icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

luciadobrov
20. jún 2016

@zaba9 ano to ja som bola a bolo to strasne!!!! strasne mi chybala postel, deti v pohode velmi sa im pacilo - ved aj mne ale vies ako to je ked sa nemozes natiahnut na gauc 😉 vidis ako sme sa tu stretli 🙂 ja som mala tie 3 mesiace dost tazke, zistili mi nejaky virus, asi preto som vtedy potratila ale potom sa to z kontrolnej cytologie nepotvrdilo, takze asi to bolo preto ze som bola vtedy aj strasne chora a tebe vtedy zistili ze z coho to bolo?

zaba9
20. jún 2016

@luciadobrov no to ti verim s tou postelou 🙂 . Ja ju navstevujem kazdu chvilu. Este ze som doma a da sa to. Nie,mne vtedy nezistili nic,ale len co sa to stalo,tak o tyzden mi prisli vysledky z hema,z predosleho potratu v sept.2015. Tam zistili neake mutacie,vrodene trombofilne stavy. Teraz ked mi 1den meskala Ms,nabehla som hned k doktorke, a od 4tt picham injekcie do brucha. plus KL a zelezo. Tak verim ze teraz to uz bude ok.

luciadobrov
20. jún 2016

@zaba9 ufffff no teda ale ked je to potrebne tak co uz ze? ja som dostala ten duphaston, ten beriem 2x aj to je dost nieto este aby som si pichala do brucha injekcie, by som odpadla pri kazdej prilezitosti. A ano tento krat to bude ok, musime verit kedyides teraz dr?

zaba9
20. jún 2016

@luciadobrov vidis,aj ja duphaston,na ten som zabudla. 🙂 ale ja ho mam 3x. Nooo,aj ja bojujem s tymi injekciami. Kazdy vecer mam z nich hruzu. Aj si poviem,ze sak to nic nie je,ale nejde mi to prekonat. A budem ich musiet az do konca plus sestonedelie. Takze ked si pozeram dni do porodu,az sa mi vzdy oci prevalia,ze este tolko inj. Ale picha mi ich priatel. Ja by som to nedala sama. Ku Dr.idem az 11.7.,s tym,ze ak bude vsetko v poriadku,vypise hned knizku.

knizocka
20. jún 2016

@zaba9 @luciadobrov dievcatka a uz ste mali sediecko? Mna pobolieva podbrusko tak neviem ci to tak ma byt akebo nie

butterfly333
20. jún 2016

@zaba9 ahoj a ake mutacie ti zistili lebo ja som pred 11dnami potratila a mám výsledky z hemato tiež mám mutacie homozygota aj heterozigota tiež si mala potrat myslíž že to bolo z tej trombofílie ?teraz si pichaš inj a je všetko v poriadku??Lebo aj mna to čakaak sa znova tehu podarí.

luciadobrov
20. jún 2016

@knizocka
@zaba9 no beru aj ja dufam, ze by uz mohla byt knizka 😊 tak ale ividime. Nie teraz som este namala srdiecko bola som 6+0 a bol len 1,5 cm bublinka dufam ze na bud tyz bude uz pekne vidiet babo

danusskaaa
20. jún 2016

Aj ja sa k vám pridávam, zatiaľ bez dr. potvrdenia ale s veľkou radosťou v srdci. Prvý test robený ráno - čiarku som si viac menej asi domyslala, ale druhý dnes poobede, kde je to už vidieť 😉 posledná MS 19.5. Prsia bolestivé extrémne, inak nič...

kalianka
20. jún 2016

babulky tak u mna stale prazdny vak 6+2tt lekar mi odporucil ist na kyret, vraj ide o anembryomolu---- ☹

luciadobrov
20. jún 2016

@kalianka ja by som este pockala ja som bola 6+0 a tiez len vak, idem na dalsiu kontrolu az na bud tyz, este pockaj co ak si mala neskorsie ovulku

veverickav
20. jún 2016

@kalianka ja by som takisto pockala... clovek nikdy nevie ako sa to moze vyvinut... vela stastia, nech to dobre dopadne 😉

kalianka
20. jún 2016

@luciadobrov lenze podla vaku urcil 6+2 a povedal, ze je to uz moc velky vak na to, ze je prazdny, vraj tak velky gestacny vak uz v sebe ma vzdy aspon bodečku ☹

luciadobrov
20. jún 2016

@kalianka a kedy mas ist na kontrolu?

