Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Ahojte baby tak ja som sa prave objednala na vysetrenie.... uz vo stvrtok idem..tak uz sa trasiem co a ako 😆😆😆
@butterfly333 ako si dnes na tom???
Aj ja som sa dnes objednala ku gyn. Takze ak sa neudeje nieco necakane idem 27.6. a ak bude vsetko v poriadku tak 29. na moje a manzelove meniny oznamime novinku rodicom 🙂
@martinaj prave som prišla krvacam isli zomna kusy krvi no pretiekla som až po uši. Dal mi clostil a po krvacani mám prist.
@butterfly333 😢 a na co clostil?
@lucka261177 neviem teda, podla mojho to sedi aj co mi gynekolog presne povedal ze presne 6 tyzden a aj apka mi tak presne dala.
je tu aj neaka maminka,ktora uvazuje nad DNP?
@martinaj ja neviem
@zaba9 myslis dobrovolne poistenie?lebo jedine taku zmysluplnu skratku mi google nasiel.akosi sa v tom neviem vymotat na co je to dobre a co by som z toho mala a ci mam na take nieco narok ja som na opatrovatelskom prispevku mojho syna
@lucka261177 ano,myslim dobrovolne poistenie. Ja som na Urade prace,a ak by som si ho dala,viem si tym zvysit matersku. Ale treba to dat max do 8 tt,tusim.
@butterfly333 Clostil je ak ti poriadne nedozrievaju vajicka.A ked nevies poriadne vynosit babo..to by ti malo pomoct.jedna baba sa pytala ohladom toho a dievcata jej pisali naco je dobry.
@martinaj a zevraj po tych tabletkach sa da rychlo otehotniet..
Ked som sa pytala na socialnej poistovni na moznosti zvysenia si materskej tak mi povedali ze ziadna moznost uz nie. Nie je mozne sa uz ani dobrovolne pripoistit:( aspon co ja viem
viem ze sa to menilo v poslednej dobe ja dostanema aj tak hned Rodicovsky kedze som neni zamestnana moja byvala praca sa uz pred 5 rokmi zrusila a dostala som odstupne cize ja som nezamestnana len beriem ten opatrovak na maleho tak netusim ako je to v mojom pripade
Príde vám baby aj nevolno? Zajtra idem na vytery ,nevraci len hnačku stále no ale normálne sa som mnou točí S ničoho nič vodu pijem je to normálne?
Ahojte aj ja už mám konečne termín na 29.6. o 18:10 😀 sa zblaznim do vtedy...
A kocky už máte vybratý kočík? Skoro to riešim viem, ale ja som posadnutá kočíkmi 😈😇
@zuzuk22 ahoj ☺ sup do fora Januarovky 2017... aj moja ms bola posledna 16.4. Takze sme na tom uplne rovnako 😉
@zuzanadringus dAKUJEM 🙂 tak idem tam 🙂))
@kotatko1232 ja už som ich brala ale len 2cykli a nepomohli skusim a ak nie kupim znova inofolic aj tu kašičku
@butterfly333 no ved skus..dufam ze sa to uz podarii.a budeme tu vsetky 3 z testikom na ktorom budu // 🙂
@butterfly333 inak za aky cas dostanem zase MS lebo uz som ju mala vcera dostat a zatial nic.a ovulka??to sa tiez asi vsetko posuva nie?ci?

@lucka261177 mne ta appka dobre ratala😊