icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucinka511
13. nov 2016

@nera123 ja vie.obcas je aj dobre postrasit.ja mam termin 6.2 podla MS,

lucia2907
14. nov 2016

@awrilia 7.2 -8.2....zatial to vyzera tak ☺

saska6867
18. nov 2016

ajaj som bola dnes u doktorky a krcok sa otvara vraj, ideme do nemocnice na prijem akurat a tam ma hospitalizuju, drzte palce, hadam bude vsetko oki coskoro a nebudu ma dlho drzat :(

adazmrzka
18. nov 2016

@saska6867 drzim palce ✊

nera123
19. nov 2016

@lucinka511 cisársky preto, lebo môj syn sa mi neotočil..bol koncom panvovým a druhé bábätko v našom meste ide automaticky tiež cisárskym...čo už..priznám sa, že sa mi nechce rozmýšľáť nad inou pôrodnicou, hoci, na začiatku som to ešte zvažovala, lebo som veľmi chcela rodiť prirodzene..ten chrbát..no poznám to..ischias ma potrápil len raz chvalabohu..nemohla som chodiť, ani stúpiť na nohu, po dvoch dňoch to prešlo 🙂

nera123
19. nov 2016

@lucia2907 sorry, som sa pomýlila a odpisujem ti na staršiu správu...dlho som tu nebola a ukazovalo mi to tu neprečítané, hoci už som na to asi odpisovala...tak troška odveci 🙂

lucinka511
19. nov 2016

@nera123 ja tiez asi idem CS placenta stake 1cm od vnutornej branky na zadnej strane.cize ja si myslim ze uz sa nevytiahne .ved to mi vravia od 15tt a nic.je tam ako aj bola.uz aj viacej odychuje..lebo mam take naonute brucho a uz mi aj tvrdne...takze tak a ty mas asi tak termin ako ja.ja mam 6.2 ake myslim si.ze oojdem koncom Januara.

nena007
19. nov 2016

@saska6867 aj ja drzim palcek. Vela zdravicka..

nera123
20. nov 2016

@lucinka511 no tak pekne si sem tam daj magnerot, aj dve denne, aby ti tak netvrdlo..ja mám termín 11.2., ale tiež pôjdem skôr, keďže cisársky..už sa cítim ako slonica, a to ešte mám pred sebou dva a pol mesiaca..

lucinka511
20. nov 2016

@nera123 ja berem magnezko 500mg 4xdennr a pijem 3 l dnrs parada.nic ale ja som pila lrn pol litra aj v moci som mala ketony.no znaci dehydrataciu tak asi preto aj ta maternica tak tvrdla.ako uz pijem 3l tak omnoho lepsie....slonica? no ja mam tirz par kilo..a to sa fakt.obmedzujem .jem zdravo ake striedmo a ziadne ze take sladmksti a tie klasicke.slivenske jedla a kila idu hore..aj ja mam vatsie brucho ale najviac ma hneva zadok a stehna.otras.

nera123
22. dec 2016

baby tak ako? ako sa cítite? ja som už ako guľa, už len čakám na finále 🙂 aj vy tak cítite poslíčkov? ja prejdem pár metrov do obchodu a už mi tvrdne brucho..tašky už máte pobalené? 🙂

ruthova
23. dec 2016

@nera123 kedy máte termín?

lucia2907
23. dec 2016

@nera123 tak ako gula sa citim aj ja...pribrala som uz 17kg ..termin mam 8.2...este nemam nic poprane, ani tasku prichystanu...medzi sviatkami to chcem dat nejako dokopy....uz by bolo aj nacase ☺

nera123
26. dec 2016

@lucia2907 no v

nera123
26. dec 2016

@lucia2907 sorry pisala som z telefonu a zle mi to odoslalo..no ani ja nemam nic zbalene ani poprane..tiez sa chystam, ze po Silvestri to dam dokopy, uz by sa potom aj patrilo🙂 tieto sviatky, same navstevy, tak ked sa to upokoji, pojdem na to 🙂a co cakas? Chlapceka ci dievcatko?

nera123
26. dec 2016

@ruthova 11.2., ale idem planovanou sekciou, tak tipujem, ze to bude troska skor..

lucia2907
27. dec 2016

@nera123 chlapceka cakam 🙂 kope ako futbalista az je to niekedy bolestive...poslednu dobu neviem uz poriadne spat..strasne ma bolia krize aj ta kost pod bruskom.... a ty co cakas???

alchemilkazltozelena
14. jan 2017

uz to ma niektora za sebou a mala termin 9.2.?

nikki531
14. jan 2017

@alchemilkazltozelena ja som mala mať termín 3.2. a narodila sa 9.1.