kalianka
20. jún 2016

@luciadobrov uz nikedy. Povedal, ze ak samovolne nezacnem krvacat, ze mam ist do nemocnice. Dal mi papier na prekonzultovanie stavu a pripadny kyret.

luciadobrov
20. jún 2016

@kalianka urcite este pockaj a chod az ked zacnes krvacat, je tu vela takych bab co malo doporuceny kyret a ked prisli na zakrok uz bolo babo. Hlavu hore musis verit

kalianka
20. jún 2016

@luciadobrov ked ja sa bojim uz uplne ked som nevedela, ze som tehu, bola som na Rengene zubov, uz si myslim, ze to je z toho. asi ma trtne nacisto.

origalaxis
20. jún 2016

@kalianka jasne, urcite nechod nikam, pockaj aspon tyzden dva. Ved to je hrozne skoro a presne mozes mat posunutu ovulaciu. Vela zenam sa toto stava. Zatial neries a netrap sa.

Babyyyyyy mne je dnes taaaak dobreeee 🙂 este aj dcera je uzasna a zabavi sa tu sama a je dobrucka, tak dnes taky oddychovy den 🙂

kalianka
20. jún 2016

Baby ja som ovulku isto posunutu nemala a podla ms som asi niekde v inom tt, poslednu ms som mala 2.5. a on podla velkosti gestacneho povedal ten tyzden. Ale ved je mozne, ze sa este daco zjaví. Ale pochybujem. Bola som tam uz trikrat, stale prazdny vak, hoci sa zvacsoval.

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@kalianka z rontgenu to urcite nemas

ritamama
20. jún 2016

@kalianka pockaj 1 tyzden a skus ist na sono. Velmi drzim palce!

baby213
20. jún 2016

@luciadobrov ja som 6tt+1 a dnes som bola u doktora ale na sone videli len dutinku.Mam strach u maleho uz v tonto obdobi bilo srdce ako zvon 😕

baby213
20. jún 2016

@kalianka joj a to preco tak skoro?ved do konca 7tt sa caka

denula58
20. jún 2016

Dobry den.. Chcem sa zapojit dnes som bola u lekara a mam 6+1 a vo vaku 3mm zazrak...len ma upozornil aby som sa privelmi netesila, vraj po cisarskom reze je riziko potratu 😢

veverickav
20. jún 2016

@denula58 och ti lekari... 😠 treba verit vzdy v to najlepsie... nadej umiera posledna, a keby sme mali verit zakazdym v to najhorsie, tak by sme mali velmi smutny zivot 😖 😉

kalianka
20. jún 2016

@baby213 neviem no, tez som prekvapena. ALe ja som tam bola 10 dni dozadu a uz bol gestacny vak. Teraz bol znova, hoci vacsi, ale prazdny a povedal, ze po 10 dnoch by tam uz mala byt zmena...

knizocka
20. jún 2016

Baby ja som este viac vystrasena ked to tu vsetko citam, v minulom tehu som nic taketo ani netusila,,ze sa moze prihodit ,lenze po potrate som zase uplne paranoidna a nedokazem sa ukludnit. Hrozim sa toho,ze sa mi to stane nieco zle a o miminko pridem 🙁

baby213
20. jún 2016

Hm ja som tiez zdesena z toho co sa vsetko babam na MK stava,ale hold to patri k zivotu.Nebudem sa stresovat,tym co sa stalo ostatnym aj jed mi je to luto ale kym mi moj lekar nezoberie posledne zbytky nadeje nebudem si nic zle pripustat.Pomoct tomu nemam ako ale stresovanim si prihorsit mozem.

zaba9
20. jún 2016

@butterfly333 ahoj.pisala som ti este min.tyzden. Ale ja mam len heterozygot. Ano,zapricinuju potraty,to mi povedala gyn. Inj.beriem teraz od 4tt. Zatial je vsetko ok,v 6+0 uz bilo aj srdiecko. Drzim ti palce.

zaba9
20. jún 2016

@luciadobrov
@knizocka ano,mne v 6+0 uz bilo srdiecko.

butterfly333
20. jún 2016

@zaba9 to som rada držím palčeky nech je všetko v poriadku ja verím že sa aj mne ešte podarí tehu.