icon

Termín pôrodu júl 2012 v Prešove

mia44
8. máj 2012

Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂

katkapresov
22. máj 2012

@vierocka222 ahojky.myslim ze nas urcite spoznas,budeme tam asi jedina dvojka rovnakeho pohlavia,tak ak stihnes dojst zastav sa za nami, 🙂).co sa tyka toho zazmluvnenia tak 100€ ide nemocnici a 100€ lekarovi...

mia44
autor
23. máj 2012

@katkapresov Tak fajn 🙂 ja este neviem, co budem mat oblecene, ale brucho so sebou mat urcite budem :D Tak o 15,00 pred pravym vchodom 🙂

mia44
autor
23. máj 2012

@katkapresov A mam si bat aj veci na cvicenie? Teplaky a nejake tricko?

katkapresov
23. máj 2012

@mia44 nie,lebo cvicit nebudeme kedze tam budu oteckovia 🙂..

mia44
autor
23. máj 2012

@katkapresov takze ani ziadne prezuvky si nemusim brat? 🙂

katkapresov
23. máj 2012

@mia44 tak prezuvky si asi vezmem,ked pojdeme aj na tu porodnu salu.tak preistotu zober 🙂.ja len dufam ze nezacne prsat..

mia44
autor
23. máj 2012

@katkapresov Tak dobre 🙂 dost dusno je, takze to nie je vylucene. Ale mohlo by sprchnut. Taky letny dazdik by som brala :D

katkapresov
23. máj 2012

@mia44 no to mas pravdu.len jake mam stastie sa rozleje ked pojdem do monobloku 🙂

vierocka222
23. máj 2012

ahojte, neviem ci vas tu este zastihnem, ale pravdepodobne idem sama bez manzela, tak vas mozno stihnem pred vchodom. Myslienka ze by som mala ist sama tym vytahom ma desi ☹

renik28
27. máj 2012

@katkapresov @mia44 @vierocka222 ahojte dievcata, teraz som nasla vasu temu, tiez som z PO, a cakam prve babatko v juli :D chcem sa opytat k tej predporodnej priprave v monobloku...to sa ide iba raz alebo viackrat a zakazdym sa venujete inej teme? lebo na stranke som nasla nejake info a som pochopila, ze to ma 7 tem, pri kazdej sa aj cvici alebo ako to prebieha? mna by najviac zaujimala starostlivost o babatko a dojcenie, priprava na porod ma az tak neberie, kedze idem na cisarsky.... dakujem za info

katkapresov
28. máj 2012

@renik28 ahooj.je to tych 7sedeni a stale je ina tema.skus zavolat tej pani co to organizuje a ona ti povie kedy je na plane tema co zaujima teba..a ja sa ta chcem spytat,kedze mas planovany cisarsky tak musis ist aj na predoperacne na interne?a k akenu lekarovi sa chystas rodit??

renik28
28. máj 2012

@katkapresov no zatial mi nikto o predoperacnych nic nehovoril, ale predpokladam, ze sa tie zakladne ako ekg a pod. sa tesne pred sekciou robit budu....lekara este nemam, ani neviem kam patrim, ale chcela by som ist do starej, teraz tam vraj maju prerobene socialne a v monobloku som lezala pred dvoma rokmi a nic moc....

mia44
autor
1. jún 2012

@katkapresov
@renik28
@vierocka222 No dievcata, tak vam poviem, ze dneska v noci som zazila asi prvych "poslickov"...uz som myslela, ze sadam do auta, ale preslo to 🙂 zazili ste to uz aj vy?

katkapresov
1. jún 2012

@mia44 ahoj moja.poslickov estf nie,len sa mi maly tlaci uz dole a dost to boli..krcok sa mi zatial neskracuje..kedy ides k lekarke?a do prahy kedy idete??

mia44
autor
1. jún 2012

do Prahy ideme asi zajtra a k lekarovi az 13.6. Kamosky sa smiali, ze sa vratime z Prahy 3..ale dufam, ze nie 🙂

mia44
autor
1. jún 2012

@katkapresov Do Prahy ideme asi zajtra a k lekarovi az 13.6.. Kamosky sa smiali, ze sa vratime z Prahy 3..ale dufam, ze nie 🙂

katusik153
1. jún 2012

Ahoj,ja so katka som v 33tt a chcela by som sa opytat co vstko si mam zbalit do porodnice..a kedy by som mala zacat sa balit dakujem.

katkapresov
1. jún 2012

@katusik153 ahoj.pozri si predchadzajuce prispevky a tam najdes zoznam do porodnice co treba v monobloku..a ja som 32tt a veci uz mam pripravene,uz len par malickosti chyba..

katkapresov
1. jún 2012

@mia44 hehe no hadam nie a vydrzis este par tyzdnov 🙂.to by si uz mala aj na ctg zacat chodit potom nie?ja v 35 tt mam ist do nemocnice na to.

mia44
autor
2. jún 2012

@katkapresov Ja este len v 36. tyzdni idem do poradne a potom ma posle do nemocnice uz, tak povedal :D ja mam vsetko nejak neskor, ako pozeram. Ale tak doktor musi vediet, co robi 🙂 Ty si na Domasi stale? 🙂

katusik153
2. jún 2012

@katkapresov ok dakujem 🙂

renik28
2. jún 2012

@mia44 poslickov mozes mat, ale zatial takych falosnych 😉 ja ziatial nemavam, tak este vydrzme 2v1 aspon par tyzdnov... 🙂 j

katkapresov
3. jún 2012

@mia44 ahoj.jasne uz tyzden.je tu parada,lepsie nez v presove doma sediet 🙂)...akurat v utorok sa chystam na otocku domov kupit tie podprsenky.ty si uz ich bola pozerat??

mia44
autor
3. jún 2012

@katkapresov No tak ja som si uz jednu kupila. Cena: 16 eur, takze kaslem na to, co je napisane na zozname, ze treba aspon 3, ja budem mat jednu :D a zavidim ti 🙂

vierocka222
4. jún 2012

ahojte, no ja mam poslickov uz cim dalej tym castejsie.....ale dufam ze este tych 2 - 3 tyzdne vydrzime 🙂 Na CTG som bola tiez prvy krat az v 36 tt. Katka nebola si nahodou v stredu na kurze? nevies aka bude tento tyzden tema? Ja som minuly tyzden nijak nestihala.

vierocka222
4. jún 2012

@mia44 v aladinovi maju tie podprrsenky myslim len za 11 €. Tam som ja kupovala.

katkapresov
5. jún 2012

@vierocka222 ahoj vierka..nebola som,lebo na domasi som bola..ja uz na kurz nepojdem asi ani..a na ctg si bola v monobloku?dlho sa tam caka?

vierocka222
5. jún 2012

@katkapresov bola som v monobloku, ale dohodla som sa s lekarom takze som necakala ale ma hned vzal. chodim az tak okolo obedu, uz tam nikto nie je. uz mas vybrateho lekara?

katkapresov
5. jún 2012

@vierocka222 no mala by som rodit pri dr.pitonakovi v monobloku.uz mas vsetko pripravene?

vierocka222
9. jún 2012

no veci do nemocnice uz mam.... uz len cakam kedy pride ten den 🙂 uz aby to bolo...tieto posledne dni su hrozne tazke 😝