icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

tony_tony
1. máj 2012

@zora256 ten test podla pribaloveho letaka znamena + ze som tehotna a 1 - 2 ze k pocatiu doslo pred 1 - 2 tyzdnami 😀 a to znamena ze by som mala byt v 3 - 4 tyzdni tehotenstva, pretoze tie tyzdne sa pocitaju tak divne od poslednej ms predtym ako si otehotnela 😉

vies preto sa mi nezda ze ti lekar povedal ze si v 2 tt, to nema ako zistit 😖 ako podla mna ak mas pozitivny test tak si musela otehotniet este v predchadzajucom cykle v marci, som citala ze niektore zeny aj ked su tehotne mozu mat ms 🙂

tony_tony
1. máj 2012

@zora256 ja som ho v lekarni v poluse kupila za 10,10 € a potom v nedelu som kupila druhy v tescu na zlatych pieskoch za 8,10 € na nete som si objednavala jeden za 7,50 €, ale ten mi este nedorazil 😒 nie je sice lacny, ale ja som si ho kupila lebo mi prisiel taky jednoznacnejsi, vies ake to je je tam duch, nie je tam duch, zosilnie, nezosilnie... takto som mala len dve moznosti + alebo - 😎 drzim palceky ked si ho kupis aby si tam mala krasne + 😉

amexa
1. máj 2012

@tony_tony
@zora256 ja som kupila na florianskom za 7,70...a dnesny vysledok na 29DC 🙂

tony_tony
1. máj 2012

@amexa Jeeej blahozelam 🙂 ja som mala vcera 29 DC 13 DPO a mala som 1 -2 😎 Ono tie ceny su v kazdej lekarni ine, ale hlavne ked vyjde + tk to mi tie euri nie je vobec luto 😉

martaniana
1. máj 2012

@cristi no aj tiež pri prvom som rodila o týždeň skôr ako bol termín, lebo mi vyvolávali pre zlé pečeňové testy, tak dúfam že sa to nezopakuje teraz a porodím v januári, ale reálne to vidím tiež ešte cez vianoce..

eri28
1. máj 2012

ja som sice oktobrovka, pamatam na novy rok minuly na silvestra som vedela, ze tento rok to vyjde a podarilo sa hned v januari 😉 , ale vy mate pekne datumy, mozno neaka aj na silvestra, alebo novy rok 🙂 , drzim palce ja som mala prve tri mesiace crazy 😠 ....

daduska2009
autor
1. máj 2012

ahojte babenky ale sme sa rozpisali teda ja som vcera nemohla na konika lebo sme mali vypadok netu drzim vam vsetkym palce ktore aby tehulkovanie prebiehalo co najlepsie az do stastneho ciela a tie co snazilkuju aby si coskoro nasli tiez krasne dve //

krpcek4
1. máj 2012

baby, ahojte, dúfam že tu s vami zostanem.. potrebujem poradiť.. mám totálne lepy, odo dňa očakávaného menzesu 29.4. mi začalo špinenie, iba také slabé, najskôr to bolo len ráno a len na toaleťáku a celý deň nič, dnes som mala aj trošku hnedého na gaťkách. Prsia mám už zväčšené, aj teploty sa držia, testy pozitívne. len sa bojím aby som o bábo neprišla, k lekárovi idem až v piatok, to budem 5tt.

zora256
1. máj 2012

@tony_tony Ahoj!
Presne to si myslím aj ja,lebo pri prvom mi bývalo takto zle až po prvom mesiaci,takže by som mala byť už min.5tt 😝 .Som hotová,taká nechuť a zároveň hlad:-/A unavená,jak vol ☹ ,ešte že má dnes sestra prázdniny,že trošku sa pohrá z malým,len keby som ho už nemusela nosiť,a dvíhať do hojdačky a na prebalenie,do postieľky a von znej 😔 ,pevne verímže mimi,je dosť silné a ostane,i napriek tomu,že dvíham 11kg syna...

zora256
1. máj 2012

@tony_tony Ahoj!
Mne podľa uhniezďovania posledného sexu nepasujú týždne,zato si aj myslím,že to muselo byť pred ms,lebo už vajíčko zrejme bolo vo vajcovode na ceste,keď som mala ms podľa toho to uhniezdenie sedí na16.4. keď som špinila,nuž ale oplodnené muselo byť toho 5.4.keď som malapred ms,no nie?Nuž a lekár to len stanovil tým testom,ktorý stál až 4eu,lebo ten bol taký extra cilový,vraj už na 3 deň od uhniezdenia ukáže či je pozitíbny,nuž a druhhá čiarka je slabučká ,ale tak keď mi dorazí test čo som si objednal obyčajný tyčinkový,tento týždeň si myslím,že by už mala byť pekná aj druhá čiarka,uvidím majd na sone čo povie lekár,a ten test neviem možno ho kúpim,a možno nie,neviem:-/
A ty sa máš ako?

zora256
1. máj 2012

@amexa Ahoj!
A to je u vás v lekárni,že?A na koľko by vyšiel aj s poštovným keby som si dala tebou kúpiť?

