Termín pôrodu júl 2012 v Prešove
Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂
@katkapresov Tak fajn 🙂 ja este neviem, co budem mat oblecene, ale brucho so sebou mat urcite budem :D Tak o 15,00 pred pravym vchodom 🙂
@katkapresov A mam si bat aj veci na cvicenie? Teplaky a nejake tricko?
@mia44 nie,lebo cvicit nebudeme kedze tam budu oteckovia 🙂..
@katkapresov takze ani ziadne prezuvky si nemusim brat? 🙂
@mia44 tak prezuvky si asi vezmem,ked pojdeme aj na tu porodnu salu.tak preistotu zober 🙂.ja len dufam ze nezacne prsat..
@katkapresov Tak dobre 🙂 dost dusno je, takze to nie je vylucene. Ale mohlo by sprchnut. Taky letny dazdik by som brala :D
@mia44 no to mas pravdu.len jake mam stastie sa rozleje ked pojdem do monobloku 🙂
ahojte, neviem ci vas tu este zastihnem, ale pravdepodobne idem sama bez manzela, tak vas mozno stihnem pred vchodom. Myslienka ze by som mala ist sama tym vytahom ma desi ☹
@katkapresov @mia44 @vierocka222 ahojte dievcata, teraz som nasla vasu temu, tiez som z PO, a cakam prve babatko v juli :D chcem sa opytat k tej predporodnej priprave v monobloku...to sa ide iba raz alebo viackrat a zakazdym sa venujete inej teme? lebo na stranke som nasla nejake info a som pochopila, ze to ma 7 tem, pri kazdej sa aj cvici alebo ako to prebieha? mna by najviac zaujimala starostlivost o babatko a dojcenie, priprava na porod ma az tak neberie, kedze idem na cisarsky.... dakujem za info
@renik28 ahooj.je to tych 7sedeni a stale je ina tema.skus zavolat tej pani co to organizuje a ona ti povie kedy je na plane tema co zaujima teba..a ja sa ta chcem spytat,kedze mas planovany cisarsky tak musis ist aj na predoperacne na interne?a k akenu lekarovi sa chystas rodit??
@katkapresov no zatial mi nikto o predoperacnych nic nehovoril, ale predpokladam, ze sa tie zakladne ako ekg a pod. sa tesne pred sekciou robit budu....lekara este nemam, ani neviem kam patrim, ale chcela by som ist do starej, teraz tam vraj maju prerobene socialne a v monobloku som lezala pred dvoma rokmi a nic moc....
@katkapresov
@renik28
@vierocka222 No dievcata, tak vam poviem, ze dneska v noci som zazila asi prvych "poslickov"...uz som myslela, ze sadam do auta, ale preslo to 🙂 zazili ste to uz aj vy?
@mia44 ahoj moja.poslickov estf nie,len sa mi maly tlaci uz dole a dost to boli..krcok sa mi zatial neskracuje..kedy ides k lekarke?a do prahy kedy idete??
do Prahy ideme asi zajtra a k lekarovi az 13.6. Kamosky sa smiali, ze sa vratime z Prahy 3..ale dufam, ze nie 🙂
@katkapresov Do Prahy ideme asi zajtra a k lekarovi az 13.6.. Kamosky sa smiali, ze sa vratime z Prahy 3..ale dufam, ze nie 🙂
Ahoj,ja so katka som v 33tt a chcela by som sa opytat co vstko si mam zbalit do porodnice..a kedy by som mala zacat sa balit dakujem.
@katusik153 ahoj.pozri si predchadzajuce prispevky a tam najdes zoznam do porodnice co treba v monobloku..a ja som 32tt a veci uz mam pripravene,uz len par malickosti chyba..
@mia44 hehe no hadam nie a vydrzis este par tyzdnov 🙂.to by si uz mala aj na ctg zacat chodit potom nie?ja v 35 tt mam ist do nemocnice na to.
@katkapresov Ja este len v 36. tyzdni idem do poradne a potom ma posle do nemocnice uz, tak povedal :D ja mam vsetko nejak neskor, ako pozeram. Ale tak doktor musi vediet, co robi 🙂 Ty si na Domasi stale? 🙂
@katkapresov ok dakujem 🙂
@mia44 ahoj.jasne uz tyzden.je tu parada,lepsie nez v presove doma sediet 🙂)...akurat v utorok sa chystam na otocku domov kupit tie podprsenky.ty si uz ich bola pozerat??
@katkapresov No tak ja som si uz jednu kupila. Cena: 16 eur, takze kaslem na to, co je napisane na zozname, ze treba aspon 3, ja budem mat jednu :D a zavidim ti 🙂
ahojte, no ja mam poslickov uz cim dalej tym castejsie.....ale dufam ze este tych 2 - 3 tyzdne vydrzime 🙂 Na CTG som bola tiez prvy krat az v 36 tt. Katka nebola si nahodou v stredu na kurze? nevies aka bude tento tyzden tema? Ja som minuly tyzden nijak nestihala.
@mia44 v aladinovi maju tie podprrsenky myslim len za 11 €. Tam som ja kupovala.
@vierocka222 ahoj vierka..nebola som,lebo na domasi som bola..ja uz na kurz nepojdem asi ani..a na ctg si bola v monobloku?dlho sa tam caka?
@katkapresov bola som v monobloku, ale dohodla som sa s lekarom takze som necakala ale ma hned vzal. chodim az tak okolo obedu, uz tam nikto nie je. uz mas vybrateho lekara?
@vierocka222 no mala by som rodit pri dr.pitonakovi v monobloku.uz mas vsetko pripravene?
no veci do nemocnice uz mam.... uz len cakam kedy pride ten den 🙂 uz aby to bolo...tieto posledne dni su hrozne tazke 😝

@vierocka222 ahojky.myslim ze nas urcite spoznas,budeme tam asi jedina dvojka rovnakeho pohlavia,tak ak stihnes dojst zastav sa za nami, 🙂).co sa tyka toho zazmluvnenia tak 100€ ide nemocnici a 100€ lekarovi...