😢
@martinaj moja to ma velmi mrzí 😢 😢 😢 som na tom rovnako opartuj sa.Moja hlavne klud netráp sa aj ked to bolí ja to zažívam tiež a to už po piaty krát tak sme v tom spoločne neboj podarí sa nám to.
@martinaj
@butterfly333 baby veľmi ma to mrzí - držte sa
@butterfly333
@martinaj baby veľmi má to mrzí ☹
@butterfly333
@martinaj
Baby strasne mi je to luto 😢 prajem vam aby ste sa rychlo zotavili a nabrali nove sily.A potom sa vam to rychlo podarilo dotiahnut do happyendu. Je to hrozba bolest a tyn ze je opakovana sa este prehlbuje,ale zeny su uz raz tak stavane aby to prekonali, inak by rodili aj chlapi 😂tak ked uz budete mysliet ze sa viac smutit uz neda;tak sa nejako pozviechajte,nastarujte /pre svoje deticky co mate pri sebe/ a zacnite odznova.Verim vam zienky!
@butterfly333 nechodim k nemu ale poznám ho on je v trnave prednosta...
@martinaj veľmi ma to mrzí veka síl posielam aj sa za vás pomodlim
Kocky mrzí ma to posielam pozitívnu energiu snáď to nabudúce vyjde.
@martinaj
@butterfly333 kocky je mi to luto a dufam, ze co najskor sa budete moct tesit z bezproblemoveho tehulkovania!
@butterfly333 moja a ty nezufaj este.... doktorka mi dnes povedla, ze tam chodia zeny, co im krv po nohach tecie a babatka su ok. Drz sa... 💓
Dakjem vam baby, snazim sa drzat, rozhodla som sa pre vycistenie sama, v stredu mam prist na kontrolu a keby sa to nedarilo, tak to spravia oni. 😢😢😢 uz zacinaju tie strasne bolesti.... doteraz len dusa a srdce a uz sj brucho.....

@martinaj kedy budes u dr?