icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

kalianka
13. jún 2016

@petra1303 aj ja budem asi januárová, mám za sebou dve SC, ty si tiez tak rodila? Ja sa celkom bojím.

petra1303
13. jún 2016

@kalianka no ja mam za sebou 2normalne a stacilo 😀 takze tento x chcem cisarsky...ja musim skusit vsetko 😉

lareina
13. jún 2016

ja tiež asi budem januárová, keď bude teda všetko ok...

lucka261177
13. jún 2016

tak ja budem asi tiez januarova ale vsetky nemozeme odtialto odist 😀 😀 😀 ja pockam co mi povie doktorka ze v ktorom tyzdni som.davaju v tych januarovkacch nieco zadarmo?????????? 😀 😀 😀

lareina
13. jún 2016

Baby a vy normálne lietate? Lebo ja som zatiaľ čo som tehu letela 4 krát a ok, ale až dnes som kdesi čítala, že v prvom trimestri by sa nemalo, za dva týždne mám ist do Barcelony tak neviem či ísť či nie .... Doktor ani sestra mi nič nepovedali ...

lucka261177
13. jún 2016

@lareina ty si taká zlata ze lietame 😊😊😊áno ja bežne kazdy vikend skočím do talianska na pizzu hihi. Ale no tak teraz vážne myslim ze bežný smrteľníci lietajú tak na dovolenku ja som tento rok vRadsej zvolila cestu autom nemalo by sa vraj tak ako si sa Dočítala 😉naštuduj poriadne prečo sa to neodporúča a rozhodni sa .☺️

andrejta
13. jún 2016

@lareina ak nemas tazkosti, do 28. tyzdna bez problemov. Potom do 36.teho tyzdna vraj mozu letecke spolocnosti chciet lekarske potvrdenie. A po 36. sa ti uz asi ani nebude chciet 😀

lareina
13. jún 2016

No my mame ist V októbri na dovolenku, to budem asi v 5 mesiaci to by malo byt ok si myslim, je to ale dlhší let ale zas mangel kúpil lepšie lístky tak to určite bude pohodička

adazmrzka
13. jún 2016

@lareina my letíme koncom júla do Grécka a v októbri na Maurícius, myslím že pokial nemáš rizikové tehotenstvo tak môžeš letieť. Najlepšie keď sa spýtaš Dr.

lareina
13. jún 2016

@andrejta no toto všeobecné viem, ale vraj aj v prvom trimestri sa nemá...
@adazmrzka no ten môj všeobecný lekár mi povedal ked som sa pýtala ci sa mam niečomu vyvarovať, že šak nie si chorá a ze všetko úplne normálne okrem alkoholu a cigariet aj lieky aj cvičiť a pritom vie, že som dosť busy kvoli práci tak neviem :( v sr som bola na gynekológii a ze tiez vedela ze som doletela deň pred a nic nevravela... Mam z toho hokej... Ako dlho trvá let na Maurícius?

adazmrzka
13. jún 2016

@lareina moja kamoska tiez letela z Londýna a to viac krát aj v prvom trimestri. Tak tiez neviem. V stredu idem k Dr tak sa hneď na to spýtam, bo my sme to rezervovali ešte som nevedela že budem tehu. Na Maurícius mame medzipristátie v Dubaji, čiže do Dubaja cca 5 hodín a z Dubaja na Maurícius cca 6 hod.

andrejta
13. jún 2016

@lareina vela veci sa nema a robi sa. Opytaj sa doktora na rizika a aj tak sa rozhodnut musis ty. Zakazat ti nikto nemoze

kalianka
13. jún 2016

@lareina ja som mala letiet buduci tyzden a zrusila som to.

lilianna1988
13. jún 2016

Ahojte baby😉teda vyzera to tak ze sa k vam nepridam 😞kazdu chvilu pride ms a testy su negativne,kukam hociako mno su negativne.prajem vam krasne tehulkovanie,aby vsetko dobre dopadlo a babatko nech su zdrave!

