icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

bublinka711
21. jún 2016

@petra1303 jaaaa to mam. NIkdy som to nemala, pri dcére som dokonca mala pleť ako babatko 😀

diablik2102
21. jún 2016

@danusskaaa ahoj kedy mas dostat ms ??

danusskaaa
21. jún 2016

No, mala som poslednú 19.5. A očakávala som ju okolo 16teho. Ale už asi nedôjde 😀

diablik2102
21. jún 2016

@danusskaaa no ja som mala poslednu od 21.5 do 26.5 a teraz mam dostat az o dva dni čiže 23.6. a mi vyšiel tak isto test :D inak gratulujem 🙂

danusskaaa
21. jún 2016

Ďakujem, aj ja ti gratulujem 😉 moc sa teším, takze ešte vydržať do 1.7 a šup k dr.

diablik2102
21. jún 2016

@danusskaaa no tak ja som uz objednana zajtra 🙂

martinaj
autor
21. jún 2016

@diablik2102 to je velmi skoro...... vidno nebude nic...

danusskaaa
21. jún 2016

Hej, tak skoro? Bude tam už niečo?

diablik2102
21. jún 2016

@martinaj
@danusskaaa tak podla vsetkeho bolo vajíčko oplodnene cca pred 2/3tyzdnami ... zaciatok po ms .. tak boli aj moje dve tehotenstvá ... takže by uz malo byt aj srdiečko ... ja som sa tak neobiednala ... dnes som volala so sestrickou tak mi vravela ze mam prist zajtra lebo na buduci tyzden nema volny termin ... že mi zoberú aspon krv ...uvidime nechame sa prekvapit 🙂

alchemilkazltozelena
21. jún 2016

Baby moje tak opat sa ozyvam - na pripomenutie - davala som sem zelene pepino a bola nestastna ze su vzdy rovnake..tak dnes som kupila iny a urobila teraz poobede a myslim ze vsetko je ok co poviete? 🙂

jajuska9
21. jún 2016

ahojte :D asi aj ja medzi vas patrim,aj ked slabucka ciarka....poslednu ms som mala 23.5. ...

egiginka
21. jún 2016

@diablik2102 , aby bolo vidno srdiecko co je asi najpodstatnejsie to tak 6tt, takze mesiac po oplodneni ist k dokyne najskor, ideal az tak 3-4 tyzdne po meskajucej, nech sa zbytocne nemusi babo casto ultrazvukovat .....yk

denula58
21. jún 2016

@bublinka711 dakujem velmi pekne za podporu 😊 no objednal ma hned zasa v pondelok tak preto som bola taka vylakana asi sa bojim toho pondelka co mi povie...tak zatial sa tesime 😍

diablik2102
21. jún 2016

@egiginka hmmm no sestricka ma objednala na zajtra ... lebo potom uz nema volny termin ...

ritamama
21. jún 2016

@jajuska9 ked je to pepino, ani necakaj silnejsiu ciarku. Su na p.d 😠 . Skus inu znacku. Btw gratulujem Ti 😀

jajuska9
21. jún 2016

@ritamama robila som aj dr max a tiez bol taky slaby ....

petra1303
22. jún 2016

@lareina
@bublinka711
Tak som rada, ze nie som sama a rozmyslam ci to nebude koli duphastonu co beriem...

bublinka711
22. jún 2016

@petra1303 áno, duphaston to môže robiť... Ja mám utrogestan, no je to hormón,takže aj to by mohlo byť. Ale je to šialené, chodím ako pubertacka 😀

lucka261177
22. jún 2016

Caute ja akosi nevladzem existovať preto ani neprispievam otras uz aj vracam nic nezaberá ani občasne dzobkanie ani len napiť sa mi nedá co mi je hneď blbo v kuse spím malého ani do školy nevozim a ked mi je aj lepšie mam furt depky . Prestala mi káva chutiť no na sa zabitie človek sa nevie ani tešiť z bábätka v takomto stave.
Ta súkromná skupina existuje alebo nie ? Lebo sa tam nedá prihlásiť ja som mala celu noc bolesti v podbrušku asi uz pracuje maternica na plne obrátky v piatok prvé sono dnes som začala 9 tyzden. Pozdravujem vás všetky a prajem pohodové slnieckove dni

luciadobrov
22. jún 2016

@lucka261177 uz som nad tebou rozmyslala, ze co je s tebou ked sa 5ak dlho neozyvas, aj mne teraz az nejako zacina byt zle...

15katka11
22. jún 2016

@knizocka Viem presne ako sa citis. Ja som mala to iste.j Prve tehotenstvo ukazkove vsetky testy na vybornu. Aj ked mala sa narodila cisarskym rezom pretoze bola zle otocena ale nemala som ziadne problemy. Zacali sme sa snazit o druhe ale vo februari MA teraz som v 6 tt a mam neskuročny strach ze sa to zopakuje. Dnes idem na gyndu tak som zvedava čo sa dozviem.

andrejta
22. jún 2016

@jajuska9 to je v pohode ciarka, su v pohode tie testy. Postupne budu tmavnut, ver mi 😉

zuzkasu
22. jún 2016

Ahojte tiez by som sa rada pridala k Vam termin by som mala mat 19.2. 😊 budeto nase tretie stastie ❤️

zuzkasu
22. jún 2016

este pridam moje testovanie posledny je 21 DPO bola som aj u Dr. v 5 tt vsetko je ok ale srdiecko este nebilo tak dufam ze coskoro bude najblizsie ide 12.7. na kontrolu

kotatko1232
22. jún 2016

@martinaj inak od vcera sa uz snaziiim 🙂
vcera som nanho skocila 🙂 aj bol v soku co sa deje.a dnes celiii den ako kedy som nevedela udrzat moc 😀
Musim mat aj intimku 😀 😀

cestovatelka
22. jún 2016

@15katka11 ahojte, uz par dni Vas tajne sledujem a uplne s rovnakych dovodov sa bojim pridat.... prve tehotenstvo bez velkych komplikacii, kvoli placente preavia cisarsky ale mame krasnu 5rocnu bambulku ktoru lubime najviac na svete, pred rokom sme v osmom tyzdni nemali
ziadnu sdrcovu aktivitu takze som podstupila cistenie a aktualne zacinam 6 tyzden..... a viac strachu som snad za cely zivot nezazila☹ a vooobec neviem ako sa tohto starchu resp stressu zbavit... na to tu nahodou nenajdem niekde recept

zuzkasu
22. jún 2016

@cestovatelka ahoj myslim ze toto prezivame skoro vsetky teraz ale musime mysliet pozitivne a verit ze to bude v poriadku ja som tiez 6 tt

cestovatelka
22. jún 2016

@zuzkasu ja viem

knizocka
22. jún 2016

@15katka11 katka dufam ze vsetko ti dopadlo dobre ja pojdem az o tyzden a dufam tiez ze to bude ok daj vediet
@15katka11

rebeka40000
22. jún 2016

ahojte, dnes som zbadala 2 ciarky🙂))