alchemilkazltozelena
14. jan 2017

@nikki531 gratulujem..a prislo to necakane ci?

nera123
26. jan 2017

@lucia2907 odpisujem neskoro, lebo už som mala napísanú raz správu a nechtiac som to vymazala a už som sa sem potom nedostala na dlhšie 🙂 my čakáme dievčatko, prvého máme chlapca, tak sa veľmi tešíme na babu..strašne je akčná a tiež kope, cítim, že je väčšia ako bol malý, mám aj väčšie brucho, tak som zvedavá ako to budeme zvládať, lebo som sa rozhodla ísť prirodzene rodiť, aj keď malý bol sekciou..dúfam, že nebude príliš veľká 🙂..práve sa jej čká a ja mám pocit, že je tam už pritesno pre ňu..ako sa cítiš?ja už by som najradšej išla, lebo to prehadzovanie večer na posteli nič moc 🙂

lucia2907
26. jan 2017

Ahoj, tak my sme uz aj doma z porodnice...narodil sa nam syncek Samko 19.1... 17.1 som bola v poradni..poobede uz mi sestricka volala ze na druhy den musim prist na prijem ze sa ide vybolat porod...v stredu som prisla, dali mi cipok na dozretie krcka, vecer mi odtiekla plodova voda, od 22.00 do rana kazde 10 min kontrakcie...nic som sa neotvarala , celu noc len na jeden prst..pichli mi oxytocin kontrakcie kazde 2-3 minuty bolestive strasne...na obed som nebola vobec otvorena stale len na ten jeden prst...poobede uz som nevladala som nola vycerpana uplne... prisiel doktor a akutna sekcia...maly naloniec sa narodil cisarskym, mal omotanu snuru okolo krku... vytrapili sme sa dost, ale nastastie sme uz doma a v poriadku..teraz nas ale trapi kojenie...je to strasne... prajem vam vela stastia aby porod prebiehal bez komplikacii ☺😊😊

nera123
26. jan 2017

@lucia2907 jeminku tak to GRATULUJEM a želám skoré uzdravenie!!! chúďa, tak si sa vytrápila, ale už to máte, chvalabohu, šťastne za sebou 🙂 a prečo si mala ísť na vyvolávanie pôrodu? neboj, kojenie sa ustáli..tie prvé týždne sa musíte nejako nastaviť, tak vám želám obom veľa síl a hlavne oddychuj, keď sa bude dať a papaj...keby si sa veľmi trápila, zavolaj si domov nejakú laktačnú poradkyňu, nech ti pomôže, je to na nezaplatenie ;) držím palcee!

lucia2907
26. jan 2017

@nera123
Dakujem....Mala som vysoky tlak, stale hranicny, potom sa objavili bielkoviny v moci... preeklampsia....a uz to potom slo...

nera123
26. jan 2017

@lucia2907 aha, tak to áno, to musela byť šokovka, ale už to máte aspoň za sebou...držím palce..to kojenie si pamätám pri malom aj ja..nevedel sa mi prisať, museli sme s klobúčikom, zapálené prsia a popritom teploty 39,5..no radosť...muž mi v noci vyklepával kapustné listy, ktoré som si prikladala..tá šťava kapustná bola moja spása 🙂..ale po dvoch týždňoch už bolo lepšie.. 😉

cestovatelka
26. jan 2017

@lucia2907 Blahozelam k Samkovi a zelam hlavne vela zdravicka!!!
ku kojeniu skus napisat jednej milej mamicke, ktore je tiez v ockavani miky132😉

lucia2907
29. jan 2017

@nera123
Beriem rozne vitaminy aby som mala mlieko aspon trocha aj homeopatika...uz som si aj pri malom poplakala lebo ked vidim, ze on by len papal a ja nemam mlieko tak mi je tazko....bojujeme dalej a stale verim, ze sa to este rozbehne....citim, ze mam prsia naliate tak si ich ohrievam soluxom alebo teplou sprchou, tak mi to pomoze a snazim sa odsavat..co odsajem za den, tak mu to v noci ohrejeme a dame papat....😊

lucia2907
29. jan 2017

@cestovatelka
Dakujeme velmi pekne ☺skusim jej napisat ☺

cestovatelka
29. jan 2017

@lucia2907 😉 ona je velmi zlata... drzim silno paste!!!

sssimi
29. jan 2017

Ahojte baby. Ak by mala niektorá záujem o fotky novorodenca max do 14 dní z okolia Topoľčian potrebujem modela/ku 🙂. Fotky sú zadarmo. Rozširujem portfolio. Fotenie v doobedných hodinách cez týždeň v Nemčiciach. Viac info v správe. Pošlem aj stránku kde si môžete pozrieť moje doterajšie fotky.