Termín pôrodu - január 2015
Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎
Ahojte, mozem aj ja medzi vas? Termin 22.1 🙂
Holky, vsechny vas pridam po vilkendu, unava nepusti, idem na kute...🙂 dakujem za pochopeni🙂
@sharmana
@r_adulik
@veronika0212
@00iva00
@jaroslava84 ste pridane do soukromky🙂 vitejte, predstavte se 🙂
Ahojte,
predbežne 24.1.2015, ako sa pridám do skupiny?
Ahojte môžem poprosiť o pridanie do témy, termín 9. 1. 2015 Ďakujem
Ahojte baby ako sa dostanem do skupiny, alebo som už tam. Dakujem
@anuska30
@plnenapaprika ste pridane
@gallovaveronika
@9lea ste pridane🙂 vitejnte u nas😀 budem radi,kdyz se nam predstavite....
@strihalka Ahoj ja mám termín 30.1.2015, rada by som sa tiež k Vám pridala. Môžem?
@bublinka144 hned te pridam🙂
Ahojte aj ja mám termín január 2015 presnejšie 9.1.2015 prosim pridajte ma do skupiny 🙂)
Ahojte tak ja mam termin 5.1. A chcem sa opytat neviete mi niekto povedat aka je pravdepodobnost u mladych prvorodiciek ze screeningove testy zo sonqa vyjdu zle??? Prosim kazda odpoved potesi
@strihalka mozem aj ja? 🙂 ....zatial splnam kriteria... 😀
@patka182 podla mna presne taka ista pravdepodobnost ako pri starsich tretorodickach.... 😅 ...
@sophie1981 a to mam teraz ako chapat????
@patka182 no ze myslim, ze u kazdej je rovnake riziko ze ti vysledky vyjdu zle.....ci mas 20, 30, 40 rokov......nemyslim, ze ked si prvorodicka a mladsia ze to riziko je vyssie.....a co ja viem, tak vyssie riziko je vo vyssom veku......
Holky ste pridane, vyse v soukromke je hodeny link na online tabulku zaposte se, at o vas neco vime a kdyz budete chtit tak se predstavte🙂
Ahojte moj termín je 11.1.2015 , môžte ma pridať?
ahojte... som tu nova a termin porodu mam 8.1.2015... mohli by ste ma prosim pridat do vasej skupiny? dakujem 🙂
@modramamka ahoj, som tu nova. Termin porodu mam 15.1., tak by som sa rada pridala do vasej skupiny
ahojte,ja by som sa tiez rada pridala ,dakujem 🙂
Ahojte, rada by som sa k Vam pridala do skupiny, termin porodu mam 22.1.2015:-)

Mozem aj ja poprosit ? Termin 20.1.2015