Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@diablik2102 ... Prosim o pridanie do sukromnej skupiny... dakujem
@01tatianka v súkromnej skupine je isto jedna baba 🙂 napíš @diablik2102 , aby ťa pridala
@01tatianka inak dvojičky u nás čaka @lenkuliak je veľmi zlatá, hádam sa nenavnevá, že som ti to prezradila skús jej napísať aj rovno ;)
@01tatianka ahoj, vitaj...tiež čakáme dvojičky...termín máme 10.2. ale isto tak dlho nevydržíme pokope 🙂
ďakujem vam kočky @lareina @lenkuliak @diablik2102 možem vas poprosiť o pridanie do skupiny?
@diablik2102 ahoj, mozem poprosit o pridanie do skupiny?
poprosim priidat do skupiny...diiikk.....
Ahojte dievčatá som tu nováčik termin mam 14.02.2017. Neviem presne ako to tu funguje. Čítam že tu máte neakú súkromnú skupinu tak by som vás poprosila o prijatie zrejme tam si cmarate. 🙂
@diablik2102 mame tu nové kocky 😉
@lucka261177 oki
@lucka261177 jej moja, ze 20tt 😍 krasa, uz viete co sa skryva v brusku?
@martinaj bola som na trisomy cize to viem od 13tt je to Chlapcek a ty ako? Uz si tehotna ?
@lucka261177 jej, odkedy ste vsetky v sukromke tak nemam prehlad. No a ja? Zistili mi celiakiu a z nej potraty.... a v nedelu som zistila, ze som tehu 😍 nejakym zazrakom 😊 dnes zacinam 6tt 💗 snad uz bude vsetko dobre 😊
@martinaj jeeej super gratulujem ☺
Dakujem vam babulky 😍 dufam ❤
@martinaj moc moc drzim paste!!!
Velmi vam dakujem baby 😍
@martinaj aj ja blahozelam, prijemne tehulkovanie a vsetko najlepsie k meninam prajem 😉
@lienocka23 dakujeeeem 😍
Ahojte, tak po dlhom case by som sa chcela pridat do sukromnej skupiny 😊 Termin mam 7.2 😊 @diablik2102
Ahojte, ja mam termin 6.2. @diablik2102 chcela by som poprosit o pridanie do sukromnej skupiny
@diablik2102 ajoj, mozem poprosit o pridanie do sukr.skupiny, termin mam niekedy v februari😎diks

Ahojte, my mame termin 13.2 ale čakame dvojičky takže asi to bude skor, je tu niekto s rovnakym prípadom? 😕