Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Ahoj, obavam sa ze sa aj ja rozlucim. Prave som zacala spinit☹
@cestovatelka to este nemusi byt zle.nepojdes na pohotovost?
@cestovatelka urcite chod ja som pri prvom velmi spinila a potom velmi silno krvacala a nastastie sa udrzal bolo to sice tazke ale zvladli sme to takze hlavu horw
baby, kedy ist k doktorovi? v pondelok to bude podla menzesu 5 tyzdnov ( od oplodnenia 3 🙂 ) je to este skoro? pockat este aspon tyzden?
daj si magnezko!, popripade pohotovost, ono na 95 percent je to vec plodu, ale 5 matky, takze aj kvoly tym 5 popripade chod, inak zase spinenie, nie vsetky musia hned byt potrat
tak som dostala cipky, injekciu kedze som Rh - a do stvrtku PN z prace... spinenie kvoli roztahovaniu usadzniu embrya... uvidime ci pomoze... dakujem za podporu
@egiginka takze magnezium sa povas tehotenstva moze?
Ahojte, chcela by som sa pridat. Akurat mam stresy z toho, ze ma prestali boliet prsia, boleli ma priserne 2 tyzdne a teraz nic, tak neviem, asi to moc neovplyvnim, ale jeden MA mam za sebou tak mi napada vselico 😒
@mareenka nemaj stresy, to sa meni stale. Kazda zena to preziva inak. Ja som pri prvej nemala ziadne tehu priznaky. Vsetci okolo mna grcali a bolelo ich telo a ja nic. Treba si to uzivat, po MA sa vraj Tehu priznaky este dlho drzia. Nesuvisi to s tym az tak. Uzivaj si ze ti je fajn a vsetko aj bude 🙂
@danusskaaa ja si myslim ze to si len nafuknuta a je to docasne a ked si este aj cvicila brisne svastvo by malo drzat to brusko ja som mala prve tyzdne take pocity tioez potom mi bolo tyzdnen zle nejedla som takmer a zrazu uplne ploche brusko este aj svaliky z cvicenia sem tam vidno.tiez cakam druhe a som v 9TT tak ja myslim ze to splasne.babatko ma par mm a maternica je ako citron teraz v tvojom stadiu takze nezufaj este si uzijes ploche brusko urcite 🙂 🙂
@danusskaaa ja zacinam
7tt a tiez len pozeram ake brusko uz mam 😊A to pritom skoro dva tyzdne marodujem kvoli zubom, cize prijem potravy je minimalny a kedze mi je aj zle od zaludka tak to ani to telo nechce 😕 Takze som na tom vyzorovo presne ako ty 🙈
Ahojte, tak sa po prespanych A prevracanych 2 týždňoch vraciam do diskusie. Máme sa inak V pohode, drobec už má 1cm A aj ja pomaly začínam trochen fungovať. S tým bruškom to tiež mám tak,nechápem, pri dcére som také mala asi V 4-5 mesiaci 😀. Ja som V 8tt A nejaké veľké tajnosti nerobíme... Najblizsia rodina to vie, ako aj nablizsi priatelia, ale zas ani nechodime A každému to nevesiame ešte na nos 🙂. Dcérka to eficialne ešte nevie, už sme sa rozprávali, naznačili, opýtali sa, čo by ona na to,keby sme jej priniesli súrodenca, ona, že môže byť, ale bratceka 🙂. Kocky,čo máte staršie deti,už ste im to oznámili? Ja aj kvôli tomu,že dcéra je strašný breptal,ak to vie ona, vedia to úplne všetci :-P
@danusskaaa podobne! prve nist a druhe uz teraz zakryvam
@cestovatelka samozrejme!!!! dokonca niektori odporucaju jedno denne prvy yrim.pri komplikovanejsich aj 2-3denne...
potom pocas ostatnych to uz ked tvrdne brucho, dokonca aj ak su krce v nohach, v lytku. Takze zaver magnezium je dokonca potrebne, netreba to prehanat, ale ja si davam tak sem tam, aj na unavu je fajn.Potom uz k porodu; tak neni dobre, lebo lenivie maternica, ale to uz je o tretom trimestriaj
@egiginka dakujem pekne! uz nejake vitaminy beriem co mi tu lekarka predpisala tak zase aby som to neprehnala😉
@bublinka711 pred rokom sme dcere povedali hned a po potrate som toho trpko olutovala bo vysvetlit 4 rocnemu dietatu ze bude babatko a ze zrazu nebude....celkom dlho sme to riesili☹ takze tento krat pockame, aj ked vzhladom na to, ze manzelova rodina uz vie kedze sem prave tento vikend dorazili a my sme utekali na pohotovost☹
@diablik2102 pozeram, ze ste aj nejaku tajnu skupinu riesili, mozem aj ja poprosit o pridanie? dakujem
@cestovatelka ano 🙂 okik mas pozvanku 🙂
@diablik2102 dakujem😉
@diablik2102 môžem aj ja poprosiť O pridanie?

Včera v práci som sa rozplakala pri príhovore troch politikov, žeby hormóny?
Ešte, že sa mi podarilo celkom rýchlo ukľudniť a dúfam, že ma nikto nevidel 😂🙈