Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@ritamama jaj ok 🙂
Baby mam po kontrole,takze o chvíľu ukončení 7 tt a srdiečko nám krásne bije🙂 lem keby žalúdok neboll ako na vode ,je všetko okey🙂 krásny dnik vám prajem
@ritamama dakujem za radu skusim tie 🙂
@ritamama ty máš od dr. Max provízie z predaja ???? 😊😊😊😊gratulujem k ❤️ všetkým tehulkam krásne dni nech tie nevoľnosti idu do prčic lebo však to človeka tak znechutí ze sa ani tešiť nevládze . Ja uz dve kilá dole zrejme svalovej hmoty kedze som roky cvičila a hlavne som popíjala vínko ktoré milujem tak asi som schudla aj preto ze uz nevyjedam k vinu syry orechy a olivy . Joooj ako mi to chyba . A tie plesnivé 😢😢😢
@luciadobrov myslim ze budes mat tolko zazitkov adrenalinu atd.ze nebudes mat cas mysliet na unavu 🙂 ja na sebe pozorujem ze ked sa tomu poddam a myslim na to je to uplne hrozne ale ked ma nieco zaujme alebo sa z niekym zarozpravam alebo pozeram telku alebo si nieco citam aj zabudnem ze mi nieje najlepsie.a ta radsot deticiek ti da energiu.drzim palce nech si to uzijete vsetky tri 🙂
@lucka261177 provizie nemam 😎 , ale vazne najlepsie ciarky ukazuju. Volakedy Mamatest bol moj favorit, ale uz ani to nie je tak dobre, ako tie z Dr.maxu 😎 😀 😎 . Ja len chcem poradit kazdemu, aby nemuseli s lupou hladat ducha na testoch
p.s.: milujem vino, hlavne ruzove napr.: cabernet savignoun 🙂 ale tych par mesiacov (rokov) vydrzime bez. nie? 😎
@ritamama NO minule som mala kupeny mamatest a ukazovalo mi len sivu ciarku alebo lepsie povedane Kanalik az 3x
@ritamama no mne sa drzi teda velmi tazko 😀 😀 😀 clovek ziadnu radost nema vecer pri telke bez toho vinecka krasneho.ja som na cervene ine ma nejako neoslovilo.halvne tu kombinaciu ze syr orech oliva vinko no nekup to 😀 😀 ja to mam ako taku psychoterapiu kazdy den dve dcl ako odmena za tazky den 😉 ked si predstavim ze potom este kojenie tak sa este nacakam 🙂
@lucka261177 vsak to. Ja teraz obcas si dam nealko pivo tak od smadu. je vynikajuce 😀 . Aj ja som si rada davala vinecko vecer, hlavne v lete na balkone dobre vychladene vinko...
@ritamama
@lucka261177 baby to ako keby ste pisali o mnetiez som milovalavinko aj 3-4 krat do tyz. A teraz sedim pri telke a ta mineralka mi nejako teda nejde
@lucka261177
@luciadobrov
@ritamama baby tak aj ja som oblubovala vinecko vecer hlavne ruzove a syry, olivy mnam. Ale minule sme si kupili v Tescu ze nealkoholicke vino ruzove a bolo fajn. 😊 A v septembri ideme na svadbu tam budem na sucho. 🙈
@lucka261177 ja mam tiez kilo dole ale cvicim stale ale uz len dvakrat do tyzdna.