kotatko1232
13. jún 2016

@lilianna1988 foto daj

vejapa76
13. jún 2016

Dievčatá martinaj a butterfly333 + ďalšie snažilky... Je mi veľmi ľúto aká ťažká je vaša cesta k vytúženému miminku 😥. Mám mnoho kamarátok ktoré boli na tom ako vy a všetkým, naozaj všetkým pomohla metóda mudr. Jonáša. Skúšali ste? Neskúšali? Za pokus nič nedáte... Dlho som váhala či sa mám zapojiť do tejto debaty keď sa ma vôbec netýka. Netýka v tom zmysle, že deti mám dve a ďalšie neplanujem, ale... je mi strašne ľúto čo sa vám deje... je smutné čítať vaše príspevky. Držím všetkým palce nech je v novom roku vaša jediná starosť aký kočík, postielku, oblečko kúpite. Veľa šťastia 🍀🍀🍀

eliska185
14. jún 2016

@lareina ja letim tera 1. Jula na sk abpotom naspat do uk. Na sk budeme prakticky 1 den na svadbe a potom autom do chorvatska. V auguste letim znovu do pl na 3 dni a potom naspat. V prvom tehu tiez som lietala. Pokial nemas rizikove tehu nemal by to byt problem, ale pre pokoj na dusi sa skonzultuj so svojim dr. ;)

lareina
14. jún 2016

@eliska185 myslíš s GP či Midwife?

lilianna1988
14. jún 2016

@kotatko1232 ahoj nemam dnesnu fotku....

renimac
14. jún 2016

@vejapa76 ahoj, mne ta metoda od 10/2013 ani raz nepomohla 😀 😀 😀

lilianna1988
14. jún 2016

@vejapa76 ahoj k tomu Jonasovi tolko ze radsej v tom nechcem ani verit.mozno cislo do nejakej mieri vedia ovplyvnit buducnust plodu/babatka a celeho vyvinu.....mne na tento rok vychadza len 2x Ok a to na maj a jun co som uz aj premeskala a nie som tehu😞 na ostatne mesiace uz mam aj 5x!! Dikonca na dalsich 9rokoooov mam same 8 az 12!!cize podla neho nie som vhodna na tehotenstvo?!no ked sa budem podla jeho vypoctov riadit tak to cele mozem zabalit😞😒?!v januari som otehotnela a vtedy som mala tusim 2x !a bohuzial potratila som a co by ma cakalo pri jeho 12x!! Proste radsej na to nemysliet v mojom pripade😞

martinaj
autor
14. jún 2016

@renimac ahoj moja 😊

eliska185
14. jún 2016

@lareina myslim, ze staci midwife. Ja ked som bola u gp to mi dali papier s cislom na midwife a mam len ju kontaktovat okrem pripadu emergency.

lareina
14. jún 2016

@eliska185 ok dik tak ja sa opýtam ked ku nej prvý krát pôjdem, lebo u nas sa k ním objednať to je kvantová fyzika

anna64
14. jún 2016

Ahojte februárovky,s radosťou sa k Vám pridávam.Po takmer 7rokoch konečne môžem aj ja povedať,že som tehotná prirodzenou cestou.

lareina
14. jún 2016

@anna64 Ajoooj gratulujeme a vitaj 🙂

adazmrzka
14. jún 2016

@anna64 ahoj vitaj a gratulujem 😊

zuzuk22
14. jún 2016

@anna64 gratulujeeem 🙂

vcielka199
14. jún 2016

Ahojte,tak sa pridám k vám. Takyto test mi vyšiel v nedelu... predtým od štvrtka slabšie. K lekárovi idem až 23.6. tak si ešte počkám. Ms mešká 8 dni. Cítim tlak v podbrušku a citlivé prsia. Tak snáď to bude všetko ok. O 3 týždne sme mali letieť na dovolenku,ae asi ju zrušíme, aby sme nič neohrozili. ;)

xxxena
14. jún 2016

Ahojte baby, odporucite mi nejakeho dobreho gynekologa, alebo gynekologicku?najlepsie petržalka. Chcem zmeniť dakujem za odpovede.