Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@denula58 to co je za blbost ze riziko potratu, ja som mala 2x sekciu, nehovorim vo february som mala MA ale to nebolo zo sekcii ale z choroby, neboj len klud a drzim palceky budeme tu spolu velmi dlho 😉😊
@baby213 ber to z lepsej strany bude to baba, baby si vzdy davaju nacas 😊😘 tak ale tym padom sa moj manzilek bude musiet zmierit s tretou babou 😉
@luciadobrov jejda ty si strasne zlata 😊😙dakujem za upokojenie.No keby to tak chcelo byt,mali by sme parik.Ale Luci hlavne nech su deticky zdrave,aspon nebudes musiet nic kupovat abo odkupim heh 😂vecicky ne babatko
Inak baby, čo sa ste mali MA, dnes mi moja čínska doktorka vravela, že akupunktúra je veľmi účinná na udržanie plodu... Tak sup sup skúsiť! A ešte mi vravela, že mam príliš vysokú teplotu :( ze ma byt zvýšená ale nie az tak, tak neviem ci to môžem mat z alergie ci z tehu ci som nachladnutá aj ked ani neviem kedy ci všetko spolu .... Alebo mozno len absťák z alkoholu 😂😂😜😜🙈🙈
@luciadobrov a je normálne, že v tom 5+tt+1 ešte nevidela u mňa žiadnu akciu a len váčok?
@knizocka jasne, ja som dnes bola u Dr. videl len vacok, dietatko cca 2 mm ale zatial bez srdiecka, lebo som cca medzi 5 alebo 6 tt. Dr povedala, ze je to velmi skoro. Mam prist o 2 tyzdne na kontrolu. Vsetko bolo zatial v uplnom poriadku 🙂
@veverickav mne o dietatku nic nepovedala, akurat,ze vacok ma 8 mm a odpoveda to s tym,ze nam prist o 14 dni...ono ja som asi precitlivena po tom potrate a neviem ci to je v normalne, ked tu teraz citam o tom,ze niekomu vidiet uz miminko s niekto ma prazdny vacok
@knizocka podla mna je to strasne individualne.... chapem, ze je to teraz citlive, ale treba dufat v to najlepsie 😉 kazdy ma inu skusenost.
Tiez sa k vám pridam zienky. Zatial som 6 tt. Dufam ze tentoraz vsetko dobre dopadne..Kedze vo februari som mala MA. Tiež som precitlivena a prilis sa sledujem, len to uz je asi z toho strachu. Snažím sa pozitívne myslieť, že teraz všetko dobre dopadne ale predsa do 12 tt je este daleko a vzdy s malou dušickou chodim na WC. Žienky želám vám krásne tehulkovanie nech nam už nič nepokazí radosť s malého pokladu.
@knizocka urcite je to normalne ja som vzdy mala babo neskorsie. Pri oboch som mala v 6t len vacok a aj teraz 😉
@baby213 ako hovoris, len nech su zdrave 😊💝🎁
@luciadobrov tak to si ma naozaj potesila... A hadam mas pravdu ze to je blbost ...normalne ma dnes ten doktor demotivoval ..uplne som sa prestala tesit ale teraz uz sa citim lepsie 😊 tak hadam nam to dopadne na vybornu 😍
@luciadobrov dakujem tresku som sa ukludnila
@veverickav dakujem za povzbudenie uz sa budem len tesit a cakat do 11.7 😊
Ahojte, mne sa pri tomto tehotenstve neskutocne vyhadzuje plet na tvari a krku a dekolt ...nikdy ani v puberte som s tym problem nemala ani v mojich 2 tehotenstvach ani po... Mate niektora problem tiez, ze sa vam zacali robit vyrazky? Ja som z toho nanervy 😣😞
Ahojte baby. Tie ktoré mali to šťastie ako ja a otehotneli, srdečne pozývam do skupiny
https://www.modrykonik.sk/group/8681/
Verím, že sa nás tam zíde co najviac a budeme sa navzájom podporovať ako aj tu v tejto skupine... ✊✊✊
💕💕💕
@diablik2102 ahoj 🙂 nechcete tu skupinu spravit sukromnu? Urcite sa mnohym bude lahsie pisat o intimnych veciach 🙂
@origalaxis ahoj dobrý napad .. urcite to do vecera zmenime 🙂
@luciadobrov to fakt? Baby mne je navracanie, stale tehu priznaky jak bulo. Vak prazdny. Objednala som sa este vo stvrtok inemu doktorovi.Ale nedavam si nadeje ☹
@diablik2102 vyborne! 🙂
Tak ja tu zostanem spionovat aspon holky, co tu ostanu...
Baby ja tu tiez ak mozem este chvilu ostanem..lebo este stale dufam, kedze nieco takmer podobne sa mi stalo aj pri dcerke a to ma uz 4 roky...dnes som bola u lekarky
...a vraj mimomaternicove....v maternici nic nevidi....zajtra idem po vysledky hcg ale upozornila ma ze v pripade velkych bolesti hned do nemocnice.....
Ahojte, pred tyzdnom som sem davala pomaly silnejuce testy, ste mi radili zajst k lekarovi a kupit clearblue digital..
U lekara v piatok len prazdna dutinka, bez zltkoveho vaku a plodu..bola som 5+3tt.
Kazal mi prist o dva tyzdne, zobral krv na hcg, dnes som tam volala a este stale nie su..
Robila som aj ten clearblue test, vcera na 28 dpo mi ukazuje 2-3 tyzden. Tento vysledok mi ukazuje uz 10 dni (robila som ho aj 18 a 24 dpo) je to normalne? Uz davno mal predsa ukazovat 3+ ...
Naschval som cakala, ze pojdem k lekarovi az ked mi bude meskat ms 14 dni a aj tak mi to nepomohlo. Zabudla som napisat, ze gestacny vak meral 5 mm v 5+3 tt.
@denula58 ja by som sa nestresovala,hoci viem, že je to tazke. Mala som to podobné pri dcére, V 6tt iba vačok V 8tt už bolo vidieť babatko aj srdiečko. Keby som teraz zas nebola na progesteronovej liecbe A nepotrebovala navýšiť dávky, skôr ako V 8tt by som K dokimu ani nešla.Napriek tomu sme už teraz V 5+4tt videli srdiečko. Každé tehu je skrátka asi iné.nech už to dopadne akokoľvek, stres rozhodne nepomôže. Držím palce

@baby213 ja som pri obidvoch tehu mala vzdy len vacok a babo az neskor, co som pozerala stare moje zaznamy vzdy som bola az okolo 8-9 tt a az potom bolo vidiet