Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
kocky na zajtra mam dohodnutý 3 termín na potrat a už teraz viem, že nepôjdem, lebo ten môj úžas ma tam nepustí.... aj ma to teší ale zas keď si uvedomím do čoho sa to pustam tak si myslím o sebe ze som totálne na hlavu...
@petra1303 pomozeme Ti... uz sme tvoja nova rodina a rodina je tu na to! si silna zena!
ahojte čakateľky 🙂 rada by som sa k vám pridala, kto by mohol aj do súkromnej skupinky 🙂 som v 10tt, predpokladaný TP 10.2.2017 (ale môj dr. neprihliada na dĺžku cyklu)...už druhý týždeň rozdýchavame info, že v brušku nosím dvojičky 😀 doma mám dvoch chlapcov, tretie sme plánovali a štvrté je asi bonusové 🙂
ahojte, ako sa máte? my relaxujem v Oščadnici a užívame si dobrý vzduch a úžasný klud. ..
@petra1303 ideme za tebou!!!😉
@lenkuliak fiiiiiiha blahozelame....ja mam tiez termin 10.2. Ale len jedno heh
@lenkamatus dakujeme 🙂 ja budem rada, ak budú aspoň januárové...no uvidíme, ale mám trochu obavy z tehotenstva...ale tak snád nejak zvládneme 🙂 aj tebe gratulujem a pekné tehuľkovanie...
@petra1303 ... Ronaldova mama chcela ist s nim ako tretim dietatom na potrat, lebo sa jej to zdalo uz vela.. Lekar jej povedal, ze v ziadnom pripade, ze je zdrava... A vcera sa stal majstrom europy vo futbale 🙂 Bocelliho mama opacne, vraveli jej aby sla na potrat, ze bude postihnute, ale ona nedovolila... A ako krasne spieva 🙂 kazdy clovek si zasluzi sancu, nikto dopredu nevie, aky uzasny clovek z neho moze vyrast. ❤️
Ahote dievcataa.neviete co je dobre na zvracanie??od rana do cca 16:00 som zvracala ale uz som az nevladala.mate to niektora??
@kotatko1232 skús pepsi colu, alebo coca colu -s cukrom, žiadnu light. Po troškách...cca každú 1/2 hod.jednu lyžicu.
@vejapa76 ahoj dakujem .no uvidim co bude zajtra.dnes mi je uz ok dufam....ale citala som ze dobre su aj veci zo skorice hocico
@kotatko1232 ja som čítala, že ráno než vstanes z postele máš niečo malinké zjesť, myslim suché, ze to zvýši cukor s nebude zle
@kotatko1232 mne pomáha skludniť žalúdok čierny čaj s citrónom a medom, tým vždy začínam deň a samozrejme normálne raňajky, pravideľne asi každé 1,5-2 hodiny jesť...takto viem prežiť deň...mne ale býva najviac zle na večer a keď už začnem vracať, jediné, čo mi pomôže, je ísť spať a v noci sa mi žalúdok ukľudní...dúfam, že to čoskoro prejde 🙂
ozaj a je tu nejaká šťastná žena, ktorej už nie je nevoľno a nezvracia? 😉 😀 🙂
@petra1303 moja super som rada ze si sa tak rozhodla 🙂 silno drzim palce 🙂 verim ze bude vsetko ok 🙂
Ja som zial v nedelu zacala spinit a v pondelok nam uz nebilo srdiecko takze som bola vcera na zakroku ☹ neviem ci to este niekedy dam ale budeme sa snazit dalej, zelam ti vela vela sil a radosti z babatka 🙂
@lenkuliak Dakujem pekne.no dnes mi je celom fajn pri posteli som mala 2 piskoty tak hned ako som sa prebrala tak som to dala do ust a zjedla.....
@lenkamatus aj ja mám termín 10.2. 🙂
@kotatko1232 aj mne býva strašne zle...keď ostanem hladná aj keď sa najem...doobeda je zle a navečer dosť tiež..a každý druhý deň vraciam,...ale chvalabohu len raz v priemere.. 🙂 držím palce, hádam to v tom druhom trimestri skončí 🙂
@nera123 a od kedy ti je zle??mne len od vcera zacalo a to co som si vypocitala by som mala byt v 4 tyzdni

@egiginka co to stojí v tom genetone?