Víno sme ľúbili aj my večer. V klude pri telke. A tešili sme sa,ze si ho tiež budeme v lete na balkóne vychutnávať, ale vydržíme 🙂 zrobila som si dnes test po týždni a ciarky poriadne.vcera som bola na krv,zajtra mám volať o výsledky na hcg... som zvedavá. Na sone som bola,ale ešte nič nebolo vidno aj keď niečo sa tam doktorovi zdalo,ake vo štvrtok o týždeň mám prísť. Som cca 5tt+2 dni... je to ešte v pohode,ze nebolo vidieť? Ďakujem
O tom nealko som sa uz dopočula chystám sa aj ja vyskúšať. Ja som si pri synovi tiež dala decko ale kedze ma ten autizmus uz sa bojím si dat aj glg 😔a ani tie olivy tak nechutia bez toho plesnivého syra . Ja este aj sushi milujem a ani to sa nesmie 😬
@ritamama súhlasím...dr.max sú top..ani duchov neukazujú, keď sa nič nedeje a keď sa deje, tak ukážu pekné čiarky, ktoré tam aj ostanú...mamatest mi ukázal, ale vždy mi tak vybledli, že som až začala pochybovať na druhý deň.. 🙂
my sme teraz na dovolenke, trošku túra, trošku bicykel (ale iba po ceste), trošku wellness 🙂 cítim sa fajn..aj keď žalúdok už začína haprovať...a to vínko chýba aj mne moc...ale čo už 🙂
Pridávam sa aj ja ku Vám baby, pred týždňom som si našla dve čiarky 😍
@vcielka199 o tyzden uz bude mozno aj srdiecko 🙂 . Isla si priskoro, to este videl mozno len gestacny vak. To nevadi 😉
Ahojte 🙂 ja som tak zufalo unavena. Ale tak hrozne. Stale. Nech spim kolko spim. Spavam aj s dcerkou cez obed, aj v noci tych 8 hodin a aj tak mi je niekedy az do placu, ako sa mi nechce nic len lezat na gauci. Doma toho zvladam o polovicu menej ako bezne. Uz tu to tak aj zacina vyzerat. Aj naladu mam hrozne pesimisticku, to ja som vesely clovek. A jedlo? Na nic uz nemam chut. Akoze vyslovene zle mi nie je ale fakt ze jem ovela menej, pripadne v polovici jedla prestanem a telo hovori dost 🙂 muza mam pracovne prec az do nedele. Ako to tu ja zvladnem? Baby tiez sa s vami tie hormony tak hraju? 😉
@origalaxis taaak vitaj v klude toto mam ja uplne ze detto.otrasny stav uplne by som sa vyfackala aka som protivna sama sebe.a tiez spim od 22 do 7 a potom cez den zivam niekedy driemem pri malom ale rano sa zobudim uz unavena.,vcera som uz nevidela cez kopu tanierov v dreze a to mame umyvacku ktora sa mi proste nechcela vypratat 😀 😀 jest neviem co tak som si upiekla len take zemiaky v trube
@lucka261177 presne 🙂 budim sa ospala 🙂 netusim ako som pri prvom tehotenstve zvladala chodit do prace 🙂 ale teraz som si dala kavu (jednu za den som si dala ako maximum) a fuuuu kolko som toho porobila, uplne som plna energie 🙂 musim to vyuzit a este zamakat 🙂 ale najhorsie je za mnou 🙂 inak asi to bude nizkym tlakom u mna lebo po kave som mala 105/75, pred nou som si radsej nemerala. No nic radsej takto cele tehotenstvo aj s takymito stavmi, ako preeklampsia ako predtym 🙂
@origalaxis ja som si kazde rano dala magnezium a bola som plna zivota 😀
@kotatko1232 vidis skusim este mi zostali asi 4 flasticky 😀 to som ich brala ine mnozstva v minulom tehotenstve 🙂
Baby, neviete v akej cenovej rovine sa pohybuje sono? Preplatene sono poistovnou mam od 10 tyzdna... Ja by som vsak rodicom uz asi chcela ukazat sono 🙂 ( budem mat promocie, tak by to bolo prekvapko 🙂 )
@veverickav ja mam u lekarky za 7 eur
Ahojte tehule moje 😊 ako sa tu pekne rozrastate 😊 myslim na vas a drzim palce ✊✊✊💞
@kkikulaa to je este celkom fajn... Cakala som okolo 20 eur 😳

@kotatko1232
@kristinka95 digitalny este neodporucam, lebo Ti nemeska ms a tie su iba 25mlU/ml. To az ked Ti bude meskat 3-4 dni.