icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lareina
25. jún 2016

Včera v práci som sa rozplakala pri príhovore troch politikov, žeby hormóny?
Ešte, že sa mi podarilo celkom rýchlo ukľudniť a dúfam, že ma nikto nevidel 😂🙈

cestovatelka
25. jún 2016

Ahoj, obavam sa ze sa aj ja rozlucim. Prave som zacala spinit☹

ritamama
25. jún 2016

@cestovatelka to este nemusi byt zle.nepojdes na pohotovost?

zuzkasu
25. jún 2016

@cestovatelka urcite chod ja som pri prvom velmi spinila a potom velmi silno krvacala a nastastie sa udrzal bolo to sice tazke ale zvladli sme to takze hlavu horw

jana86
25. jún 2016

baby, kedy ist k doktorovi? v pondelok to bude podla menzesu 5 tyzdnov ( od oplodnenia 3 🙂 ) je to este skoro? pockat este aspon tyzden?

5ka_es
25. jún 2016

@jana86 mne sestricka povedala ze nema zmysel chodit skor ako zene meska dva tyzdne

egiginka
25. jún 2016

daj si magnezko!, popripade pohotovost, ono na 95 percent je to vec plodu, ale 5 matky, takze aj kvoly tym 5 popripade chod, inak zase spinenie, nie vsetky musia hned byt potrat

jana86
25. jún 2016

@5ka_es a ty si uz bola? Pozeram.ze si tiez z Po 🙂 ku komu chodis, ked sa mozem opytat?

zuzkasu
25. jún 2016

@jana86 ja som bola presne v 5 tt ukoncenom aspon viem ze je to na spravnom mieste ale sediecko este nebolo teraz pojdem 8+3 snad uz bude akcia

cestovatelka
25. jún 2016

tak som dostala cipky, injekciu kedze som Rh - a do stvrtku PN z prace... spinenie kvoli roztahovaniu usadzniu embrya... uvidime ci pomoze... dakujem za podporu

cestovatelka
25. jún 2016

@egiginka takze magnezium sa povas tehotenstva moze?

5ka_es
26. jún 2016

@jana86 idem v pondelok ku Pankuchovej ... Ty?

mareenka
26. jún 2016

Ahojte, chcela by som sa pridat. Akurat mam stresy z toho, ze ma prestali boliet prsia, boleli ma priserne 2 tyzdne a teraz nic, tak neviem, asi to moc neovplyvnim, ale jeden MA mam za sebou tak mi napada vselico 😒

jana86
26. jún 2016

@5ka_es ja chodim ku Ligusovi

5ka_es
26. jún 2016

@jana86
A kedy ides?

ritamama
26. jún 2016

@mareenka ine priznaky mas? Ani mne nebolia prsia vkuse, ale napr. zaludok na vode a kyselinu mam kazdy den😨

jana86
26. jún 2016

@5ka_es neviem,ja som podla menzesu este len 4tyzdne a 6dni...sa mi zda este skoro..asi pockam este tento tyzden a pojdem na dalsi

origalaxis
26. jún 2016

@mareenka nemaj stresy, to sa meni stale. Kazda zena to preziva inak. Ja som pri prvej nemala ziadne tehu priznaky. Vsetci okolo mna grcali a bolelo ich telo a ja nic. Treba si to uzivat, po MA sa vraj Tehu priznaky este dlho drzia. Nesuvisi to s tym az tak. Uzivaj si ze ti je fajn a vsetko aj bude 🙂

danusskaaa
26. jún 2016

No, my zatiaľ všetko držíme v tajnosti ale brucho mi nenormálne trčí ☹ keďže som úplne prestala cvičiť (aspoň do kontroly u dr) tak mi to vybehlo rýchlo. Pri prvej som ani v šiestom mesiaci také nemala...

lucka261177
26. jún 2016

@danusskaaa ja si myslim ze to si len nafuknuta a je to docasne a ked si este aj cvicila brisne svastvo by malo drzat to brusko ja som mala prve tyzdne take pocity tioez potom mi bolo tyzdnen zle nejedla som takmer a zrazu uplne ploche brusko este aj svaliky z cvicenia sem tam vidno.tiez cakam druhe a som v 9TT tak ja myslim ze to splasne.babatko ma par mm a maternica je ako citron teraz v tvojom stadiu takze nezufaj este si uzijes ploche brusko urcite 🙂 🙂

danielocka262
26. jún 2016

@danusskaaa ja zacinam
7tt a tiez len pozeram ake brusko uz mam 😊A to pritom skoro dva tyzdne marodujem kvoli zubom, cize prijem potravy je minimalny a kedze mi je aj zle od zaludka tak to ani to telo nechce 😕 Takze som na tom vyzorovo presne ako ty 🙈

bublinka711
26. jún 2016

Ahojte, tak sa po prespanych A prevracanych 2 týždňoch vraciam do diskusie. Máme sa inak V pohode, drobec už má 1cm A aj ja pomaly začínam trochen fungovať. S tým bruškom to tiež mám tak,nechápem, pri dcére som také mala asi V 4-5 mesiaci 😀. Ja som V 8tt A nejaké veľké tajnosti nerobíme... Najblizsia rodina to vie, ako aj nablizsi priatelia, ale zas ani nechodime A každému to nevesiame ešte na nos 🙂. Dcérka to eficialne ešte nevie, už sme sa rozprávali, naznačili, opýtali sa, čo by ona na to,keby sme jej priniesli súrodenca, ona, že môže byť, ale bratceka 🙂. Kocky,čo máte staršie deti,už ste im to oznámili? Ja aj kvôli tomu,že dcéra je strašný breptal,ak to vie ona, vedia to úplne všetci :-P

egiginka
26. jún 2016

@danusskaaa podobne! prve nist a druhe uz teraz zakryvam

egiginka
26. jún 2016

@cestovatelka samozrejme!!!! dokonca niektori odporucaju jedno denne prvy yrim.pri komplikovanejsich aj 2-3denne...
potom pocas ostatnych to uz ked tvrdne brucho, dokonca aj ak su krce v nohach, v lytku. Takze zaver magnezium je dokonca potrebne, netreba to prehanat, ale ja si davam tak sem tam, aj na unavu je fajn.Potom uz k porodu; tak neni dobre, lebo lenivie maternica, ale to uz je o tretom trimestriaj

cestovatelka
26. jún 2016

@egiginka dakujem pekne! uz nejake vitaminy beriem co mi tu lekarka predpisala tak zase aby som to neprehnala😉

cestovatelka
26. jún 2016

@bublinka711 pred rokom sme dcere povedali hned a po potrate som toho trpko olutovala bo vysvetlit 4 rocnemu dietatu ze bude babatko a ze zrazu nebude....celkom dlho sme to riesili☹ takze tento krat pockame, aj ked vzhladom na to, ze manzelova rodina uz vie kedze sem prave tento vikend dorazili a my sme utekali na pohotovost☹

cestovatelka
26. jún 2016

@diablik2102 pozeram, ze ste aj nejaku tajnu skupinu riesili, mozem aj ja poprosit o pridanie? dakujem

diablik2102
26. jún 2016

@cestovatelka ano 🙂 okik mas pozvanku 🙂

cestovatelka
26. jún 2016

@diablik2102 dakujem😉

bublinka711
27. jún 2016

@diablik2102 môžem aj ja poprosiť O pridanie?