icon

Termín pôrodu - január 2015

modramamka
16. apr 2014

Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎

annie6
16. máj 2014

@modramamka na zaciatku nie, az po porode, mame Oktobrovu sukromku 😀

asemilka
16. máj 2014

Ahojte 🙂 Zatiaľ tak nesmelo, ale pridávame sa k vám 🙂 ak som dobre rátala, tak tp 26.1. 🙂 @modramamka môžem poprosiť o pridanie do sukromky? Ďakujem 🙂

jennin
16. máj 2014

@modramamka ahoj, mne nejde, vobec ju tam nemam zobrazenu, len januar 2013 kde som, ale toto nie :(

gulisko
17. máj 2014

Ahojte tak možno sa pridám aj ja. Mešká my to týžden no na test som sa ešte neodhodlala akosi sa toho bojím no ale dnes možno zajtra sa na naň podujmem 😎

lauricka
17. máj 2014

ahojte, prosim o pridanie do sukromky

mamaruta
18. máj 2014

Ahojte mozem k vam?
Termin mam 20 januara.
Ale ako sa poznam bude to az februar,
no ale oficialne januar.
Teda oficialne to bude az po navsteve lekara.
To mi pripomina, ze zajtra tam musim zavolat.
Zatial o tom nikto nevie iba mi dvaja kedze sme to planovali.
Dufam, ze bude vsetko OK lebo som mala dost stresov.
Uz sa velmi tesim na nasho prcka ))))

mary159
19. máj 2014

@modramamka Mozem poprosit a pridanie do skupiny. Termin porodu este zatial presne nevieme ale mal by to by januar 2015. Dakujem velmi pekne. 🙂

biannkka
19. máj 2014

ahoj modramamka som tu nova aj ja mam termin 1.1.2015 tešim sa

satanka1
19. máj 2014

@biannkka ja tak isto 🙂

biannkka
19. máj 2014

v piatok idem k lekarovi tak dufam,že už aj uvidim biť srdiečko a ty si už bola ?satanka

ema_mama
19. máj 2014

@modramamka ahojte, prosím pridať 🙂

dzejna21
21. máj 2014

Ahojte buduce maminky 🙂 Vyzera to tak , ze aj moj termin bude januar.. 2 juna sa dozviem blizsie informacie. Dufam, ze vsetko bude OK 🙂 tesim sa s Vami a tiez poprosim pridat do sukromky @modramamka. dakujem krasne 🙂

zuzik1983
22. máj 2014

ahojte baby, vyzera to, ze aj my cakame v januari babatko, dnes som bola u dr a zatial je termin 1.1 2015, ale ako poznam svoje deti, tak si daju nacas a bude to neskor 😀
poprosila by som aj ja pridat do sukromky 🙂

maja923
22. máj 2014

Ahojte dievčatá, žienky. Ja som síce septembrovka, ale zavítala som sem nakuknúť a trošku ,,zaspomínať" na tie pocity pri zistení, že som tehotná 🙂 Každý jeden príspevok ako si čítam, prežívam s vami a opäť sa mysľou cítim na samom začiatku ;) Len vám chcem pogratulovať a popriať veeeľa zdravíčka maminkám aj detičkám a len dobré výsledky 🙂 držte sa a prajem vám, aby ste to každá jedna s detičkami dotiahli do šťastného konca!

zuzik1983
22. máj 2014

@modramamka
tak este raz poprosim priat do sukromky.dakujem 🙂

lilianka1984
22. máj 2014

ahojte tehulky-januarovky 🙂 pridavam sa k vam, PM 27 marec a termin mame 1.1.2015 🙂

strihalka
23. máj 2014

OZNAM : zadosti ohledne vstupu do osukromky, prosim smerujte na muj nick. Dakujem....

labutienka6
23. máj 2014

@strihalka @modramamka Ahojte 🙂 9.6. sa dozviem podrobnosti, ale zatial to vychadza na januar 🙂 Mozem poprosit o pridanie do sukromky?

lilinka007
24. máj 2014

Ahojte, pridávam sa 🙂 termín mám 1.1.2015 a čakám dvojičky 🙂 mám trochu aj obavy, ale snáď to zvládnem.

javorinka2
24. máj 2014

@dzejna21 presne ako ja;) 2.6.ideme kuknut srdiečko a dr nám povie termín..dúfam že tiež bude všetko o.k.;)

javorinka2
24. máj 2014

@strihalka prosím o pridanie do skupinky;) ďakujeeem;)

dzejna21
25. máj 2014

@javorinka2 supeeeer 🙂 drzim v pond.palce 🙂 my uz cakame druhe🙂 prveho mame chlapceka, v stredu bude mat2rocky 🙂 tak sa tesime, ze hadam bude mat partaka ci partacku 🙂

javorinka2
25. máj 2014

@dzejna21 supeeeŕ;) My čakáme prvé bábätko pi takmer 3ročnom snažení:( Už sme chvíľami ani neveríli že sa dočkáme vonaveho uzlička;)držte sa!!

dzejna21
25. máj 2014

@javorinka2 tesim sa s Vami!!!🙂 to musela byt radost. Si to uzivajte🙂

javorinka2
25. máj 2014

@dzejna21 ďakujem si zlatá;) Vieš keď my sa aj bojíme tešiť aspoň pokiaľ neuvidíme srdiečko;)Vyšla nám až 3.inseminacia tak najradsej by som ani nedychala;;;))) Len nech sme zdravé a bábätka tiež;)

ivanaivana
26. máj 2014

@strihalka aj ja poprosim pridat do sukromky. Termin 5. 1. 2015.

pripinacka
26. máj 2014

ahojte baby.tak ja som dnes bola u dr. celý vytešená že mu oznámim,že som asi tehotná a pošle ma ultrazvuk.prišla som tam a on ma hned zrušil,že testy z moču ešte nič neznamenajú.zobral mi teda krv a zajtra mám volať.a povedal mi že ak aj budem tehotná,že nech na sono prídem až koncom júna v 11-12 týždni. :(

pripinacka
26. máj 2014

a neviem sa dostať ešte stále do tej súkromnej skupiny.prečo?

strihalka
26. máj 2014

@pripinacka no asi te nikdo nepordal🙂 zadala si mzno jsem te prehlidla....ale ja prijimam zadosti len posledni ch par dni..predtim to mela na starosti kolegyne...

nikuska31
26. máj 2014

@strihalka aj by som ta chcela poprosit pridat do skupiny. Termin 29.1. Dakujem 🙂