zora256
1. máj 2012

@krpcek4 Ahoj!
Nič sa neboj to je len od uhniezďovania,vylož si nohy a oddychuj,mysli pozitívne,všetko je ok,a bude vporiadku si vrav 😉 a dýchaj zhlboka🙂

tony_tony
1. máj 2012

@zora256 no kazdopadne dufam, ze to dobre dopadne, ja som tiez velmi unavena a vcera som mala neznesitelne pichanie na pravej strane 😒 aj rano som sa na to zobudila, no potom som zaspala a teraz mi je celkom fajn 🙂 najhorsia je ta unava a tocenie hlavy 😒 neviem neviem ako by som to zvladala na tvojom mieste ked mas este maleho synceka 😉 vies test je sice fajn vec na potvrdenie tehotenstva ale zas na druhej strane istejsi je lakar, ak je to pravda a si uz v 5 tt uz by nieco mohlo byt vidiet na sone 😉 ja idem buduci pondelok na sono, tak som zvedava 🙂

cristi
1. máj 2012

@martaniana vitaj medzi nami 🙂 ja uz teraz ratam dni, kedy pojdem prvy raz na kontrolu t.j.10.5.a uvidim moju malu bublinku 😎 pevne verim,ze je vsetko v poriadku 🙂 inak aj v horoskope na tento tyzden od 26.4 som mala pisane o velmi dobrej sprave a o vyplneni sna po ktorom najviac tuzim...a prave to ma nastartovalo si urobit tehutest...a bolo to tam 😵 @daduska

@zora256 ahoj 🙂 gratulka aj odomna 😵 a k tvojmu zahadnemu terminu pocatia sa opytam,ci ten posledny menzes bol ako obvykle mavas,alebo bolo krvacanie slabsie alebo kratsie..lebo niekedy sa krvacanie dostavi aj v tehotenstve i pocas niekolkych mesiacov po otehotneni...a tiez si planujem kupit ten test clearblue na stanovenie tyzdna tehotenstva i ked presne viem,kedy som otehu,lebo som si merala poctivo uz par mesiacov bazalnu teplotu. 🙂

martaniana
1. máj 2012

@cristi ďakujem 🙂 ja idem prvý krát zajtra ku gynekológovi, tak držte palce, potom napíšem 🙂

janusa_
1. máj 2012

@cristi sledujem ta u zparu dni ale este som ti nestihla zagratulovat🙂 krasne a bezproblemove tehu prajem 🙂

cristi
1. máj 2012

@janusa_ dakujem mojko 🙂 tak aj ja som sa konecne dostala na rad 😵 myslela som na teba,ked si nebola na tom najlepsie..babetko ta riadne potrapilo,lapaj jeden 😉 a gratulujem k chlapcekovi 🙂

amexa
1. máj 2012

@eri28 v com takom boli crazy?

drobec490
1. máj 2012

ahojte ...tak ja k vam asi pridavam nakolko som nasla tiez // ciarky 😉 termin mi vychadza cca 3-4.januar 🙂

cristi
1. máj 2012

@drobec490 ahoj,potichucku gratulujem 🙂 tak sme uz tri kocky v tejto teme,co maju prve dietatko menom Jakubko 😉

drobec490
1. máj 2012

@cristi dakujem aj ja teda gratulujem 🙂 no som si vsimla ze mas aj ty 😉

eri28
1. máj 2012

@amexa no napinanie na vracanie, aj ked som vracala, len tri krat, v noci sa mi tazko dychalo, a zle spalo, ked sa to dalo nazvat spankom, v praci slaba, aj par krat chora, vytrhli mi zub, bez ibalginu, tisit bolesti sa nedali, to bolo preplakane aj pred tym od bolesti aj potom ked bol vonku od bolesti,nechutenstvo, kura nejem doteraz, caste mocenie zacalo, uz som zvykla, skratka vsetko nove a moje telo sa z tym nie a nie vysporiadat, ale po 3 m utalo a svet je krasny 😉

martaniana
1. máj 2012

no ja bývam tiež často unavená..najhoršie je že mi malý syn už cez deň vôbec nespí a to má len 2 roky, tak nemám šancu si na chvíľu oddýchnuť ☹ čo sa dá robiť..Pekný dník prajem všetkým 🙂

drobec490
1. máj 2012

@martaniana to ti uz ani jeden spanok neda?

janusa_
1. máj 2012

@cristi dakujem potrapila som sa trosku ale pre drobca to stoji zato 🙂
uz si aj bola u dr.? ci kedy mas v plane?

cristi
1. máj 2012

@janusa_ v pondelok som volala so sestrickou a dala mi termin na 10.5 , vraj aby uz bolo nieco vidiet 😎 to budem 6tt. s Jakubkom som bola na 5tt a videla plodovy vacok...

janusa_
1. máj 2012

@cristi budem na teba mysliet 🙂 urcite bude "nieco" vidiet 🙂 krasne tehu prajem 🙂

cristi
1. máj 2012

@janusa_ podobne moja 🙂 a drz ste sa obaja, teraz potrebujete jeden druheho viac ako inokedy 😎

martaniana
1. máj 2012

@drobec490 vôbec, už to trvá dva mesiace, čo ťahá celý deň ☹ tak mám o zábavu postarané ..

drobec490
1. máj 2012

@martaniana mne tak maly zacal od desat a pol mesiaca spavat len jeden spanok len sem tam dal dva 😒 a niekedy uz taky unaveny bol a ani za toho druhy spanok..a teraz nastastie fajne ma jeden hodinu a pol a teraz uz spi... 🙂 tak snad sa k nemu vrati 😉

martaniana
1. máj 2012

@drobec490 no náš keď bol tak do roka, tiež začal spávať už len raz no a teraz sa to zlomilo a už ani raz denne ☹ ani v posteli, ani v kočíku..no nedá sa nič robiť..možno ešte ak sa to zmení, ale asi skôr nie..ale za to v noci spinká od narodenia pekne celú noc, nikdy som nebola s ním hore, takže to sa nesťažujem 🙂